Jump to content

madalin.next

Forumist
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by madalin.next

  1. On 5/13/2018 at 6:50 AM, Sevraj said:

    Nu am vrut sa ma implic in "proiectul voluntarilor" de la inceput, dar au vorbit prea prost de mine acesti moderatori aparuti peste noapte cu boost (ca in csgo) din partea managerilor pentru un "proiect" fantoma. In primul rand multi dintre voi dati dovada de incompetenta cand puneti tag-ul de proiect pe serverul de samp LinkMania, server cu un gamemod care a pornit de la ~10k linii si a ajuns unde este acum, aici, pe comunitate. Asta nu e proiect, asta e doar un motiv ca tu, @41nd sa tii comunitatea in viata si sa incerci sa pastrezi un ambalaj frumos pentru ea. Cum ai spus si in topicul Free Chat de la samp: " Din motive evidente de imagine și mai ales administrative am resetat grupurile gta " Tot se bat astia mici in piept ca exista dovezi, insa aici din nou demonstrati cat de incompetenti sunteti in momentul in care nu prezentati nimic public, deoarece sunteti constienti ca o sa va fac iar de ras, cum am facut si in acea seara cand am vorbit la telefon si va acuzati unul pe celalalt (ex: spoker dadea vina pe talentatu ca el a insistat sa se inchida serverul, voi radeati de spoker cand ati auzit ca are porci in curte si ca a vandut gamemode-ul pe 25 de lei)

    Lasand asta la o parte, aici am sa dau in special in fosta colega manager @Kitte dar cel mai mult si mai mult in @Vicentzo. Nu aveti putina rusine, mai ales tu Vicentzo, sa vina acest baiat la voi si sa spuna asta:

    Ori sunteti prea speriati ca nu mai aveti server (ca, in inregistrarea aia facuta de domnul moderator Encrypted, am avut dreptate. SAMP-ul a tinut comunitatea in viata, cand cei de la MU faceau mining pentru crypto) ori nu va intereseaza cu adevarat ce se intampla. Cum puteti voi sa acceptati asa ceva pe server, cand acest minor a primit de-a lungul activitatii sale aici aproximativ (calculat in mare) 5000 de lei? Gamemode-ul a fost in totalitate al lui in momentul cand l-a adus pe comunitate si era o incercare de gamemod de server de apartament (bottles). Aici pe comunitate s-a facut gamemode-ul care este azi, iar minimul de recunostinta pe care trebuia sa-l faca acest baiat ar fi fost sa ii ofere Managerului gamemode-ul actualizat la fiecare update. Dar asta este dovada clara ca voi nu vreti, ori nu sunteti in stare sa faceti ceva calumea.

    Ca sa va explic si voua, de ce nu a primit acest baiat banii din donatii pentru ultima luna. (martie). Serverul era in scadere, iar acest domn a avut un singur update la server in luna respectiva, facut undeja la mijlocul lunii (14, daca nu ma insel). Iar acel update, era demn de nimic. Ca sa va dau un exemplu, pentru cunoscatorii samp, cum poti sa faci intr-o luna un singur update, iar acel update sa fie facut 70% din misiuni zilnice de genul "da click pe 5 jucatori din tab" "sari cu bicicleta de 10 ori". Cum sa vii cu pretentia sa primesti bani pentru asa ceva? O buna perioada de timp l-am amanat pe baiat cu banii pentru ca nu stiam ce sa fac, nu aveam cum sa continuam in felul asta colaborarea, mai ales in situatiile in care eu ii spuneam pe facebook sa faca un sistem (cum a fost atunci cu jail evade, domnule @smokeR ca ma tot trageai raspunzator ca nu vreau sa il fac) iar el imi spunea ca nu are rost sa il facem. Ca nu il facem. El era platit (si a fost platit lunar https://imgur.com/a/Ai27WiG )  (aparent skrill nu au toate functiile pe versiunea de mobil si nu am putut sa pun dovada doar prin poza facuta monitorului). Aici acest baiat a primit aproximativ 2200 de lei pentru ce a facut el in cateva luni. Daca eu furam banii din donatii, ii mai dadeam acestui proaspat major suma aceasta de bani ca sa isi cumpere kendama? Bun, lasand asta la o parte. Intr-un final, dupa multe discutii cu Team Leaderii, iar aici pot spune ca ei meritau locul meu la conducerea samp (da, locul meu, nu locurile mele si ale lui vicentzo, asta tot pentru cunoscatori) am ajuns la urmatoarea concluzie: eu ma retrag, iar ei doi se ocupa. Eu ii dau banii baiatului, el ii da gamemode-ul lui Zergyu, iar Zergyu de acolo stie cel mai bine ce sa faca. In afara de @talentatu27 care e suparat ca nu a primit admin, nu cred ca are nimeni ce sa ii reproseze lui Zergyu. Bineinteles, domnul @Spoker mi-a pus conditia ca intai sa ii dau eu banii, ca dupa imi da el gamemode-ul. Iar de aici s-a terminat toata povestea. Ei au inchis serverul (iar asta nu este o scuza ca nu si-a primit banii, ca nu avea de ce sa ii primeasca, ii primesti daca muncesti, nu daca faci un update de nimic si vii cu pretentii) si au inceput sa planga pe forum.

