Jump to content

smokeR

Alumni
 • Content Count

  3,312
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

smokeR last won the day on April 22

smokeR had the most liked content!

Community Reputation

3,295 Foarte popular în Comunitatea LinkMania

About smokeR

 • Rank
  Legends Never Die!

Recent Profile Visitors

30,537 profile views
 1. Ok, in cazul de fata sunt tratat ca o “carpa” dupa atatia ani in care mi-am facut datoria fata de aceasta comunitate, tinand cont de faptul ca fostul responsabil de sectiunea GTA, adica Vicentzo, nu mai ocupa functia respectiva in comunitate. Nu e problema, nu respectivul grad ma facea sa ma simt cineva in viata, dar era doar un semn de respect fata de munca si timpul meu depus in toti acesti ani. Acestea fiind spuse, multumesc pentru timpul acordat.
 2. @41nd intervin aici pentru a nu crea unalt topic similar cu acesta. Eu, de ce nu am fost trecut intr-un grup de genul “Alumni” tinand cont de faptul ca am foat alaturi de aceasta comunitate timp de 11 ani fara sa cauzez probleme? Nu se tine cont de faptul ca am contribuit in diferite proiecte? Functiile detinute in trecut au fost “Admin CS, Moderator CS, Moderator TF2, Helper GTA, Admin GTA, Moderator GTA, Manager GTA”.
 3. Ai demonstrat din nou ca esti o scursura a societatii daca ai ajuns sa aduci in discutie iar propria mea viata/familie. Lumea care ma cunoaste, stie foarte bine de cati bani am avut eu nevoie din donatiile oamenilor(nici-un ban), cat despre un gunoi de om ca tine, as putea spune foarte multe, dar ar trebui sa ma cobor foarte mult si chiar nu isi are rostul. #Imi cer scuze pentru aceasta iesire, dar cand un gunoi ca asta ajunge sa scoata astfel de vorbe despre viata ta personala, nu te poti abtine. Sper ca managerii, @Kitte in special, sa vada din nou care este atitudinea acestui jeg de om
 4. Jos palaria pentru cele spuse. Mereu server-ul de sa:mp a fost tratat cu indiferenta din partea conducerii chiar daca sectiunea respectiva era gura de aer de care avea nevoie aceasta comunitate. In momentul in cate tu vi cu o initiativa in fata conducerii, e clar ca trebuie sa le prezinti si “viitorul”, dar in situatia de fata respectivul viitor nu reprezinta decat niste vorbe.
 5. Nu stiu cum sa-ti spun, dar asta am incercat si noi sa facem, sa scapam de acei papagali toxici care aduceau serverul intr-o postura proasta, dar cand unul dintre papagali a venit sa ciripeasca pe forum ca el ar fi fost sanctionat degeaba(asta insinua doar el), tot noi, ca si conducere am cazut drept fraieri.
 6. Am vrut doar sa aduc in evidenta unul din motivele de la care a pornit discutia din trecut, unde s-a ajuns ca Pepe sa fie sanctionat, iar eu nu am adus in discutie faptul ca Sevraj este sau ar fi fost in sfant, nu inteleg de ce insinuezi acest lucru. Observ ca iti place atitudinea de badboy a lui Pepe, tocmai de aceea comunitatea asta s-a stins usor usor, datorita voua, a domanelor si domnilor ce nu au acordat putina atentie acestor frustrati, iar cand cineva a luat initiativa si i-a sanctionat, a-ti inceput sa faceti gura.
 7. Poate ca in acest moment domnii “imbracati” in rosu isi vor dea seama care a fost motivul pentru care @Sevraj te-a sanctionat atat pe server cat si pe forum. Limbajul folosit de tine in aceasta sectiune publica dovedeste cele intamplate in trecut. @Claudiuu @Kitte
 8. Daca ar fi postat altcineva toate acestea, probabil ca m-as fi straduit sa citesc, dar fiind tu, un jucator "toxic" al server-ului de sa:mp, nu cred ca are rost sa ma stradui. Numai eu stiu de cate ori te-am sanctionat pentru limbajul vulgar avut la adresa altor jucatori, pentru abuzurile pe care le faceai intr-o nesimtire continua si pentru atitudinea ta anti-staff. Ai zis ceva mai sus de respectul fata de mine, eu nu astept respectul unor oameni de joasa speta, respectul il castig prin simplul fapt ca si eu respect la randul meu oamenii cu care am jucat sau colaborat intr-un mod cat mai plac
 9. Toți jucătorii serverului pot posta aici poze realizate pe serverul nostru de SA-MP, cele mai bune pot primi cele mai bune aprecieri din partea tuturor membrilor din comunitate, în schimb cele mai artistice poze au toate șansele să ajungă pe pagina oficială de Facebook a serverului nostru! ❤ Have fun!
 10. Aici este locul unde poți raporta un bug găsit pe serverul nostru de SA-MP! Raportează problema cât mai detaliat cu lux de amănunte încât să ajuți persoană responsabilă de bună funcționare a serverului să găsească problema într-un mod cât mai eficient și rapid! Raportarea bugurilor are că efect un Game-Play cât mai plăcut pentru toată lumea, poți face și tu parte din categoria oamenilor care ajută la asta printr-un post aici spunându-ne ce bug ai găsit pe server în ultimul timp?
 11. Aici este locul unde poți face o sugestie pentru serverul nostru de SA-MP! În cazul în care susții o sugestie o poți vota (react post), cele mai apreciate sugestii vor avea o prioritate mai mare în a fi implementate pe server cât mai repede, în schimb dacă nu ești de acord cu o sugestie poți vota prin "downvote" la postul cu pricina. Nu există un model propriu-zis pe care-l impunem dar în schimb îți dăm libertatea să faci un post fix cum dorești tu într-un mod cât mai "friendly". Orice comentariu inutil se sanctioneaza!
 12. În cazul în care vom avea ceva important de anunțat despre serverul de SA-MP o vom face în acest topic care este public pentru toată lumea.
 13. Acest eveniment constă în luptă tuturor clanurilor pentru supremație, ultimul clan rămas fiiind declarat câștigător. Organizatorul va anunța când se va ține prima ediție.
 14. Acest eveniment este creat pentru a demonstra care sunt primele 3 cele mai organizate facțiuni din ediția respectivă. 'Factions Championship' este organizat odata pe luna de catre un Admin GTA RPG. Înscrierile se deschid cu o săptămâna înainte de eveniment. Evenimentul o să fie desfășurat în fiecare Duminica seara. INFO: Evenimentul se va desfasura eliminatoriu pe baza duelelor intre factiuni. Regulament: Pentru a putea participa la eveniment, lunar liderii trebuie sa isi inscrie factiunile. Fiecare factiune va participa la eveniment cu 10 mem
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...