Guest Silphy Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 pff ca eu am si uitat ca si azi e :))) pff^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mau Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Va astept diseara la 22:00 sa vad de ce sunteti in stare. B) de 380 nu ai mai zis nimic, cum ramane cu itemele 380? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brotherhod Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 de 380 nu ai mai zis nimic, cum ramane cu itemele 380? Charul meu Nobady avea set 380 cu optiuni destul de bune, puyuBK avea 2 bb-uri si la facut, cu toate ca la skill-uri stateam mai bine decat el .... nici sd-uri nu aveam pregatite. Eu zic ca daca ai un set destul de bun un dd ref ( cum avea puyuBK0 si stii sa joci poti fac un char care are set 380 ...inca nu exista un set full option 380, nu stiu de ce ar trebui scos . Sunt curios cine va disputa finala . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mau Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Charul meu Nobady avea set 380 cu optiuni destul de bune, puyuBK avea 2 bb-uri si la facut, cu toate ca la skill-uri stateam mai bine decat el .... nici sd-uri nu aveam pregatite. Eu zic ca daca ai un set destul de bun un dd ref ( cum avea puyuBK0 si stii sa joci poti fac un char care are set 380 ...inca nu exista un set full option 380, nu stiu de ce ar trebui scos . Sunt curios cine va disputa finala . pai tocmai, knd vorbim de 380 ne referim si la BB, Rudy a zis clar, pentru moment iteme doar +9 pentru ca nu are toata lumea acces la +13, dar la 380 cine are acces? :whistle: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brotherhod Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 pai tocmai, knd vorbim de 380 ne referim si la BB, Rudy a zis clar, pentru moment iteme doar +9 pentru ca nu are toata lumea acces la +13, dar la 380 cine are acces? :whistle: Sincer, eu l-am luat cu imprumut de la hdd, nu am mai apucat sa vorbesc cu barosanu pentru alea 2 bb-uri :)) ...a vorbit kenvello(puyuBK) inaintea mea altfel eram blindat...si bloom are set sunlight....mai are si blader set DK cu optiuni bune ma refer ....si e cu voi in alianta ....vorbeste cu el sa ti-l imprumute. ...:tiphat:...sau fa-ti un set dd ref si ala e bun si 2 kb-uri de exemplu cu edr 2% si esti mai tare ca noi ....ti-am mai spus nu exista set 380 full option , cand zic full option ma refer la lk ref dd dsr hp mana .... sau macar lk ref dd nu cred ca exista ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[p1mp] Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Armele 380 macar ar trebui interzise :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mau Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Sincer, eu l-am luat cu imprumut de la hdd, nu am mai apucat sa vorbesc cu barosanu pentru alea 2 bb-uri :)) ...a vorbit kenvello(puyuBK) inaintea mea altfel eram blindat...si bloom are set sunlight....mai are si blader set DK cu optiuni bune ma refer ....si e cu voi in alianta ....vorbeste cu el sa ti-l imprumute. ...:tiphat:...sau fa-ti un set dd ref si ala e bun si 2 kb-uri de exemplu cu edr 2% si esti mai tare ca noi ....ti-am mai spus nu exista set 380 full option , cand zic full option ma refer la lk ref dd dsr hp mana .... sau macar lk ref dd nu cred ca exista ... eu nu ma refer strict la mine, putin imi pasa daca ma bate unu cu set ancient sau cu 380, dar Rudy insusi a zis k nu putem avea set+13 pt k nu oricine isi permite, dar atunci 380 dc e permis?, sau e mai usor sa ajungi la ala de face iteme 380 decat la goblin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rudy Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Dupa cum am anuntat si in joc, Semifinala, respectiv Finala o aman pentru vineri de la ora 22:00. Motive dupa cum a-ti observat sunt mai multe, incurcam un event deja in desfasurare, o zi speciala in care cred ca aveati si voi planuri alaturi de prietene,neveste, amante :whistle: si faptul ca avem putini participanti ramasi, deci numarul de lupte e mic. Nu se mai cerea o zi in plus pentru ele. Scuze celor ce aveau in plan sa rupa adeversarii, dar sper sa se pastreze pentru seara de vineri. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mau Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Scuze celor ce aveau in plan sa rupa adeversarii, dar sper sa se pastreze pentru seara de vineri. :) aveau si adversarii o sansa in+ k nu am net :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKE_SHOX Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 nu vad dc ar fi interzise itml de 380 dak sunt+9 max...doar asa spune in regulament sa fie+9 max...nu cont ce itm :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silphy Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 nu vad dc ar fi interzise itml de 380 dak sunt+9 max...doar asa spune in regulament sa fie+9 max...nu cont ce itm :) Poi hai sa iti dau niste motive : 1 Defence mare 2 Mai multe optiuni decat un set