    Acum, vorbind despre domnii moderatori, cei care vor sa faca ceva pentru server. In timp ce eram in "tratative" cu domnul Spoker pentru a stabili daca ii dau banii pentru update-ul acela major, domnul moderator @heineken m-a contactat pe facebook pentru a veni el cu o solutie care va revolutiona serverul de samp linkmania! Sa il dam afara pe Maryuss! (da, cam la nivelul asta gandesc moderatorii de acum) I-am explicat omului ca nu din cauza lui Maryuss este serverul mort, ca nu asta este problema, insa domnul actual moderator fost operator call center pe facebook pentru sfaturi despre samp tot incerca sa imi bage pe gat ca maryuss este problema. Asta dupa ce intai mi-a scris:

    Vezi ca eu stiu ca dai functii pe pile  , ori o rezolvam pe cale amiabila cu Maryuss (il dai afara) ori PM-ul ajunge la aind. Aici imi spune ca eu m-am facut de ras, ca am incercat mereu cu serverul si am esuat , Aici s-a razgandit, ca nu e din cauza mea. Iar prin poza asta, vreau sa transmit un mesal Administratorului @41nd, nu m-am ascuns niciodata de nimeni si de nimic pentru ca nu am avut de ce. De aia am insistat sa iti dea mesajul, pentru ca stiam adevarul si aveam pretentia de la tine, macar sa asculti si povestea mea. Dar ti-au soptit managerii in ureche ce sa faci si ai pariat pe cota mare, te-ai ales cu server de samp pentru 2-3 luni. Dar, revenind la discutia cu domnul moderator heineken. Dupa o ora de la discutie, am vorbit pe facebook, iar in acea discutie am inteles cateva lucruri de la el: Maryuss era de vina, nu eu (dupa ce mi-a spus ca eu am esuat), hai sa colaboram toti ca sa facem treaba, iar la final, iar aici citez: "imi pare rau ca ne-am pierdut toti functiile pentru ca am avut incredere in cine nu trebuia". (Vorbele acestea au fost spuse la telefon si nu exista dovezi, nu trebuiesc considerate ca dovezi, eu le-am spus aici doar sa ii transmit un mesaj moderatorului heineken, sa vada si el ca nu are nici o valoare ca om)

    Domnul moderator @Rothschild care cinsteste comunitatea cu o stima extraordinara, de la acuzatiile la adresa lui @41nd ca nu face nimic (erau la free chat, acum cred ca si-a dat edit sau hide la post) la

    iar acum drag fost coleg Manager si purtator al dreptatii @Kitte, daca eu cat timp am fost manager (iar utilizatorul @axelutz care era in staff GTA atunci) nu l-am demis pentru cuvintele spuse, iar tu i-ai spus ca ii scoti functiile pentru aceleasi cuvinte spuse, asta ce te face pe tine ca Manager? Unul corect, care tine cu dreptatea? Va faceti de ras cand dati functii exact celor care va fac comunitatea de ras. Dar voi vreti linkmania populata.

