Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Nu este deloc echilibrat, si nu este tactic, si nu are nici un sens. Potiuni puse la 90 % si spamezi cat de repede poti cu skillurile din dotare. Nu primesti nimic ca faci pvp, so e complet nefolositor. Bataliile dintre guilde au sens cat de cat, dar in rest :| Se vede ca nu ati jucat jocuri in care trebuie sa lucrezi in echipa.

Eu in wow joc popa, si vreau sa spun ca e mult prea misto. Nici nu ma obosesc sa caut party, party-urile ma cauta pe mine =)) Eu ma fac healer la update. Oricum oferta ramane, cine vrea sa ne unim pe un server si sa ne distram lasati un mesaj sau add pe yahoo arrow2rock.

Posted

BlackCurse in legatura cu ideea ta de un nou server ( ROMANIA -> kicking Turks ass!!!) ... ui sa ivit o sansa .... eu sunt din Baia Mare singurul jucator pe Athens dar am intrat in guilda ROMANIA acolo am 3 char lvl 7x si joc atm cu un spearist resser am investit mult timp si bani (item mall) pe Athens acu.. ce sa mai zic am vorbit aseara prin guilda sunt pareri impartite ... deci inca mai tatonam suntem aprox 8 feciori lvl 80 in aceeasi guilda toti romani si multi lvl 80 separati inca ducem munca de convingere evident un site gen techarmy ar rezolva deoarece pre multe forumuri cu ideei impartite sau un link moderat .. cu silkonline EUROPE ... poate ar ajuta!!

asa ca vad ca cel mai implicat e BlackCurse pt un nou inceput ... astept prin zona !!! idei vesti ale ale.

Posted

Am o intrebare, pana la urma cum dracului faci ca CAPE-ul, FLAG-ul, Trader & Hunter Job FLAG-ul sa se miste. sa falfaie la adierea vantului ??? Era la un moment dat o "schemutza" prin care le faceai sa se miste si sa nu stea drepte ca acum pt ca sunt jalnice....ce dreaq mi-am apretat Hunter Flag-ul si nu stiam? :-O

Stie cineva? Ms

la Options ai 3 feluri de grafica .... Low Midle si hight la hight se vede totul super tise misca si capeul si flagul...etc

Posted

Man nu sthiu eu prea multe, dar parerea mea e ca in silkroad pvp ul e unul din cele mai echilibrate.......

am vazut la playeri low lvl pvp uri de juma de ora care se terminau indecise, am vazut pvp uri care se terminau din 2 lovituri...........totul depinde de constructia charului tau si de strategia adoptata in functie de

adversar.......

Cat despre a ne face toti europeni......hmm.....ma indoiesc amarnic, ca tu sau altii vor vrea sa aiba o harpa in mana si sa stea tot tp in spate fara sa fie prea activ in killing ul unui moob.........toti vor vrea sa fie ori tanker ori nuker.........parerea mea ;;)

Iar despre plouat cand cere cine va bani, itemi si/sau gold......izi zic asa din experienta personala:

mai degraba imprumuti unui prieten din sro de alta nationalitate, decat unui roman.......cum am patit eu, am dat 40 mil unui australian si a zis ca in 5 zile mii da innapoi si asa a fost......si am dat unui roman itemi de 50 mil si dupa 2 zile zice ca a fost hackuit.........romanul cand se vede cu bani.........asta nu inseamna ca nu mai dau, doar ca le dau celor mai mare sau egal in lvl ca mine si care sthiu ca sunt oameni de onoare......