obijnuit ( ex : Gd set lk dsr dd +9 , DK set lk dsr dd ref hp+9 ) (nu cred ca e aceasi chestie sa ai doar 2 opt pe set si nu 3-4) 3 Nu avem toti acces la ele (doar cei care detin castelu sau au pile peacolo) Altceva ce sa iti mai explic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mau Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Poi hai sa iti dau niste motive : 3 Nu avem toti acces la ele (doar cei care detin castelu sau au pile peacolo) Altceva ce sa iti mai explic? si u ai pile pe la gunit, dc nu`ti da un set imprumut ?:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranced Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Poi hai sa iti dau niste motive : 1 Defence mare 2 Mai multe optiuni decat un set obijnuit ( ex : Gd set lk dsr dd +9 , DK set lk dsr dd ref hp+9 ) (nu cred ca e aceasi chestie sa ai doar 2 opt pe set si nu 3-4) 3 Nu avem toti acces la ele (doar cei care detin castelu sau au pile peacolo) Altceva ce sa iti mai explic? mai e si optiunea mov care conteaza destul de mult la non rr Pink Options Item Type Option Armor SD Auto Recovery Defense Success Rate increase +10 (PvP) Pants Defensive Skill +200 (PvP) Defense Success Rate increase +10 (PvP) Gloves Max HP increase +200 Defense Success Rate increase +10 (PvP) Boots Max SD increase +700 Defense Success Rate increase +10 (PvP) Helm SD Recovery Rate increase +20 Defense Success Rate increase +10 (PvP) Weapon Additional Damage +200 (PvP) Attack Success Rate increase +10 (PvP) daca ne referim strict la accesul jucatorilor la unele iteme , pai mai bine sa se accepte si cele +13 pt ca au mai multi acces la ele decat ar avea la 380 , nu? iar avantajele itemelor 380 enumerate mai sus vorbesc de la sine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silphy Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 mai e si optiunea mov care conteaza destul de mult la non rr daca ne referim strict la accesul jucatorilor la unele iteme , pai mai bine sa se accepte si cele +13 pt ca au mai multi acces la ele decat ar avea la 380 , nu? iar avantajele itemelor 380 enumerate mai sus vorbesc de la sine nu se accepta itemele+13 pentru a putea participa la event si jucatori noi de pe linkmania. Si eu zic ca si itemele de 380 ar trebui interzise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rudy Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Bun, bun, s-a discutat, am propus idea asta si colegilor mei, pana una alta sa o lasam asa. Vreau sa stiu unde sunt inscrierile noi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brotherhod Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 mai e si optiunea mov care conteaza destul de mult la non rr daca ne referim strict la accesul jucatorilor la unele iteme , pai mai bine sa se accepte si cele +13 pt ca au mai multi acces la ele decat ar avea la 380 , nu? iar avantajele itemelor 380 enumerate mai sus vorbesc de la sine Optiunea mov o poti pune si pe un set 380 ne exe . Seturile + 13 sunt bune dar nu multi au optiune lk dd ref la set ...ai grija ce iti doresti :tiphat: Poi hai sa iti dau niste motive : 1 Defence mare 2 Mai multe optiuni decat un set obijnuit ( ex : Gd set lk dsr dd +9 , DK set lk dsr dd ref hp+9 ) (nu cred ca e aceasi chestie sa ai doar 2 opt pe set si nu 3-4) 3 Nu avem toti acces la ele (doar cei care detin castelu sau au pile peacolo) Altceva ce sa iti mai explic? Sa stii ca nu exista un set lk dsr dd ref hp DK , setul care l-am purtat pe Nobady ...nu avea optiunile alea ...diferenta a facuto puyuBK cu alea 2 bb-uri ( vrei sa-ti spun ce optiuni avea pe alea 2 bb-uri ?) Propun ca sa folosim set ne exe de la magazin + armele tot de la magazin, ringurile pendanturile + aripile sa fie exe respectiv aripile + 9,asa castiga cine stie si ce potiuni are asupra lui. Aici ne batem in seturi , parerea mea. :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rudy Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Propun ca sa folosim set ne exe de la magazin + armele tot de la magazin, ringurile pendanturile + aripile sa fie exe respectiv aripile + 9,asa castiga cine stie si ce potiuni are asupra lui. Aici ne batem in seturi , parerea mea. :tiphat: Daca ar fi MU online un joc mai complex unde s-ar vedea care stie sa foloseasca skilurile, caracterul si cum creaza fiecare un combo atunci as propune idea ta. Dar pana una alta, MU e asa cum e, unde dupa parerea mea numai setul face diferenta si cel ce detine cele mai multe potiuni de hp. Intre timp L.F.C. o sa ramana asa cum e, o lupte intre jucatori si combinatile lor de optiuni pe seturi, ancient sau exc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mau Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Bun, bun, s-a discutat, am propus idea asta si colegilor mei, pana una alta sa o lasam asa. Vreau sa stiu unde sunt inscrierile noi? si unde e egalitatea intre playeri atunci?, lasa`ne pe toti cu +13 si va fi mult mai echilibrat eventul, sau u vrei sa zici k unul non rr daca intra azi in