    Despre domnul Rothschild nu mai am nimic de spus, a incercat el sa ma injure pe grupurile alea de facebook si sa para ca este golanas. Desi cred ca mai am in arhiva discutii cu tine cand ii injurai chiar si pe actualii tai colegi (sau poate nu) dar tu chiar nu meriti deranjul sa caut in arhiva.

    Domnul coleg moderator @smokeR care a dovedit un caracter aparte, pornind de la "ba pe mine nu ma intereseaza functia, ma *** pe ea" (in apel) la acest reply pe forum:

    Dupa la aceste mesaje pe facebook: Nu stiu de ce mi-ai scos functia cand ti-am zis ca tu tragi cu dintii de ea #nusuntipocrit

    Ori fac treaba cu spoker si baietii ori fac cu tine, numai functie sa am

    M-am suparat ca nu raspunzi, ma duc inapoi la spoker si facem pm pentru aind

    Ai tot respectul meu frate, esti un mare caracter!!

    Domnul moderator @talentatu27 care ma suna din cand in cand sa imi aduca aminte ca sunt boss si ca sunt baiat dar si ca poate primeste si el admin daca vine inapoi pe server. De cand ai avut admin 4 (tot sub conducerea mea, ca altfel erai tot un fel de rothchil, muscai vre-o functie prin zonele comunitatii doar sa ai numele colorat) asta a fost cea mai mare realizare a ta aia, ai Member Title-ul ala cu "ex staff fost admin 4" si stimezi acele momente, dar acum vii sa imi spui ca am luat banii sa-mi fac mobila. Noroc cu schimbarea asta ca sunt astia speriati ca le moare comunitatea si mai arunca cate un moderator pe ici pe colo, ca altfel ramaneai iar lider demis pentru inactivitate. Ai muscat mana care te-a hranit si care te-a facut "om", ai venit plangand dupa functie si ti-am dat lider, ai fost demis pentru inactivitate (oricum nu faceai nimic cu factiunea, ca erau aia calare pe voi mereu, intram eu sa va mai ajut la curse) si dupa, tot din respect pentru ce ai fost candva, ai mai primit o sansa, la care ai dat iar cu picioru. Toata viata m-am ferit de fraieru smecherit, insa tu ai avut alt nivel si m-ai prostit. Il injuri pe Zergyu si vorbesti urat de el ca nu ti-a dat admin cand ai venit cu pretentii, dar cand te rugai de el pentru functie era bun.

    De Encrypted chiar nu imi permit sa comentez nimic, lasand la o parte faptul ca s-a suparat si a inceput sa planga ca nu mai face nimic cand l-a sanctionat Maryuss pe buna dreptate, a fost chiar un tip Ok. Asta si faptul ca ii e rusine sa vorbeasca in conferinte sau la telefon, nu mai zic de poze cu el pe undeva.

