Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cr1stY

Discutii Event Video Mania

Recommended Posts

Posted

clasamentul celorlalti participanti nu il puteti spune ? sa stim si noi ce loc am luat per total ca doar e munca noastra :P

nu cred ca este clasamentul celorlalti participanti....... cred ca s-au hotarat numai care is pe primele 3 locuri .... restul i-au lasat in aer ... .da oricum tre sa fim multumiti ca am primit ca premiu de consolare cate 80 de pcte gmo .... e si asta ceva ..... eu ma multumesc si cu atat ....

Posted

Din partea nostra s-au vizualizat toate filmuletele facute iar daca s-a dat un clasament decat cu primele 3 locuri a fost din motivul ca decat primii 3 au primit un premiu

Cum ati observat toti participantii vor primi un premiu de consolare avand in vedere ca este primul event de acest gen.

Posted

da .. asta am inteles ..

dar ziceam ca era mai interesant sa vdm si noi un clasament per total ... sa stim cat de aproape sau departe am fost de obtinerea locurilor 1,2 sau 3.

Posted

aveam o idee conturata pentru viitorul film si deja ma apucasem de mici filmari, dar rezultatele acestea mi-au taiat mult din entuziasm :) asta pentru ca nu mai stiu ce anume sa urmaresc la realizarea lui. la cel de acum am incercat sa ii fac un story line, sa caut cat mai multi "actori" care sa ma ajute, sa fiu atent la cat mai multe detalii, sa selectez melodii care sa se potriveasca cu actiunea, dar se pare ca acestea au fost in zadar pentru ca filmuletul nu a fost considerat bun si am pierdut. poate l-am supraapreciat eu si de aceea am fost dezamagit. daca o sa mai realizez ceva pentru concursurile viitoare, nu pot decat sa consider ca particip la o tombola si sa sper ca voi fi extras din urna. :tiphat:

Posted

impartialitate nu o sa existe 100% niciodata nicaieri. asta avem, si cu asta defilam. nu esti singurul surprins de rezultatele voturilor :)

oricum, chestia care m-a deranjat cel mai mult a fost ca si-au bagat nasu niste tampoane pe aici si din cauza asta se intarzie asa mult cu acordarea premiilor. amuzant e ca cine a facut gura nici macar n-a participat la event, dar moderatorii i-au luat in seama reply-urile brainless-ului respectiv. ma rog.

hai succes pe mai departe.

Posted

aveam o idee conturata pentru viitorul film si deja ma apucasem de mici filmari, dar rezultatele acestea mi-au taiat mult din entuziasm :) asta pentru ca nu mai stiu ce anume sa urmaresc la realizarea lui. la cel de acum am incercat sa ii fac un story line, sa caut cat mai multi "actori" care sa ma ajute, sa fiu atent la cat mai multe detalii, sa selectez melodii care sa se potriveasca cu actiunea, dar se pare ca acestea au fost in zadar pentru ca filmuletul nu a fost considerat bun si am pierdut. poate l-am supraapreciat eu si de aceea am fost dezamagit. daca o sa mai realizez ceva pentru concursurile viitoare, nu pot decat sa consider ca particip la o tombola si sa sper ca voi fi extras din urna. :tiphat:

eu ma gandesc ca poate ai avut aceeasi poveste cu a lui voodoo ,doar ca el a postat primul , asta ar fi singura explicatie.

Posted

oricum, nu s-au luat in calcul asa:

complexitatea filmului

efectele speciale

felul in care s-a facut trecerea de la o secventa la alta

imbinarea coloanei sonore cu cea video

etc.

@propun ca la urmatoarea editie sa aiba drept de vot (si sa fie luat in calcul) si castigatorii primei editii :D

Posted

Corect ... dar asta e n`ai ce sa faci :)

Posted

complexitatea filmului

efectele speciale

etc.

@propun ca la urmatoarea editie sa aiba drept de vot (si sa fie luat in calcul) si castigatorii primei editii :D

da ... dar respectivi sa numai aibe voie sa participe :)

Guest Adutzu08
Posted

Felicitari tuturor.Eu ma multumesc si cu 80 pct :tiphat:

Posted

complexitatea filmului

efectele speciale

etc.

Si vrei sa spui ca ce ai enumerat tu mai sus gasim in filmuletzu tau si esti neindreptatit ca ai luat locu 2? Nici eu nu ma asteptat sa iau primu loc ma gandeam la bogy. Mai ales nu ma asteptam ca tu o sa fi in primi 3 la cata complexitate si efecte speciale sunt in filmuletzu tau

Posted

complexitatea filmului

efectele speciale

etc.

