Jump to content
JerryBlue

Aion Online

Recommended Posts

Posted

Am sters reply-urile de prisos de pe ultima pagina, 15 la numar. Sper sa nu mai inceapa din nou cearta. Aldguth, degeaba incerci sa le explici, e ca si cum ai vorbi (scrie) pentru pereti.

Posted

nu face si linkmania un server de Aion? :>

ilegal nu cred ca e , si wow e p2p si are linkmania server..

erm..level 29 , dar nu cred ca mai intru azi (lene si plictiseala)

Posted

10 Days of Reactivation!

If you’ve stayed recent with events, you’ll no doubt have caught the upcoming double XP and 99% off of Soul Healing weekends!

In anticipation of these weekends we had a little talk to Santanyerk before he saddled his Meek Grankers. The result, aside from an involuntary commitment to donating half his Christma ...s porridge, were 10 days of gift-wrapped Aion account reactivation, an excellent

Wohooooooo!!! Dar nu ma joc ;3 . WoW is better :3

Posted

care ma ajuta la questu ala de trebe sa faci focu sa ademenesti tigru si sa-l omori?ma enerveaza gardianii aia , dai intr-unu tipa toti....vin si tigrii si toti ...si pana ii omor eu apar altii~X(...platesc...50.000 kinah,daca vreti bine , daca nu PA!

Posted (edited)

Cate jocuri mai apar Online..

@ Nu cred ca va fi asa de populat.

Te rog abtine-te de la astfel de replay-uri, ultima avertizare.

Edited by Stalk3r
spam
Guest serllyn21
Posted

eu joc pe infinite aion, lumiel, elyos, nume ensiferumm si pepsimax, exista o guilda de romani ?

Guest CosmiNN™
Posted

Am jucat AION am f?cut level 55 , dar nu prea are rost .. uni români nu ?tiu ENGLEZ?.

Posted

Da intradevar,pe 31 Ianuarie se da rr pe Infinite Aion.

Eu m-am bagat la joaca e prima oara cand joc AION si pot sa zic ca este chiar reusit.

Mai joaca cineva pe infinite?

Posted

am si eu o intrebare legat de joc...m-am apucat recent pe infinity aion serverul low rate...sunt lvl 15 gladiator si vreau si eu sa stiu un lucru...este jocul pur si simplu mai dificil sau sunt eu praf ? adica la lvl'u asta cu armuri de lvl 15....cu greu fac fata la 2 inamici deodata...poate pare o intrebare prosteasca...precizez ca e prima data cand joc aion.....am jucat cateva ore. multumesc anticipat.

Posted

am si eu o intrebare legat de joc...m-am apucat recent pe infinity aion serverul low rate...sunt lvl 15 gladiator si vreau si eu sa stiu un lucru...este jocul pur si simplu mai dificil sau sunt eu praf ? adica la lvl'u asta cu armuri de lvl 15....cu greu fac fata la 2 inamici deodata...poate pare o intrebare prosteasca...precizez ca e prima data cand joc aion.....am jucat cateva ore. multumesc anticipat.

Depinde de level-ul mobilor.

Mai joaca cineva pe Greed ? :)

Posted

in principiu acelasi lvl cu mine...eu fiind lvl 16 daca ma bat cu doi mobi de acelasi lvl cu mine...ies destul de sifonat din lupta

Foloseste pots pentru hp.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...