    Domnul nostu scripter @Spoker, cu tine trebuia sa incep, nu am timp suficient acum sa spun tot ce am de zis, dar sunt sigur ca ori o sa imi dati hide la post ca de, v-am intepat pe toti cu fapte reale, ori imi mai dati cateva reply-uri toti (ceea ce, chiar sper). De cand am luat legatura cu tine Eu cu Adytzu (equinox), ai plecat de la scripter pe GM de apartament cu 10k linii, ai venit aici, ti-ai facut un gamemod bun (nu pot sa mint, gm-ul este bun, dar asta pentru ca a fost facut pe ideile mele si ale jucatorilor samp), iar prima oara cand am avut discutie cu banii, a fost in decembrie acum 3 ani (parca, sau 2) cand tu 4 luni de zile ai tras de timp cu scriptatul (trebuia sa aducem gamemode-ul lui cel putin "la zi" in comparatie cu gamemode-ul vechi, iar asta a necesitat timp, ca apoi sa dam iar wipe :sq-facepalm:) si am ajuns intr-o mica datorie fata de tine. Tot respectul pentru Spoker de atunci. Acea mica datorie, a fost in proportie de 80% achitata, in momentul in care, in mai putin de 3 saptamani, ti-am transferat suma de 1700 de lei (am si acum chitantele, special am rugat doamna de la ghiseu sa scrie acolo servicii linkmania). Cand ai vazut ca serverul a atins 300/300 de jucatori, ai venit cu pretentia sa primesti mai multi bani, ca altfel pleci cu gamemode-ul. Ai plecat, eu gamemode-ul nu l-am primit (desi aveam dreptul la el din momentul in care tu ai primit bani pentru munca facuta) iar atunci ti-am luat inca ~200 de lei pusi tot de mine in contul tau paysafecard. Dupa 2 saptamani, primesc mesaj de la tine ca am 2 saptamani (extra) sa imi caut gamemode, ca asta e al tau si ca il inchizi. Si asa ai facut, ti-ai lasat comanda ascunsa in gamemod si l-ai inchis, cu numele "drepturi nerezervate asupra GM-ului". Spuneai acum ceva timp ca tu ne-ai dat noua GM-ul gratis. Iar ai mintit, GM-ul ni l-ai dat atunci cand Zergyu a discutat cu tine pe facebook si ti-a trimis 200 de lei pentru el. De asta l-ai dat, sa mai faci un ban pe ultima suta de metrii, asta dupa ce imi spuneai mie ca sunt sarac si ca merg cu Ford-ul, iar tu merci cu Mercedes (la 16 ani, poate Mercedes Citaro, ala cu numere mari deasupra). Ai primit banii aia, iar pe langa asta ai scos GM-ul la vanzare. Ti-am oferit pe GM suma de 1000 de lei, ti-am propus sa vin la tine sa ne intalnim, sa iti dau banii si sa imi dai GM-ul si nu ai vrut. Ai spus ca pentru munca depusa si tot efortul, tu vrei 2000 de lei pe el. Care munca depusa si efort, cand tu ai fost platit pentru chestia asta? Mi-ai spus in fata ca eu vad din server o afacere, cand singurul care a avut de castigat ai fost tu. Tu ai primit bani la greu, mai multi decat meritai daca faceam un raport timp petrecut la scriptat - rezultate. Ca sa nu mai zic ca trebuia sa stau sa iti explic de fiecare data de ce era bine sa facem un sistem sau nu. Cand ai realizat intr-un final ca visezi bani multi, masini scumpe si lux, dar porumbul bate la geam si ai reusit sa primesti doar un paysafecard de 25 de lei pe gamemod, a fost o lovitura putin cam grea.

    Acum sunt curios, daca colegii moderatori @Kitte @Lancelot care aveau tensiunea 200 cand vorbeau de donatii nu sunt de acord sa dati bunuri in joc in schimbul donatiilor, tu ce o sa faci? O sa ramai in continuare aici, stiind ca nu mai faci bani? Ca pana la urma, sunteti toti voluntari, asa va laudati prin topicuri. Te-ai facut om de cand esti in comunitatea asta si nici macar bunul simt nu il ai sa iti vezi de treaba si sa mergi pe burta. Ai dat-o si cu Casio la Free Chat ca ai 20 de dovezi cu donatorii ca ai vorbit, ca le-am luat banii, ca una, ca alta, cand tu voiai sa vinzi banca din LS pentru 100 de lei, cand tot tu ai vrut si ai vandut defapt CNN-ul pentru 200 de lei (ghici cui, lui Rothshild sau cum il cheama, pe vremea aia era doar un wannabe) iar cand ai plecat cu GM-ul (fost cocosat actual bun, facut pe linkmania) si ti-ai deschis server (care a murit in 3 saptamani) l-ai luat dupa tine pe el si inca cativa promitandu-le bunuri si acelasi /stats ca aici. Soarta serverului tau o sa o aiba si serverul de samp linkmania acum, cand voi vreti sa dati wipe pentru "ECONOMIA FACUTA" si pentru "update major". Ca veni vorba de update, din data de 20 aprilie pana in prezent te lauzi fix cu aceleasi lucruri, un update facut doar de ochii lumii (a lui @41nd si a altor manageri care nu cunosc jocul). 20 aprilie Primul post al acestui topic - Singura diferenta consta in 2 chestii noi pentru panel. Asta ati facut voi intr-o luna de zile? Asta e update-ul major cu care va laudati? =))

