Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Politistul

Topic discutii si intrebari

Recommended Posts

Posted

filmulete de la finala avem ? :D

nice chart

Din pacate am probleme cu YouTube in legatura cu filmuletele. O sa caut alt site prin care le pot uploada. Cat despre tabel, asta e ca sa va faceti o idee care e ordinea din spatele organizari luptelor.

Vad ca apar fete noi la L.F.C. sper sa ne acordati o lupta interesanta. :right:

Posted

cum ramane cu:

*Itemele exc 380 sunt acceptate pentru primul turneu, ulterior discutam daca raman sau le interzicem.*

deja suntem la al 2lea event si se creeaza un mare dezechilibru intre cei cu set 380 si restul, chiar u ai zis k la iteme +13 nu au acces toti playerii, dar la 380...cine are acces?, in afara de HH/HONEY nu a avut nimeni suficient timp castelul sa`si faca un set complet

Posted

cum ramane cu:

deja suntem la al 2lea event si se creeaza un mare dezechilibru intre cei cu set 380 si restul, chiar u ai zis k la iteme +13 nu au acces toti playerii, dar la 380...cine are acces?, in afara de HH/HONEY nu a avut nimeni suficient timp castelul sa`si faca un set complet

aprob si sustin :)

bok items only sau 380+0 doar :rofl1:

Posted

cum ramane cu:

Intradevar, nu multe persoane au acces la ele, dar asta nu inseamna ca un jucator a carei alianta detine castelul nu poate primi asemnea iteme. Pana acum un singur participant a avut iteme de 380 exc, si intradevar a si castigat eventul, dar ce nu m-a facut sa ma razgandesc a fost si stilul sau de joc. Poate sa confirme [biilionx] cat l-a alergat si cat la tinut la distanta pana si-a terminat fiecare potiune de SD si HP. Pentru mine atat nu e destul sa interzic un anumit tip set sau arme.

Acum avem 2 persoane cu iteme 380 exc, sunt curios sa vad daca amandoua ajung in finala si pe ce crriterii, noroc sau skill. Daca balanta inclina prea mult intr-o directie, atunci sa o interzic itemele 380 exc in L.F.C.

Posted

Intradevar, nu multe persoane au acces la ele, dar asta nu inseamna ca un jucator a carei alianta detine castelul nu poate primi asemnea iteme. Pana acum un singur participant a avut iteme de 380 exc, si intradevar a si castigat eventul, dar ce nu m-a facut sa ma razgandesc a fost si stilul sau de joc. Poate sa confirme [biilionx] cat l-a alergat si cat la tinut la distanta pana si-a terminat fiecare potiune de SD si HP. Pentru mine atat nu e destul sa interzic un anumit tip set sau arme.

Acum avem 2 persoane cu iteme 380 exc, sunt curios sa vad daca amandoua ajung in finala si pe ce crriterii, noroc sau skill. Daca balanta inclina prea mult intr-o directie, atunci sa o interzic itemele 380 exc in L.F.C.

de curiozitate, intreaba`l pe Bloom (Boddom) cine i`a sugerat sa foloseasca tactica aia :))

Posted

-jew- 399

2bok+4

Doolce

lvl 399

2bok+4 :tiphat:

Vad ca avem luptatori inscrisi dupa ora 12:00 dupamasa. Fiind numar par de pasrticipanti cu cererile celor doi, sunt tentat sa le accept. Dar am nevoie si de parerile celor deja inscrisi, daca sa fie acceptati sau nu. Si daca se da vot pro, o sa va rog sa alegem impreuna o ora si data pe care sa o pot pune in regulamentul eventului ca aceia sa fie litera de lege.

Voturile le accept pana la ora eventului. Multumesc.

Posted

Vad ca avem luptatori inscrisi dupa ora 12:00 dupamasa. Fiind numar par de pasrticipanti cu cererile celor doi, sunt tentat sa le accept. Dar am nevoie si de parerile celor deja inscrisi, daca sa fie acceptati sau nu. Si daca se da vot pro, o sa va rog sa alegem impreuna o ora si data pe care sa o pot pune in regulamentul eventului ca aceia sa fie litera de lege.

Voturile le accept pana la ora eventului. Multumesc.

din partea mea au PRO

totusi, la prima editie au fost 16 daca nu ma insel, acu suntem abia 9 (luandu`i in calcul pe Doolce si -jew-)

Posted

poza

http://img143.imageshack.us/img143/4939/screen021122170002.jpg

Posted

Din aceasta clipa maresc taxa de inscriere la 2 BoK+5. Multumesc!

Am marit taxa de participare sa fac premiul final mai atragator.

Orice inscriere va fi acceptata pana in ziua de Vineri a saptamanii de competitie. Adica Joi spre Vineri la ora 00:00. Inscrierile dupa aceasta data si ora vor fi amanate pentru urmatoare competitie.

Cu ora si ziua in care se inchid inscrierile cum ramane? La ce ora sugerati sa o punem si in ce zi?

Posted

de itemele de 380 ce se mai aude ?:> Nu o zic in parere de rau dar , nu toti avem acces la el nu prea e corect...

Posted

de itemele de 380 ce se mai aude ?:> Nu o zic in parere de rau dar , nu toti avem acces la el nu prea e corect...

Nobady este al meu, cu set 380 mi-am furato de la puyuBK totusi el avea 2 bb-uri exe optiuni surpriza :D ...cred ca asta a facut diferenta ...si totusi setul nu era varza ..nici sd-uri nu aveam ...

Posted

http://img130.imageshack.us/i/screen021123080000.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

se vede in filmulete cine a venit pregatit pentru event si cine nu dupa durata fiecarui film.

btw, pun pariu ca iar va castiga bloom, in finala cu biili :photo:

Posted

Nobady este al meu, cu set 380 mi-am furato de la puyuBK totusi el avea 2 bb-uri exe optiuni surpriza :D ...cred ca asta a facut diferenta ...si totusi setul nu era varza ..nici sd-uri nu aveam ...

Poi da nu toti avem BB exe si set de 380 exe cu 15 optiuni....deasta zic ca ar fi normal ca toti sa avem seturi si arme din bok .(nu cu dd ref hp dsr mai stiu eu ce)

http://img130.imageshack.us/i/screen021123080000.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

se vede in filmulete cine a venit pregatit pentru event si cine nu dupa durata fiecarui film.

btw, pun pariu ca iar va castiga bloom, in finala cu biili :photo:

Neah de data asta sunt pregatit ! ^_^ oricum vedem vineri :>

Posted

Neah de data asta sunt pregatit ! ^_^ oricum vedem vineri :>

u te crezi deja in finala, uiti k mai sunt si semifinale :whistle:

Posted

Va astept diseara la 22:00 sa vad de ce sunteti in stare. B)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...