Finnick Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ascult muzica sau citesc unele revinste :-<
Bredwolf Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 deci tu te caci in pat sau cum? stau, ma uit pe pereti, uneori mai bag un joc pe psp pai da ce tu te caci pe tron?ma da mata si cu tactu au bani de iti cumpara cate un tron,e din aur?eu am facut unu din perne,pe psp mai ma joc si eu pe tron,dar cand ma cac merg la WC.Ia sa imi dai si mie adresa de unde iti iei tu intruna tronuri
Random Hero Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 pai da ce tu te caci pe tron?ma da mata si cu tactu au bani de iti cumpara cate un tron,e din aur?eu am facut unu din perne,pe psp mai ma joc si eu pe tron,dar cand ma cac merg la WC.Ia sa imi dai si mie adresa de unde iti iei tu intruna tronuri Si tu ce tron ai daca e facut din perne?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ita la ei neamule, o dau in psp'uri acilisea cand se creaza o distorsiune a unui angrenaj format din 14.3 nori dispusi in forma elipsoidala.... Va cacatzi pe voi cu stropi :rofl2:
slvr Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 mi-am lipit un poster cu tron (din revista ...) deasupra wc-ului sa fie mai expresiv. acum pot spune la propriu .... ce fac pe tron. (chit ca-mi place filmul)
Random Hero Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 mi-am lipit un poster cu tron (din revista ...) deasupra wc-ului sa fie mai expresiv. acum pot spune la propriu .... ce fac pe tron. (chit ca-mi place filmul) Faci sub tron daca ti-ai lipit un poster deasupra WC-ului.
slvr Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Faci sub tron daca ti-ai lipit un poster deasupra WC-ului. de unde stii ca eu nu ma p*s in sus?
Cosmin90 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Daca nu am ziarul langa mine ma joc pe telefon si/sau ascult muzica.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 de unde stii ca eu nu ma p*s in sus? BA ! Tu te caci pe lustra ? :blink:
Guest WhiteSword Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ma intreb oare cat timp ti-a luat sa gandesti inainte sa faci topicul asta :blink: . Si...nu inteleg,ce gasiti asa ' cul ' intr-o toaleta ?!Pur si simplu,intri,faci,tragi apa si ai iesit Ma uit la unii si vad : ma joc pe psp,fumez,ma uit la tv,beau ... mai ramane sa mananci in timp ce te c*ci si sa iti iei un pat fix langa W.C. si aia e... si sa nu fiu off topic : Am facut,am tras apa si am iesit ,nimic neobisnuit .
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ma intreb oare cat timp ti-a luat sa gandesti inainte sa faci topicul asta :blink: . Si...nu inteleg,ce gasiti asa ' cul ' intr-o toaleta ?!Pur si simplu,intri,faci,tragi apa si ai iesit Ma uit la unii si vad : ma joc pe psp,fumez,ma uit la tv,beau ... mai ramane sa mananci in timp ce te c*ci si sa iti iei un pat fix langa W.C. si aia e... si sa nu fiu off topic : Am facut,am tras apa si am iesit ,nimic neobisnuit . Monotonia si apatia pe wc sunt premergatoare impotentei...sti asta nu?
Kiidu Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 pff owned =) eu de obicei citesc ceva.. fie ca e de scoala.. fie alta carte pe care am tot citito de nustiu cate ori..
Bredwolf Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 am citit si eu tot topicul.....si acu mi-am dat seama...voi va refereati la Wc. va spun si eu ce fac pe wc....fac caca,mananc seminte si atat
Kiidu Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 dude. cum poti sa mananci ceva.. orice.. in timp ce te c*ci.
Guest INO Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 (edited) BA ! Tu te caci pe lustra ? :blink: am incercat dar ma invinge gravitatia. :( permanent, n-ai voie cu clone Edited March 7, 2011 by blk
celmaislabaN Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ba da voi petreceti cam mult timp pe wc, de puteti face atatea lucruri :-? eu de obicei ma c*c, rareori mai vomit.. dar dureaza putin, deci n-apuc sa fac mare lucru..mai citesc etichetele la produse
Guest boby93 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 kk ce as putea face pe tron? :)) acum sa revin la ceea ce vrei sa auzi tu...vorbesc la telefon sau ma joc pe telefon
Bogdan Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Cant ascult muzica si ma joc cu o porcarie cu arc care sare peste tot
Guest NightWishMaster Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Nu sta nimeni la curte pe aici? Intrebare ce vine ca o completare: Daca stai la curte, nu ai WC in casa si e iarna, ce faci cand stai pe tron?
Bogdan Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Nu sta nimeni la curte pe aici? Intrebare ce vine ca o completare: Daca stai la curte, nu ai WC in casa si e iarna, ce faci cand stai pe tron? Stau eu la curte.,..am WC si in curte dar am WC si in casa . Nu am folosti niciodata acel WC din curte. Il voi intreba pe bunicu' ce face cand sta acolo. Dar acolo nu e tron...e doar o gaura
Phyxyon Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Terminati-va cu posturile aberante. E un topic aberant ce raspuns ai dori . Lamentez la nemurirea sufletului in timp ce imi impartaesc o particica din mine cu restul omenirii .