    Am vrut de mult sa iti zic, ai pus 4 poze din joc, una cu dialog box-ul de la minigames (asta e ok, arata intr-adevar ceva nou), una cu harta de gungame (wow, ai copiat sistemul din gamemode-ul lui ifordawin asa cum ti-am zis acum multe luni si nu ai vrut? felicitari, mare update) si [Aici vreau sa ajung =)))] o poza cand stai pe o motocicleta cu un checkpoint in fata =)))) iar alta poza cand iti apare HQ UNLOCKED (felicitari, in update-ul tau major ai reusit sa faci ce serverul avea acum 5 ani, bravo tuturor, heineken, smoker, encrypted, talentatu27). =)) este cel mai penibil update posibil pe care il poti prezenta cand vrei sa deschizi un server. Chestia cu panelul cu optiunile sa il inchizi si sa il deschizi este un alt strigat de "ajutor, oferiti-mi atentie" pentru ca aia nu ajuta cu nimic jucatorii. Nu o sa se uite cineva pe forum si o sa zica "hm, spoker a facut pe panelul linkmania un sistem de a inchide si deschide serverul. MA BAG!"

    Banii aia ii scot, vand gm si panel la 5 persoane. Asa sa faci si de acum in colo, cand o sa vezi ca nu faci bani sa intretii grajdu, te-ai mai si pronuntat in topic ca din donatii o sa faci doar promovari. Sa te porti frumos cu managerii, ca daca li se pune sa iti ceara dovezi cu toate donatiile se strica afacerea si iar raman oamenii fara server. Felicitari @41nd ai facut alegerea buna ca nici macar nu mi-ai dat ocazia sa imi spun partea de poveste, desi eu ti-am spus de la inceput ca ii las pe ei sa zica ce au de zis, iar apoi iti spun tot ce s-a intamplat si raspund la orice intrebare. Ai tot respectul meu frate, esti un mare caracter!

    Mai sunt chestii de spus, dar am sa va las pe voi sa ascundeti acest post (acum ar trebui sa o zic si eu pe aia a ta @heineken "ne bagati pumnu in gura cand zicem adevaru") ca sa nu mai fie probleme de imagine (desi eu as vrea sa imi dati macar care un reply fiecare). In final o sa zic cateva vorbe despre cei mai neimportanti din discutie, am sa folosesc o marime a literelor mai mica, ei nu prea valoreaza nimic.

    Incep cu fostul admin 1 (urma sa-l promovez) @PePe pentru care functia valoreaza cat marimea bratului lui Rothchil in cm, care acum se injoseste pentru baieti si face posturi pe forum si pe pagina de facebook in speranta ca poate ciupeste si el ceva, uite ce zic baietii despre tine: (lasand la o parte petitia facuta cu Pepe teamlider):

    1 - Apropo, @Kitte sau care intreba de restrictia astora. Parca tu @Vicentzo ai inchis topicu cu reclamatia "o sa revenim cu o decizie 😉 😉 😉 " pentru chestia cu restrictia.

    2 - Felicitari pepe, felicitari talentatu27! Cu asta ai demonstrat care este valoarea ta ca om!

    Toate ca toate, dar nu pot sa fiu nesimtit si sa nu va felicit pentru singurul lucru bun facut. Le-ati scos restrictia lui #amuncazandemasinasiscriunumaijdmsijaponezi si lui #joccucodurisuntbanatsiplangdaracumpostezlafreechatsiamnumedecorn. Felicitarile mele, tocmai ati mai redus 2 zile din durata de viata a serverului. Keep up the good work!

     

    #mai dau un edit, aparent nu o sa aveti nevoie sa dau eu hide la post, v-a facut forumul treaba mai usoara.


    Ce chestie @Segras, de fiecare data cand era nevoie de tine si helperii sau adminii sau jucatorii cand te etichetau in posturi gen - Sugestii(pentru server) sau cand era nevoie de acordul/raspunsul tau(la orice) nu raspundeai, sau raspundeai la 30zile...iar acum cand ai luat sutu'n c*r plangi aici pe un metru de hartie, iar pe langa astea mai faci si acuzatii pe nedrept ;) 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...