In rest :tiphat:

Tinere adevar graesti ... si cu banii si cu bataia ei bine silk european pare a fi un joc bazat mai mult pe team decit silk chinez asta dovada char de sustinere ... tanker nu i o problema ca vor sa fie dar din prizma lvl inguilui ... ei ramin nukeri da e ok ucizi repede / mori repede deci ... ce pot sa spun e ca orice char are rolul lui si in diferite ipostaz e cel mai bun ... dar sa nu uitam ca nu doar skillurile sau arma te fac cistigator un echipament bun cistiga de cele mai multe ori .............. so pvp - ul in silk are prea multe variabile asa ca o sa vedem in europa cum e ...

iar in prizma banilor sa -ti spun pe sleau de 14 luni impart bani cu un bucurestean nu 10 20 mils au fost si "bils" dar nu ne am kkt pe noi .. am ajutat daca am crezut de cuvinta nu ca orice basinos vine cu pretentii aiurea pentru ca e normal sa fi reticient in astfel de cazuri asa ca ... ginditiva vede ti ce si cum frace ti si pina in iulie sper sa o punem la punct o strategie cit de cit fiabila si intr un anume fel sa reusim compromisu ..... da e adevarat ca dorinta de a conduce ... face sa dispara colaborarea asta ne diferentiaza fata de celelalte popoare si ca sa gasesti potentialii colaboratori pe noul europe zic eu e dificil daca nu chiar imposibil ... pt. ca din ce v-am relatat mai sus suntem ROMANI !!!! din pacate asta spune tot.

Posted

eu unu nu renunt la cc chinezes pt unu european pt k orium or sa bag si lvl 90 si si skill noi or sa fie si pt cc chinezesc.Deci nu prea vad rostu dupa atatea luni de chin si nervi sa incep de la 0.

Posted

eu unu nu renunt la cc chinezes pt unu european pt k orium or sa bag si lvl 90 si si skill noi or sa fie si pt cc chinezesc.Deci nu prea vad rostu dupa atatea luni de chin si nervi sa incep de la 0.

Nici eu nu am sa ma apuc de un alt char, am innebunit de atatea click uri, farming etc. .....si doamne dereste

de as fi hack uit , nu m as mai apuca de alt char.......

Iar pe de alta parte nu am vazut nicaieri pe site ceva de cap 90, doar de schiluri pana in 80, plus ca bucata de harta cu mobi de 70-90 nu apare nicaieri.........parerea mea e ca mai trebe sa treaca cel putin 6 luni de la patch ul european ca sa incepem sa vb de cap 90.......

:tiphat:

Posted

ba o sa fie cap 90 ptr ca deja arata poze cu skills de 80 ! si am vazut o harta cu monstrii de 80+ ( nu mai stiu pe unde ) anyway go europe ftw :)

edit : scuze de double post,probleme cu netu :| imi aparea No suitable nodes available for your request.

Posted

ba o sa fie cap 90 ptr ca deja arata poze cu skills de 80 ! si am vazut o harta cu monstrii de 80+ ( nu mai stiu pe unde ) anyway go europe ftw

Ba eu zic ca nu o sa fie cap 90, va fi lvl 80 cu skills de 80.......iar harata cu mobi nu exista aici

http://www.silkroadonline.net/teaser/europ...=eastern_europe

ci doar aici http://kr.silkroad.yahoo.com/gamesys/tr_caravantrade.asp, iar aici ai sa observi

ca este o zona cu nr. 7 incercuita, care lipseste cu desavarsire in patch ul european de pe isro....

Posted

cap iulie --- lvl 80

skils iulie --- lvl 80

asta in silkroad chinezesc

cap iulie lvl 60

skils iulie lvl 60

asta in silkroad europa

cit despre harti va fi interesant astept si eu :)

baftoc

Posted

Ba eu zic ca nu o sa fie cap 90, va fi lvl 80 cu skills de 80.......iar harata cu mobi nu exista aici

http://www.silkroadonline.net/teaser/europ...=eastern_europe

ci doar aici http://kr.silkroad.yahoo.com/gamesys/tr_caravantrade.asp, iar aici ai sa observi

ca este o zona cu nr. 7 incercuita, care lipseste cu desavarsire in patch ul european de pe isro....

Zona nr.7 este Aerie Peak sau ceva de genul.Aia e pentru level 80-90 si nu a fost introdusa si nu va fi introdusa in iulie.Bossul acelei harti este Lord Saytan.

