mortallx Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 31 fara o bara, nu prea am mai jucat.Tu ce level mai ai ? Link to comment
Luci Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Nici eu nu am prea intrat. 38. Fac 39 soon. Mai dă și tu un semn ceva când ești în joc. Link to comment
Leonex Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Joaca cineva pe Tiamat Asmodian !? Link to comment
mortallx Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Nexus here.Level 36 and keep on rising ! Link to comment
Luci Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Mai joci mortallx? Nu te-am mai văzut pe joc.. Ai idee unde să fac lvl de la 40+ ? Link to comment
Tudose_Ro Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 (edited) Salut, acum vroiam sa ma apuc si eu de Aion, abea ce am aflat ca e free to play..... Pe ce server sunt cei mai multi romani, sau pe ce server jucati voi? si de unde pot sa-l descarc si sa-mi fac cont? Edited May 20, 2013 by Tudose_Ro Link to comment
Luci Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Pe Nexus sunt romani destui. http://lmgtfy.com/?q=aion PRIMUL Link to comment
AngelShade Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Salut romanilor, am deschis un server de aion daca doriti sa intrati, nu va faceti iluzii ca va disparea dupa 2 zile pentru ca nu e asa, serveru e hostat pe un dedicat si nu se plateste nimic pentru el, practic nu exista donatii pe serveru meu. Daca doriti sa intrati poftiti un site Play - Aion si ca sa nu vada vreun moderator un weblink am dat direct portalu, Intrati daca mai jucati aion pe server private, Serveru e deschis de 2 zile asa ca sper sa va gasesc acolo. Daca aduceti o guilda intreaga va dau honorable set la toata guilda. Link to comment
Luci Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 De ce nu îți cumperi un domeniu dacă zici că serverul tău e serios? Link to comment
oxigeN. Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Care aveti guild pe aion oficiala? Link to comment
devillus Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Si eu am reinceput sa-l joc, sper sa rezolv cu migrarea contului pentru veteran. Am char pe Nexus la asmo. Link to comment
Guest Siregon Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Am inceput dinou sa-l joc si mi se pare mult mai greu de cum era odata. Link to comment
Datlou Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Nu mi-se pare deloc mai greu poate chiar mai usor debinde acuma! Good Job! Link to comment
Guest Siregon Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Nu mi-se pare deloc mai greu poate chiar mai usor debinde acuma! Good Job! Depinde fiecare acum cu placeriile lui :P Link to comment
geoshua Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 (edited) Off: Hai salut, am facut si eu un cont aici, probabil o sa sa-l folosesc pare interesant forumul. On topic: Caut o persoana disponibila ( sau mai multe nu este nici o problema ) care sa aiba skype ( +microfon ) care joaca pe serverul Siel. Astept un reply / un pm.. Mersi mult pentru ocazia de a posta asta aici. EDIT: Nickname pe Aion: geoshuaa Edited December 24, 2013 by geoshua Link to comment
Datlou Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 imi zice si mie cine va un server privat Aion? Link to comment
Guest Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Arata misto,cred ca o sa-l incerc. Link to comment
Destromath Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Cineva care joaca pe NA , server Kahrun ? Pm daca este cineva Link to comment
deyu2008 Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 M-am apucat si eu ieri pe NA . Insa joc pe SIEL , am auzit ca is multi romanii aici , am primit pe fb un raspuns ca esti si un legion roman Link to comment
meCipy Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Salut ! Daca va apucati de jocul asta, va sugerez sa nu jucati pe serverele americane (Aion NA : Tiamat, Siel,etc) , pentru simplul fapt ca veti avea o latenta de 150-500 ms. Jucati-va pe cele de Europa (Telemachus, Perento, Nexus,etc.), serverele sunt localizate in Germania si va puteti juca avand un ping de ~50ms sau mai mic daca aveti noroc. Jocul este acelasi, fie ca e pe NA sau EU, sunt doar publisheri diferiti. Exista si serverele rusesti, administrate de Inova, dar o sa aveti dificultati in comunicare acolo si nici latenta nu scade sub 80-100 ms. Daca se joaca, sau se apuca cineva pe Telemachus, dati PM aici. Spor la lvl si omorat adversari :) Link to comment
i sin Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 de ce? e ca tera, doar ca mai naspa Link to comment
Holder Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 am jucat si tera la lansare, am facut max si m-am lasat.. :D de curand am intrat putin pe aion si vad ca am si ramas (1-2-3 ore pe zi), imi place mai mult ca tera. Link to comment