Jump to content

freezeR

Manager
  • Posts

    2,661
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    71

Posts posted by freezeR

  1.  Cum se poate unul ca @freezeR, sa decida ce se intampla pe cea mai buna latura a forumul, care aduce o gramada de utilizatori din toate sectiunile de pe tot forumul(la  SA:MP ma refer). Stim cu toti, ca a adus pe postul de administrator SA:MP, un jucator exmatriculat. 

    @SenSei. jucătorul exmatriculat a propus un proiect public, au fost persoane care au susținut inițiativa acestuia și s-au arătat interesate. Atunci de ce nu ai venit cu un reply la fel de constructiv prin care să susții comunitatea, fie el atât pozitiv cât și negativ. 

     

    @freezeRtu ce mai cauti aici? ti s-a oferit acea functie din dorinta de a deschide un nou proiect ce viza sectiunea SA:MP, ai abandonat proiectul, dar ai ramas cu functia..raman confuz. Ti-ai batut joc si mi-ai sters contul activ in aceasta comunitate inca din 2009, chiar daca “sefii” tai ti-au ordonat sa nu o faci, asta denota ce caracter josnic si infect poti avea.

    @smokeRR  am avut la bază 5 proiecte cu persoane diferite, eu nu am abandonat niciodată, ci ele au abandonat. Întradevăr în ultimul timp eu am abandonat să mai caut persoane pe care să le implic într-un asemenea proiect, deoarece nu am găsit un scripter serios și competent. Nu am avut cu ce să îmi bat joc, eu am fost pro la inițiativa lui @Aka cu cea mai recentă încercare și chiar am crezut ca el va reuși. Nu eu ți-am șters contul, știi foarte bine cine a făcut asta și ce s-a întâmplat atunci, dar atitudinea asta deonotă caracterul tau...

     

    Cu @freezeRnu am personal nimic. Nu mi-a greșit niciodată, dar dacă nu ajuți proiectul SA:MP, renunță, cum am făcut și eu și mulți alții. Este simplu. Renunță și gata, nu te condamnă nimeni și poți pleca pe ușa din față. 

    @filtzeR asta a fost inițiativa mea atunci când @Aka a fost pus în funcție ( am fost total deacord cu numirea lui) și când am văzut că se descurcă și sunt șanse mari de reușită cu siguranță ar fi rămas singurul Manager responsabil de aria GTA SAMP. Luând exemplu încercarea lui, se vede că proiectul SA:MP trebuie ajutat de întreaga comunitate, acesta a avut într-un PM foarte mulți susținători și tot a fost un eșec, principala problemă e că nu stă nimeni să scripteze săptămâni sau chiar luni de zile, dacă nu este plătit foarte bine. Toate încercările din ultimul timp au eșuat datorită scripterilor. 

     

    Aceasta comunitate are "managerii" de mantuiala, care nici macar nu mai activeaza sau cel putin o fac fara sa aiba vreo cunostinta in ceea ce fac. @freezeReste unul din acestia, si-a luat si el manager si acuma e tare si mare. 

    @heineken Nu știu unde sunt eu mare și tare, nu am șters vreodată vreun cont și suspend i-am dat doar lui axelutz (pentru reclamă). Tu și mulți alții doriți inițiative și să vedeți că se face ceva, întradevăr și eu doresc asta, însă atunci când s-a făcut și s-a încercat, nici tu și nici mulți dintre cei ce au postat aici nu s-au prezentat la vreo deschidere în stadiul BETA,  sau cel puțin cu posturi constructive, sugestii, teste, etc.

     

     

  2. La 01.02.2022 la 13:25, RemiX a spus:

    imi lasa si mie cineva in mesaj privat sau tot aici IP-ul serverului va rog? ca il tot caut si nu dau de el 🙄

    samp.linkmania.ro

    La 03.02.2022 la 14:46, Ionut a spus:

    Asa a fost sa fie, in 2012 era forța LM!

    Se mai aude ceva de server? Pana la urma se face barim ceva de distracție la waruri sau rămânem intr o continua dezamagire? 

    Se pregătește deschiderea în luna martie.

    • Love 1
  3. Am identificat contul, întradevăr este inactiv, însă pentru recuperare, am nevoie de câteva detalii ale contului. 

    Nu îți mai amintești absolut nimic? adresa de mail pe care a fost folosită este de Yahoo, anul în care a fost creat contul? 

    Gândește-te puțin la aceste aspecte te rog.

  4. Sugerez să vă axați pe SA:MP momentan, după ce serverul va fi deschis oficial, va fi stabilizat la un anumit nivel d.p.d.v. tehnic și totul va decurge bine, cu siguranță vom dori să colaborăm și pentru un astfel de proiect. 
    Rămâne topicul deschis pentru feedback-ul jucătorilor.

    • Confused 1
    • Downvote 1
  5. În urma unei discuții purtată cu echipa responsabilă de acest proiect, acesta  va fi acceptat pentru stadiul Open Beta.  Persoana responsabilă de partea tehnică a serverului v-a începe de mâine să pună la punct tot ce are el pe listă legat de gamemode, iar în jurul datei 10 august 2021, acest server va fi deschis în stadiul BETA publicului. 

    Voi, jucătorii ve-ți testa gamemde-ul, ve-ți veni cu sugestii, idei, sfaturi, etc, iar în funcție de cum vor decurge lucrurile în perioada BETA, vom stabili și o dată de lansare oficială a serverului, numai dacă totul decurge bine. 

    Sfătuiesc ca toți potențialii jucători să vină în sprijinul serverului cu idei constructive, pentru ca perioada BETA să fie cât mai scurtă și cât mai eficientă.

    Vom reveni reveni cu informații într-o secțiune dedicată.

    • Like 1
    • Upvote 1
    • Burn 1
    • Downvote 1
  6. Acum 16 ore, axelutz3 a spus:

    am achizitionat hostul unde o sa ruleze perioada beta a viitorului gamemode ( + gm-ul este pus pe host ), @freezeR practic ne putem apuca de treaba 😛 e nevoie doar de forum, nume colorate si playeri care sa se implice, facem un topic si pe sa-mp.ro referitor la redeschiderea serverului si poate incepe sa se mai stranga lumea, numele are putere. 

     

    Vom discuta în PM toate detaliile aferente proiectului.

    • Downvote 1
  7. La 24.05.2021 la 22:20, CodeBlack a spus:

    Observ ca serverul este offline, noutati nu mai avem, sa speram ca va veni cineva pe bune cu un gamemode de durata si demn de comunitatea LinkMania!

    Deocamdată întradevăr serverul este offline, voi reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp, deoarece s-au întâmplat câteva mici neplăceri la nivel intern. Mulțumesc pentru înțelegere.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...