Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

vai de capu BOTIILOR de pe poseidon is mii de BOTI abia astapt sa se faca inspectie sa fiu toti banati :pray: ca nu este un amarat loc pe server....

Nu o sa ii baneze pe toti niciodata sau daca ii baneaza apar altii . . .

Nu vedeti chiar si pe serverele noi din prima clipa numa boti . . .

Posted

daca opservi scrie acolo cand a fost facut ultimu update dupa caracteru tau .....

is foarte multi playeri iti dai seama ca e cam greu

Posted

chair am facut un topic pe forumul lor sa updateze siteul mai rpd......dar ala kre a facut siteul este preocupat sa faca un bot mai bun...sal ia *****.Mor de astia

Bafta la totzi fara bot :cool2:

Guest [RO]Dota-Player
Posted

Sal is nou si pe linkmania si momentan dl jocu deci unde ma pot duce la guild cela?

Am jucat wow 3 ani si ma-m plictisit

Guest mayhem1990
Posted

care jucati pe poseidon? am vazut ca sunt multi romani pe server...ar trebui sa facem o ghilda numai de romani una si buna ...app Nick---> Abaddon.....lvl 20...ghilda----> Epic_Empire.... abia am inceput pe asta da e nasol rau ca e plin de booti sh se conecteaza rau tare la server...bafta la levele...si la drop :yum:

Posted

Si ce glow are +11 ala verde ?

Cred ca

ar fi

Cat despre celelalte 2 filmulete ( scut +11 si +21) nu am spus pe nicaieri ca sunt reale sau nu ;doar le-am postat

a..... si nu , nu cred tot ceea ce vad dar mi-au placut o parte din comentarii de dupa "Cel mai mare + pana acuma este +11 care are culoare verde nu se stie daca exista mai mare pentru ca nimeni nu se risca sa piarda o astfel de arma " uite aici unul care nu are ce face cu o glavie sos 64

lvl up fast

Posted

Badfist daca il vezi pe ala fa un screen cand are bladeu` in mana sa vedem ce glow are

mosule uite aici un blade ca ala

la dk cred ca e tot acela dar la altul in mana

Posted

care jucati pe poseidon? am vazut ca sunt multi romani pe server...ar trebui sa facem o ghilda numai de romani una si buna ...app Nick---> Abaddon.....lvl 20...ghilda----> Epic_Empire.... abia am inceput pe asta da e nasol rau ca e plin de booti sh se conecteaza rau tare la server...bafta la levele...si la drop :yum:

dap suntem multi romani pe SV nou dac vrei poti intra in guilda noastra sau in uniune suntem numa romani si in uniune ex; ( RO_PHENIXXX...) bafta la LVL ing ;) :right:

Posted

Merci pt timpul care mia repostat SS-ul... ma nu mai fiti blegi acel tip e dp serverul Aege. a cumparat acea arma +7 la pretul de 500 mil si dupa o anumita perioata.. a facuto +11 din prima... Ce pot spune in momentul de fata k exista 1 reteta pt +7+8+9 ..mai tarziu am sa va zic atunci cand am sa o probez 100% ..pana acum am facut doar 1 item +7 ...glavie mea. dar mai ramane de testat mia dat rateuri..ce pot spune cred k am avut 1 bilion bulan 2 bilioane noroc... si in continuare nu exista in momentul acesta glow de +11+12+13+15 cea mai mare arma in joc la + este +11.... si va zis eu..pt cei 72+ care vor arme +9 nu e mare diferenta intre +9 si +7 am verificato chiar eu.. cu glavia mea +7 are 1001(41%) si cea +9 avea 1056(61%) trageti concluzii...

Posted

Poate ai vrut sa zici ca dupa ce faci itemul +4 , kumperi si pui immortal si astral pe el ca sa in continuare cand da faild sa nu se duka la 0.......... :right:

Posted

Daca vrea cineva sa intre in guild de romani,pe Poseidon.FinalFantasy se numeste,e lv 2 si vro 25-30% si sunt 16/20.In joc am numele SpartacuS

P.S. trebuie sa fiti de lv 20 sau mai mare.

S-au in guilda Evolution tot lvl 2 12/20 fosti jukatori cu levelemari veniti de pe rome/olympus ~ trebuie sa aveti minim lvl 25 si sa fiti activi cat se poate ...fiecare avem o viata persoanal . Ptr detalii pm in joc : PiratuNeboon ; CV ; AlexRO ; FirstLady

:beer: :beer:

Posted

billy u numai joci pe sparta.Am inteles de la galatea k la hachuit pe mercenaru.Esti binevenit la noi in guilda :)

mersi fain dar ne am mutat pe serveru eu mercenaru si mai cativa avem si guilda si oricum primu car pe Sparta nu a iesit cum am vrut eu am inteles ca sau mutat si de la voi cativa?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...