BeautifulMind Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Pai si la char europene poti sa alegi earth light cold sau fire...
prince VEGETA Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 ma voi faceti questuri ca yo trb sal gasesc pa unu kratos sau asa cva si ns unde naiba e ca e un kkt de jok ca nare si el un gps nici ns de unde draq sa iei questu rapid ca stau pe alt+tab:D
mustar_andy Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Da nu stiu sincer mie mi se pare mai misto china.Aici nu poti alege intre fire/lightning/ice.era mai misto sistemul de skill uri la china in pararea mea.mai raman pe aici inca o sapt sa vad care e treaba si daca nu'mi place ..revin la char-uri chinezesticum nu poti alege ice fire etc?????????? dar attunci ce e
Firefly Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 am gresit eu...ca nu's tocmai familiarizat cu sistemul de la europeni.pana acum m'am dezvoltat doar pe melee>warrior pana acum.
SimplySimple Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Azi dupa tot acest update am avut o surpiza exact asa cum imi doream...dar nu sa vad Europe...ci una neplacuta....am descoperit ca sunt gol si murderer la greu...De azi ma las de silkroad....Imi pare bine ca v-am cunoscut people...chiar si pe tine smugg...well...this is good bye :( :( :crybaby: :crybaby: :crybaby: Poate intr-o zi..... :crybaby: :( :crybaby:
BeautifulMind Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Am o problema... De pe la lvl 5 cand fac lvl imi arata ca am q la nus ce npc ma duc la npc si nu este quest .Am postat fiindca si un prieten de al meu are aceeasi problema... Ce se intampla ?
wine Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Eh am crezut ca d/c-urile sunt dese ca era multa lume, dar incepe sa imi dea un d/c odata la 1-2 minute nici nu apuc sa intru bine, dau intr-un mob si gata iau d/c.Exista vreun remediu?? Nu este genul ala de d/c cand imi arata semnele alea ???????? ???? pur si simplu iese fara sa zica nimic... si nu se mai intampla nimic :( .Si cand ma gandesc ca tocmai acuma ma bucuram si eu de european.
mustar_andy Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Azi dupa tot acest update am avut o surpiza exact asa cum imi doream...dar nu sa vad Europe...ci una neplacuta....am descoperit ca sunt gol si murderer la greu...De azi ma las de silkroad....Imi pare bine ca v-am cunoscut people...chiar si pe tine smugg...well...this is good bye :( :( :crybaby: :crybaby: :crybaby: Poate intr-o zi..... :crybaby: :( :crybaby:lasa ca trece
BeautifulMind Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Am o problema... De pe la lvl 5 cand fac lvl imi arata ca am q la nus ce npc ma duc la npc si nu este quest .Am postat fiindca si un prieten de al meu are aceeasi problema... Ce se intampla ? nu stie nimeni ?
prince VEGETA Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 mah razvan eu numai fac questuri 1.pentru ca astia nau un gps si stau juma de ora sa caut npc..macar daca aveau akolo un semn ! sa stii unde sa te duci pe mapa 2.questurile is naspa si nu prea iti dau multe chestii 3.e plictisitor mai bine ma duc si omor moobi 4.au un ditamai orasu naiba astia pana ies din el ma apuca groaza 5.questurile ar trb naiba sa iti apara in quest list eu de multe ori le si ratez
BeautifulMind Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Pff e mult mai greu sa faci lvl omorand mobi.Cand faci quest iei exp ca omori mobi + ca iti da experienta si la quest deci...
prince VEGETA Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 baa gata am aflat cum il cheama unde este Kapros rapid ziceti cineva:Dplzz
BeautifulMind Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Asociation boss ? daca da atunci este la merchant camp...
Aldguth Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 ^_^ Piratu ne-am intalnit azi. IGN : Aldvir. Add me noobs and lets own:>
prince VEGETA Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 razvan esti pe odin pm Magic_Angel si aratami ca nu gasesc de niciun chip...nvm am gasit ms mult
BeautifulMind Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 nu sunt pe odin dar sunt niste scari acolo... Este un bug ? Ca fac lvl imi arata npc cu questu ma duc la el si nu are nici un quest
b1ackic3 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 trag si eu acum silkroad europe , sper ca pana maine dimineata sa il downloadez .. merge destul de greu :( 30-50 kb/s sunt la 57 % deja.. noroc ca l-am gasit pe tinyurl.com/2jmkyq , sper sa nu fie vreo leapsa trojan sau altceva :D c'ya in-game tommorow !
Firefly Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 nu sunt pe odin dar sunt niste scari acolo... Este un bug ? Ca fac lvl imi arata npc cu questu ma duc la el si nu are nici un quest dap,cred ca e bug. si..merge sa fac warrior(full str)+cleric ? nu prea merge nu ? ca mereu cand fac un party suntem in pana de clerici care sa ne vindece/res.
Aldguth Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Eu zic sa mergi doar cu o clasa pana la level mai mare......
PartitiaN Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Asociation boss ? daca da atunci este la merchant camp...sal 2 all, sunt nou peaici si am si eu o problema, am intrat la Download pe siteul oficial, am dat sa imi downlodeze clientul (ala cica in care e inclus si Europe) si mi-a aparut ceva de genul "Torent 1.6.1 si imi arata 100% la size, iar in partea de jos ceva de genul D: 1.8 MB si mai incolo putzin U:350 MB, ce or fi astea si cum pot si eu sa ajung sa joc magria asta de europe manilor, poate imi spune careva care l-a downlodat si ma ghideaza si pe mine plsmany thanks pt eventualele raspunsuri, mesaje pe PM pls, ca nu prea stau pe forum, ms mult
Firefly Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 aha..oki..lvl 16 momentan.pana maine dim astept un 19-20.Si cei care joaca pe xian sau stiu alti romani de pe xian..vreau sa stiu pt party-uri.ca e aiurea sa tot intreb pe acolo "party? party?".sa gasesc o guilda sau pe cineva sa ne organizam
mustar_andy Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 sal 2 all, sunt nou peaici si am si eu o problema, am intrat la Download pe siteul oficial, am dat sa imi downlodeze clientul (ala cica in care e inclus si Europe) si mi-a aparut ceva de genul "Torent 1.6.1 si imi arata 100% la size, iar in partea de jos ceva de genul D: 1.8 MB si mai incolo putzin U:350 MB, ce or fi astea si cum pot si eu sa ajung sa joc magria asta de europe manilor, poate imi spune careva care l-a downlodat si ma ghideaza si pe mine plsmany thanks pt eventualele raspunsuri, mesaje pe PM pls, ca nu prea stau pe forum, ms multla fe imi apare si mie cica 100.0% si la status seeding si astept ce fac akum????????
alonehome19 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ms acum 2 zile am lauto :).@ ma costat ceva da isi merita toti bani intainte aveam un +7 crit 11 phy 61 all blue 100% si pe uni nu ii omoram acum nu mai stau la vb cu ei si vreau sa o fac si +7 da intai sa imi fac eqipamentu :)
BeautifulMind Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Imi zice ca am quest la Boss Kapros ma duc la el si nu am nici un quest