Jump to content

Spoker

Moderator GTA RPG
 • Content count

  837
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

Spoker last won the day on May 19

Spoker had the most liked content!

Community Reputation

1,210 Fan al Comunității LinkMania

About Spoker

 • Rank
  Scripter RPG & Panel Developer

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Not telling
 • Country
 • Internet from
  Telekom

Recent Profile Visitors

3,988 profile views
 1. Nu tine nici de mine nici de staff-ul SA-MP, tine de companie in special. Acum 41nd e in vacanta si nu prea intra pe forum, revine pe 6 Iunie. Pana atunci se pot rezolva problemele dar nu sunt nici 50% sigur de asta.
 2. A2-a varianta. Esti pe frecventa @talentatu27 ?
 3. Server e deschis pentru teste pe IP-ul principal dar momentan doar noi avem acces acolo pana rezolvam cateva probleme.
 4. Am scos chestia asta de 2 saptamani. Nu are ce abuz sa se faca cand este deja un timer la /usedrugs.
 5. Mai facem si ceva ilegal. Sau am putea face si ceva legal. (N.R New Job)
 6. La multi ani smechere.
 7. Am luat serverul cu instanta si acum este online IP-ul, panelul urmeaza si el maine sau in zilele urmatoare. Sistemul de war a fost actualizat, acum se merge cu vehiculul/elicopterul pe turf. Au fost facute update-uri/modificari in acest timp la server. Am spus doar cea cu war-ul deoarece au fost ceva cereri despre el. Multumim.
 8. Ai postat un mesaj astazi care e (hide) si ne-ai luat pe toti la rost si ne-ai si jignit intr-un fel. Ai zis ca astepti un raspuns de la fiecare. Eu ti-am raspuns. Acum ce faci? Nu te uiti putin la tine? Inca ceva, mi-ai cerut mie permisiunea sa postezi PM asta? Regulamentul spune ceva: "Atenție că sancționăm publicarea conversațiilor private (via PM) în secțiunile publice ale forumului dacă participanții la conversație nu și-au exprimat acordul expres.". A, tu vrei sa ma pui prost cu baietii cum ai incercat si cu smoker. "Vezi Cristi, ca Spoker mi-a zis ca nu esti bun de Administrator" :))) Continua, esti bun. Asta e ultimul mesaj cum ti-am spus si in PM, n-are rost sa ne mai complicam cu tine.
 9. Multumesc frumos tuturor!!! 👍 Apreciez mult mesajele voastre.
 10. Se lucreaza la server zilnic in ritm alert. Saptamana asta speram sa rezolvam cu IP/Panel si dupa sa-i rezolvam cateva bube. O data fixa nu avem momentan, cand vom avea si se mai goleste lista noastra de sisteme vom anunta public. (1/2 saptamani) Multumim.
 11. Topic inchis. Toate informatiile au fost prezentate la o alta sectiune, daca aveti nelamuriri postati acolo.
 12. Ce prostie ai spus? Poti sa repeti? Prima data am vorbit cu EquiNox, el mi-a prezentat serverul/comunitatea la inceput. Datorita mie a avut el server pana acum. Avand in vedere ca este a2-a oara cand imi da teapa si eu nu m-am dus niciodata la el "Man, stii... Nu vrei sa vin inapoi?" Exclus. (Sa facem un paradox, ca tie iti plac astea cu "Datorita lui esti tu aici") Serverul a fost tinut in picioare de echipa adminilor/helperilor, care era coordonata de Team Leaders. Vorbesti DOAR SF-uri. Dovada concludenta?! Iti arat Mr. Johnson peste 30 de poze de conversatii de la jucatorii (donatori) sa te convingi si tu, dupa sa-mi vorbesti tu mie de dovezi concludente. Ai impresia ca totul s-a facut doar din vorbele mele sau ale colegilor? Toti Administratorii care i-am specificat in topic pot sa confirme asta. Nu zic de colegii mei, ca pe ei poate nu-i crezi ca sunt "cu mine". Iti zic de Administratori. --------------------------------------------- O sa functioneze greu, am mai facut asta in trecut cu un webhost Krond si unul ZeroPing, timpul de incarcare era mare. Cel mai bine era sa fac pe panel un "terms and conditions" si fiecare sa se informeze cu privire la aceste lucruri. N-ar mai fi probleme, pentru ca fiecare o face voluntar, nu-i obliga nimeni. Si oferim si garantia ca datele lor inclusiv parola se cripteaza in baza de date a serverului.
 13. Donatorii si detinatorii de clanuri s.a.m.d. se vor de dezpagubi. Jucatorii care au donat nu i-am uitat si tinem cont de ei la deschidere. O sa pregatim ceva si pentru ei.
 14. Totul ramane la fel daca nu facem modificari intre timp la ele. La sistem PUBG ne-am gandit de ceva vreme, o sa fie WIPE. Factiunile raman si ele pe "pozitie". IRC/MRC/Ballas/Grove ...etc.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×

Important Information

This site uses cookies. Continue browsing is your agreement to the rules available here: Privacy Policy