Jump to content

Dennis12

Moderator GTA RPG
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Dennis12 last won the day on February 16

Dennis12 had the most liked content!

Community Reputation

67 likes on posts

3 Followers

About Dennis12

 • Rank
  Un începător printre noi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. V1.0.2 - A fost modificat design-ul de la pet. - A fost implementata comanda [/gotopaint]. - Au fost adaugate comenzi noi pentru paintball. => /votemap => /votegun => /paintleave => /paint - Bugul de la [/spec] a fost rezolvat. - Bugul de la speedometer a fost rezolvat. - Sistemul de odometer & fuel a fost refacut. - Bugul de la [/pet] a fost rezolvat. - A fost implementat un sistem de rainbow vehicle. - A fost rezolvat un bug legat de jobul bus driver. - Rezolvat bugul de la arme. - Bugul legat de licenta de condus a fost rezolvat.
 2. Tocmai despre acest lucru am scris mai sus, "asteptam un raspuns de la host pentru rezolvarea unei probleme".
 3. Salut ! Serverul va fii on in cel mai scurt timp posibil. Asteptam raspuns de la host pentru rezolvarea unei probleme.
 4. Bug confirmat, am pe lista chestia cu fuel-ul vehiculelor. Va fii adaugat cat de curand.
 5. Bugul a fost confirmat. Va fii rezolvat la urmatorul restart.
 6. Jobul a fost testat de catre echipa inainte sa pornim serverul. Poti face un clip ca sa demonstrezi acest bug te rog frumos? @Aggressive_Reaction . Personal, in momentul de fata nu am putut reproduce acest fenomen.
 7. Nu este nicio problema, oricand ai timp. Multumesc !
 8. Salut! Bug-ul a fost confirmat. Acesta va fii rezolvat la urmatorul restart.
 9. Acesta nu este un bug. Daca este sa o luam asa si in viata reala unii politist corupti fac lucruri ilegale.
 10. Bug-ul a fost confirmat! Va fii rezolvat la urmatorul restart.
 11. @Klax_187. poti face daca te rog frumos un clip, foarte scurt ca sa imi pot da seama in detaliu despre aceasta problema pentru a ii gasi rezolvarea?
 12. V1.0.1 - A fost implementat sistemul de rentcar. [ADMINS] => /addrent => /editrent => /addrentcar => /editrentmodel => /editrentprice => /editrentstock => /deleterentcar [PLAYERS] => /rentcar | /rentveh => /unrentcar | /unrentveh - A fost implementata comanda [/afkcheck]. - Acum la [/quitgroup] se va inregistra FH-ul. - Comnda [/members] a fost terminata. - A fost implementata comanda [/ad]. - A fost implementata comanda [/myad]. - A fost implementata comanda [/deletead] (/da). - A f
 13. Salut! Da, putem adauga un sistem de acest tip daca jucatorii doresc. Probabil il voi adauga in gunshop, direct. Astept raspuns de la @freezeR si @Aka daca doriti implementarea acestui sistem.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...