Utza Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ce mult s`a schimbat jocu asta. ultima data cand am jucat eu a fst cand nici nu a aparut 9dg :(.. mar tenta sa ma reapuc dar deocamdata nu prea am prietenni care sa ma indrume si sa ma ajute .. si singur ... in fine .. banuiesc ca fara un sbot ceva sau fara premium ejti degeaba in acest joc :-? estE? Bot da ... premium nu neaparat ...Oare da jobexp. diferit daca faci misiunea la 111 fata daca ai face-o la 119? Questul nu spune asta ... hmmm cred ca nu . Probabil ca e vorba doar de safe spot , ca sa nu te gineasca thieftii...
Sleya Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 o intrebare...immortality set normal....nu SOX ...daca il transform in 12D ce imi iese...magic sau rare....adica mai pe "romaneste" sos sau som? ohh...si care este pretul pentru un POWER warlock rod sau un SOM/SUN warlock rod D12? deasemenea....pretul pentru un scut....aceleasi tipuri :)
dsK Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 o intrebare...immortality set normal....nu SOX ...daca il transform in 12D ce imi iese...magic sau rare....adica mai pe "romaneste" sos sau som? ohh...si care este pretul pentru un POWER warlock rod sau un SOM/SUN warlock rod D12? deasemenea....pretul pentru un scut....aceleasi tipuri :) immo nonSOX se transforma in magic. pretul pt sun warlock e in jur de 6b, dar nu cred ca gasesti , asa ca va trebui sa cumperi commander si sereness sa iti faci colectia. shieldul SUN e 7b+, iar cel SOM e in jur de 2-3 :)
Pamfy Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Vand caracter : Lvl 102 blader,full farm set +4 garment fb 100% ,blade +5 son fb si garment legs son,200m,2 dresuri,pet mai bine zis de toate,il dau cu account de boot cu tot! Pentru interesati andrei.sonny sau 0766206456 !
Utza Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 o intrebare...immortality set normal....nu SOX ...daca il transform in 12D ce imi iese...magic sau rare....adica mai pe "romaneste" sos sau som? ohh...si care este pretul pentru un POWER warlock rod sau un SOM/SUN warlock rod D12? deasemenea....pretul pentru un scut....aceleasi tipuri :) immo nonSOX se transforma in magic. pretul pt sun warlock e in jur de 6b, dar nu cred ca gasesti , asa ca va trebui sa cumperi commander si sereness sa iti faci colectia. shieldul SUN e 7b+, iar cel SOM e in jur de 2-3 :) Eu mi-am luat rare warlok pe hera cu 800 ^^ ... deci rare merge pana intr-un bil.
Sleya Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 o intrebare...immortality set normal....nu SOX ...daca il transform in 12D ce imi iese...magic sau rare....adica mai pe "romaneste" sos sau som? ohh...si care este pretul pentru un POWER warlock rod sau un SOM/SUN warlock rod D12? deasemenea....pretul pentru un scut....aceleasi tipuri :) immo nonSOX se transforma in magic. pretul pt sun warlock e in jur de 6b, dar nu cred ca gasesti , asa ca va trebui sa cumperi commander si sereness sa iti faci colectia. shieldul SUN e 7b+, iar cel SOM e in jur de 2-3 :) Eu mi-am luat rare warlok pe hera cu 800 ^^ ... deci rare merge pana intr-un bil. thx...e bine atunci :) ...si inca ceva....mai merge farmul in job cave?sau tot sunt idioti care te omoara 24/7?
BijuuMode Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 o intrebare...immortality set normal....nu SOX ...daca il transform in 12D ce imi iese...magic sau rare....adica mai pe "romaneste" sos sau som? ohh...si care este pretul pentru un POWER warlock rod sau un SOM/SUN warlock rod D12? deasemenea....pretul pentru un scut....aceleasi tipuri :) immo nonSOX se transforma in magic. pretul pt sun warlock e in jur de 6b, dar nu cred ca gasesti , asa ca va trebui sa cumperi commander si sereness sa iti faci colectia. shieldul SUN e 7b+, iar cel SOM e in jur de 2-3 :) Eu mi-am luat rare warlok pe hera cu 800 ^^ ... deci rare merge pana intr-un bil. thx...e bine atunci :) ...si inca ceva....mai merge farmul in job cave?sau tot sunt idioti care te omoara 24/7? da merge sa farmezi... si la faza cu idioti depinde de la server la server pe venus da sunt idioti de thiefi dar nvm :)
amoniaku Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 tot timpu se gaseste cate un inteligent sa nu te lase sa farmezi:)
Syzu Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Exista inventory expansion 4?si daca da de unde il pot lua?
sile33333 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Exista inventory expansion 4?si daca da de unde il pot lua? Exista,la lvl 90 din roc mountain,de la Anashya
Syzu Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Exista inventory expansion 4?si daca da de unde il pot lua? Exista,la lvl 90 din roc mountain,de la Anashya ms :tiphat:
georgel02 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Intrebare de baraj... nu mai e bug la serena?
amoniaku Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 intrebare de baraj.....cine mai merge la FW?:)))
NukeR_MaN Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Badfist , folosesti la pvp primele 2 debuff-uri de la force ? sunt bune de ceva ?
georgel02 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 unii mai merg si la fgw........ fomistii care vor wep legend moca :bananadance2:
alexboss Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 sal am si eu o intrebare cum pot face questu de captain la chn ... nu reusesc sa bat captain army ce mi-l da am lvl 95 nuker si nu reusesc ?ce pot face?
BijuuMode Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 sal am si eu o intrebare cum pot face questu de captain la chn ... nu reusesc sa bat captain army ce mi-l da am lvl 95 nuker si nu reusesc ?ce pot face? pi pe ala nu trebe morat fugi de el 10 min sau cat timp trebe sa stai in viata
Guest taranuldelatara Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 daca cu un nuker de 95 nu poti sa supravietuiesti aluia , esti cam degeaba :D
alexboss Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 am reusit am fugit de el 10min fix cum a spus badfist mersi badfist raman dator;)
amoniaku Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 inca na facut nimeni 105? sa imi zica cum se cheama urmatoru rank dupa count
BijuuMode Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 inca na facut nimeni 105? sa imi zica cum se cheama urmatoru rank dupa count nu este bagat inca (cred pentru ca nc nus pot de zer de 115)
amoniaku Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 si akum cu noul update se baga ceva nou,ca vad ca tine 5 ore:|