DA AI FOARTE MARE DREPTATE , uite ce spune -ija- ...ai uitat sa mai adaugi ceva

Totul:

Ideea

Originalitatea

Efecte

Complexitate....

Chiar si muzica daca se potriveste

Ideea nu e a ta a fost a lui ce-l care a fact primul filmuletul asta http://vimeo.com/4323858

Daca nu exista ideia nu exista nici originalitate, efect exista dar pacat ca te-ai inspirat din filmul celalalt

Orice film e complex...chiar si muzica e facuta de alti dar ea e originala in filmul tau ....

Nu o mai arde aiurea ...ca nu esti ceea ce vrei sa pari ..., ofticate ca am dreptate.

:tiphat:

Posted

Si vrei sa spui ca ce ai enumerat tu mai sus gasim in filmuletzu tau si esti neindreptatit ca ai luat locu 2? Nici eu nu ma asteptat sa iau primu loc ma gandeam la bogy. Mai ales nu ma asteptam ca tu o sa fi in primi 3 la cata complexitate si efecte speciale sunt in filmuletzu tau

n-am spus ca ce am enumerat mai sus le gasesti in filmul meu, ci doar ca n-au fost luate in calcul cand s-a votat. atata tot. nu v-am jignit capodoperele pana acum, dar daca vreti, sunt sigur ca pot sa o fac.

DA AI FOARTE MARE DREPTATE , uite ce spune -ija- ...ai uitat sa mai adaugi ceva

Ideea nu e a ta a fost a lui ce-l care a fact primul filmuletul asta http://vimeo.com/4323858

Daca nu exista ideia nu exista nici originalitate, efect exista dar pacat ca te-ai inspirat din filmul celalalt

Orice film e complex...chiar si muzica e facuta de alti dar ea e originala in filmul tau ....

Nu o mai arde aiurea ...ca nu esti ceea ce vrei sa pari ..., ofticate ca am dreptate.

:tiphat:

batuti in cap sa moara mama :)) ce spun eu, si ce intelegeti voi.

bai fratzica de cartier, n-am vrut sa-ti jignesc "creatia" pana acum, dar spune-mi si mie ce intelegi tu din reluarea ta de film in afara de faptul ca te-ai dus si ti-ai incercat magiile pe niste harti? ce-i asa special la el? in afara de imaginea de inceput nu e nimic special. plus ca se potriveste ca nuca-n perete coloana sonora cu imaginile video. este un chici. chiar te rog ca la urmatorul event sa faci tu un film despre CS, care sa fie original si sa nu semene deloc cu cel facut de mine si de cristy.

PS: eu macar n-am ajuns in stadiul in care sa cersesc voturi de la colegii de alianta si sa bag respecte ca disperatu ca sa fiu votat; originalule si votatule care esti.

Posted

chiar si aici trebuie sa va certati ? eventul a trecut , voturile au fost date , si punctele urmeaza sa fie bagate.. ce rezolvati dak incepeti sa va tiganiti si pe forum .. nu e suficient in joc ? mai bn folositi-va energia sa gasiti o idee de alt film ptr luna asta...

Guest Fabri^Fibra
Posted

redeschis , pff pe mine nimeni nu ma ajuta sa fac un filmuletz :( , o sa incerc sa`l fac singur ca si pe celalalt , stiu ca n`am sanse dar incerc ceva solo... aveam facuta o povestioara luasem coloana sonora tot , dar nu ma ajuta nimeni toti sunt la party etc...:D

Posted

redeschis , pff pe mine nimeni nu ma ajuta sa fac un filmuletz :( , o sa incerc sa`l fac singur ca si pe celalalt , stiu ca n`am sanse dar incerc ceva solo... aveam facuta o povestioara luasem coloana sonora tot , dar nu ma ajuta nimeni toti sunt la party etc...:D

Scuza-ma, ai cumva monitor de 30"? NOI NU! SCOATE-TI SEMNATURA AIA. :banghead:

Posted

Scuza-ma, ai cumva monitor de 30"? NOI NU! SCOATE-TI SEMNATURA AIA. :banghead:

:rofl2: bunny dai la ochi b-( ..... am vrut sa zic si eu de semnatura dar nu voiam sa fiu offtopic ..... :)

gata, i-a fost scoasa. :D

Posted

daca nu se posteaza doar un film eventul asta, ce se intampla? ia premiul 1?

daca se posteaza 3 filme eventul asta, ce se intampla? se voteaza pentru locul 1,2 si 3?

eu as opta pentru ambele variante :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...