Posted

ma puteti ajuta ( cu un sfat ) :

ieri cand am incercat sa ma conectez mi-a dat acel mesaj cu serv in inspect sau update....

azi dimineata tot la fel

un amic care are net tot de la acelasi provider are aceeasi problema

sa fie fie de la provider sau de la noi ?

Guest ~<|The Best Players&#124
Posted

E super tare jocu' eu am lvl 22 si am ajuns in orasul al doilea!Nu am vazut jocu' pe acest forum mie mi-a spus un prieten despre el! :banana: :banana: :cool2: Merita incercat!Mi se pare ca jocul se termina la LVL 80!!!Eu joc pe PACIFIC!!

Posted

are cineva vreo idee cum sa fac sa nu ma plictisesc pana fac 5 lvl ca nu mai am nici un quest.

gap 0, lvl 40. iau cam 0.06 pe mobi "rosii"

bucurate pana iei atat eu am gap 3 si incerc sa farm eu iau 0.03 :banghead:

ps: poate sa imi spuna cineva de unde dau jos java skrypt pls deoarece nu imi merge elite monster map u ala THX

Posted

bucurate pana iei atat eu am gap 3 si incerc sa farm eu iau 0.03 :banghead:

ps: poate sa imi spuna cineva de unde dau jos java skrypt pls deoarece nu imi merge elite monster map u ala THX

cu ce browswer intri pe net ?

mozilla -Tools-options-content-bifa pe "enable java script"

opera- Tools-preference- advanced-content bifa pe "enable java script"

ptr internet explorer nu stiu ca nu folosesc

ptr mozilla recomand si add-onul Noscript -permite javascript doar ptr site-urile care crezi tu ca sunt de incredere

Posted

are cineva vreo idee cum sa fac sa nu ma plictisesc pana fac 5 lvl ca nu mai am nici un quest.

gap 0, lvl 40. iau cam 0.06 pe mobi "rosii"

mane...nu prea exista ce sa faci decat sa faci lvl in continu, eu am atacat la maongs pana la lvl 42 si de la 42 am facut questul din revine.Pt k imi era usor acolo am stat 1lvl si juma k faceam 0.03 dupa ce am facut 43 si 50% mam tirat la bunwangs(asta trebuia sa fac de la lvl 42). acoma vezi si u com te descurci.

app eu chiar iei am facut 45 :banana:

Posted

Mosule stai linistit, in caz ca nu stiai in kSRO exista o chestie interesanta la JOB-uri. In jocul asta nu poti sa-mi spui mie ca nu exista PvP atata timp cat exista DRUMUL MATASII.

1. Cand iti alegi un JOB mori cu el de gat.

2. Daca ti-ai ales un anumit job, nu poti sa il schimbi din ora in ora ca sa ai lvl X la toate 3 joburile sa nu stie jucatorul Y ce esti atunci cand te selecteaza.

3. Trader-ul are Alianta lui unde are posibilitatea de a avea un NICK special pt tradeuri (nu ti se mai vede nick-name-ul real si cu cat faci trade-uri mai multe, cu atat ajungi in top traderi.

4. Hunter-ul primeste bani la sfarsitul fiecarul trade atunci cand il insoteste pe respectivul Trader.

5. Thieful are si el niste chestii...nu am fost prea interesat sa vad ce face pt ca oricum nu prea ma interesat.

Cititi aici mai multe informatii....eu nu am chef sa stau sa traduc dc voi nu sunteti atenti :P

http://www.silkroadonline.net/teaser/europ...ade=trade_party

P.S. Ai de capul meu sa vedeti acum cum o sa tipe toti prin orase TAXI TAXI....aia de lvl mare vor cere bani grei pt a face lvl la cei mici prin noul Party System (in kSRO pt a sta 1 ora cu un char de lvl 49, costa 700k) :|....Ce era acum 100 de ani "PARTY PLS ! PARTY PLS" prin oras....da acum va fi si mai rau :( :( :( :banghead::banghead:

lasa bre radule ca lvl tot faci ..... bot 4tw :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...