Jump to content
zaki

Inaltimea

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Da,ma atrag mai mult femeile..care sunt cu cativa cm mai mici ca mine.

Ride me shorty ^^

Adevarat graiesti, mica dragalasa si maleabila^^

Posted

Da,ma atrag mai mult femeile..care sunt cu cativa cm mai mici ca mine.

Ride me shorty ^^

Adevarat graiesti, mica dragalasa si maleabila^^

Cele mai sweety.

Decat inalta,slaba si a dracu. :closedeyes:

Posted

Dupa parerea mea, baiatul ar trebui sa fie cu minim 15 cm mai inalt decat fata pentru a nu ajunge mai scund atunci cand fata isi pune tocuri, Avand in vedere ca marimea tocurilor poate sa ajunga pana la 11-12-13 cm, 15 ar fi de ajuns. Dar nu cred ca vreunul dintre voi umbla cu ruleta prin oras cand se uita dupa fete... :))

Personal, imi plac baietii inalti, dar nu e singura calitate pe care o caut la un partener.

Pentru cei care spun ca nu s-ar intalni cu fete sub 1.70 pun urmatoarele :

Halle Berry height: 5 ft 5.5 in (166 cm) Poza - cum arata daca nu stiati

Mena Suvari height: 5 ft 3.5 in (161 cm) Poza - cum arata daca nu stiati

Natalie Portman height: 5 ft 3 in (160 cm)Poza cu ea

Scarlett Johansson height: 5 ft 3 in (160 cm) Poza cu ea

Megan Fox's height is 5 ft 4 in (163 cm) Poza cu ea

Amanda Seyfried's height is 5 ft 3 in (161 cm) Poze cu ea,,,

Justin Timberlake height: 5 ft 11.5 in (182 cm)

Justin si Amanda impreuna - sunt curioasa cine va spune ca arata urat impreuna pt ca ea e mai scunda ca el :)

• Upvote 1
Posted

Pentru mine unul nu conteaza inaltimea [si sunt sigur ca si pentru altii e la fel].Daca iubesti o persoana o iubesti pentru ceea ce e in interior nu neaparat pentru ceea ce este in exterior...

• Upvote 1
Posted

Pentru mine unul nu conteaza inaltimea [si sunt sigur ca si pentru altii e la fel].Daca iubesti o persoana o iubesti pentru ceea ce e in interior nu neaparat pentru ceea ce este in exterior...

Bine punctat si eu sunt de aceiasi parere dar totusi sa nu fie fata mai inalta ca baiatul , deci eu merg pe aceiasi inaltime sau fata mai mica cu cativa centimetrii .

Posted

Dupa parerea mea, baiatul ar trebui sa fie cu minim 15 cm mai inalt decat fata

ea: 1.60 ; eu: 1.80 => 20 cm (!!!!! winnerrr !!!!!)

?i s? facem ?i on , nu a? suporta ca fata s? fie mai înalt? ca mine , s?-?i mai ia ?i tocuri s? o pup în buric. merg pe acea?i premiz? cu Rubi , minim 15 cm c? o s? apar? problema tocurilor când în loc s? o ?ii de ?old , o s? o ?ii de genunchi

Guest Marco™
Posted

Nu asa de mult dar aici intervin foarte mult gusturile fiecaruia . Mie de exemplu imi plac fetele mai mici de inaltime par mai perverse asa  :>  

Posted (edited)

Sunt unii care au anumite fixuri legate de inaltimea partenerului dar eu nu cred ca e important asa ceva:)

ps:pana la urma tu trebe sa te simti bine langa partener ,nu sa asculti de gura lumii.

Edited by TheBestBK

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...