HH/HONEY va primi set 380+arme?, s`a vazut knd a castigat Bloom, cu set 380+arma 380, nu s`a mai inscris lumea la event, abia ne`am adunat 9 sau cati am fost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rudy Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 si unde e egalitatea intre playeri atunci?, lasa`ne pe toti cu +13 si va fi mult mai echilibrat eventul, sau u vrei sa zici k unul non rr daca intra azi in HH/HONEY va primi set 380+arme?, s`a vazut knd a castigat Bloom, cu set 380+arma 380, nu s`a mai inscris lumea la event, abia ne`am adunat 9 sau cati am fost Deci sa inteleg ca din cauza lui Bloom s-au inscris cati s-au inscris nu? :)) Sau oare din cauza ca peste 90% sunt bk, iar majoritatea care prefera sa joace cu alte clase la non-rr au observat ca nu prea exista sanse?(Bun, si lipsa de iteme sau stil de joc a influentat asta). Cat vine vorba de iteme si chilibrul lor, nu as vrea sa spun in acest topic ce diferenta intre optiuni exista intre voi, intre iteme chiar si +9, pana si DDI il aveti la maxim unii dintre voi. Dar nu las iteme +13(indiferent de opt), ca deh, dau mai mut defence, dar las iteme +9+dd(hp,ref)+28add+7ddi? Cam bate la ochi sau mi se pare? Ce incerc sa zic, e ca degeaba va raciti gura momentan sa interziceti itemele 380 sau sa las frau liber la cele +13, cand majoritatea itemelor de pe voi sunt multe peste ce ar putea avea orice caracter non-rr, de fapt si unu cu 20rr ar dori sa aibe asemenea iteme, chiar si +9. Cand am sa vad numai jucatori cu seturi 380 exc , sau arme 380 exc ce nu au habar sa faca un pvp, dar ajung in finala, atunci aveti cuvantul meu ca am sa le interzic. Pana atunci problema e discutabila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[p1mp] Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Daca ar fi MU online un joc mai complex unde s-ar vedea care stie sa foloseasca skilurile, caracterul si cum creaza fiecare un combo atunci as propune idea ta. Dar pana una alta, MU e asa cum e, unde dupa parerea mea numai setul face diferenta si cel ce detine cele mai multe potiuni de hp. Intre timp L.F.C. o sa ramana asa cum e, o lupte intre jucatori si combinatile lor de optiuni pe seturi, ancient sau exc. O mica greseala ... potiuni de SD nu de hp :tiphat: BTW: ARMENE 380 Ar trebui interzise deoarece putini au access la ele ... hai ca bokuri mai poti cumpara, dar arme 380 nu am vazut prea multe de vanzare si inca ceva, legat de clasa DL, horse are 40% absorb (angel doar 20%) + ca are si movement speed mult mai mare ... deci ar trebui dat liber la fenrir sau interzis calul pentru DL :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
moldo1993 Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 daca iei calu jos de pe dl mori f repede:P asa ca dupa e degeaba dl :)) lasa ca e bine asa cum e pana acum si cu itemele de 380 hmmm...daca se interzic io nu am arme sa va bat :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
pestisor Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 iti dau eu o bota atunci :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rudy Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 ' date='16 February 2011 - 15:34' timestamp='1297863287' post='5644689'] si inca ceva, legat de clasa DL, horse are 40% absorb (angel doar 20%) + ca are si movement speed mult mai mare ... deci ar trebui dat liber la fenrir sau interzis calul pentru DL :tiphat: Fara mana shield la sm? fara sweal sau combo la bk? fara buff la elf? o mai tinem mult asa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mau Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Deci sa inteleg ca din cauza lui Bloom s-au inscris cati s-au inscris nu? :)) Sau oare din cauza ca peste 90% sunt bk, iar majoritatea care prefera sa joace cu alte clase la non-rr au observat ca nu prea exista sanse?(Bun, si lipsa de iteme sau stil de joc a influentat asta). Cat vine vorba de iteme si chilibrul lor, nu as vrea sa spun in acest topic ce diferenta intre optiuni exista intre voi, intre iteme chiar si +9, pana si DDI il aveti la maxim unii dintre voi. Dar nu las iteme +13(indiferent de opt), ca deh, dau mai mut defence, dar las iteme +9+dd(hp,ref)+28add+7ddi? Cam bate la ochi sau mi se pare? Ce incerc sa zic, e ca degeaba va raciti gura momentan sa interziceti itemele 380 sau sa las frau liber la cele +13, cand majoritatea itemelor de pe voi sunt multe peste ce ar putea avea orice caracter non-rr, de fapt si unu cu 20rr ar dori sa aibe asemenea iteme, chiar si +9. Cand am sa vad numai jucatori cu seturi 380 exc , sau arme 380 exc ce nu au habar sa faca un pvp, dar ajung in finala, atunci aveti cuvantul meu ca am sa le interzic. Pana atunci problema e discutabila. lasa k vineri ii bat eu cu setul meu cu 10optiuni (ancient) =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[p1mp] Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 pai atunci hai sa lasam cu de toate :violent: Link to comment Share on other sites More sharing options...