Jump to content

Dennis12

Moderator GTA RPG
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Dennis12 last won the day on April 26

Dennis12 had the most liked content!

Community Reputation

81 likes on posts

3 Followers

About Dennis12

 • Rank
  Un începător printre noi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut! Vreun jucator dispus si priceput pentru creerea unui mapping ?
 2. V1.3 - A fost rezolvata comanda [/spawnchange]. - A fost implementata comanda [/hud]. Optiuni disponibile: => Health Text => Armour Text => FPS => DMG Informer - A fost adaugata optiunea de 'Clear warnings' in [/shop]. - A fost adaugata optiunea de 'Vehicle slot' in [/shop]. - Numele rank-urilor factiunilor au fost modificate asa cum sunt pe forum. - In [/set] au fost adaugate optiunile 'group' si 'grouprank'. - Au fost adaugate loguri pentru toate optiunile din [/set]. - Multiple buguri vizuale ale comenzii [/set] au fost rezolva
 3. Aceste comenzi exista deja, insa sub alta forma. [/open] si pentru bizz-uri si pentru case.
 4. Nu, nu exista vesti proaste. Va fii reactivat hostul. Mici intarzieri doar dpdv al timpului.
 5. V1.2 - A fost implementat un sistem de achievement-uri. Comenzi disponibile: /achievements => Get a job at your first time => Buy your first weapon from gunshop => Buy a vehicle from dealership => Reach level 3 => Reach level 5 => Reach level 10 => Reach level 25 => Get a house => Get a business => Get skill 5 on a job => Join a clan => Join a faction => Get rank 5 in a faction => Buy a product from /shop - A fost implementat un sistem de barbut in casin
 6. Salut! Acest sistem nu isi are rostul pentru folosirea textdraw-urilor. Plus de asta, sistemul a fost deja finalizat, prin urmare sugestia este respinsa.
 7. Salut! Nu este un bug, este de la samp, asa e pe orice server. Nu este un sistem de la serverul nostru.
 8. Problema legata de obiecte a fost rezolvata la ultimul restart.
 9. Salut! Comanda este [/setweather], nu [/setweat]. In [/ah] apare /setweat ...(pe al doilea rand)her pentru ca textul este prea mare si continua pe al doilea rand. In concluzie, nu este un bug.
 10. V1.0.2 - A fost modificat design-ul de la pet. - A fost implementata comanda [/gotopaint]. - Au fost adaugate comenzi noi pentru paintball. => /votemap => /votegun => /paintleave => /paint - Bugul de la [/spec] a fost rezolvat. - Bugul de la speedometer a fost rezolvat. - Sistemul de odometer & fuel a fost refacut. - Bugul de la [/pet] a fost rezolvat. - A fost implementat un sistem de rainbow vehicle. - A fost rezolvat un bug legat de jobul bus driver. - Rezolvat bugul de la arme. - Bugul legat de licenta de condus a fost rezolvat.
 11. Tocmai despre acest lucru am scris mai sus, "asteptam un raspuns de la host pentru rezolvarea unei probleme".
 12. Salut ! Serverul va fii on in cel mai scurt timp posibil. Asteptam raspuns de la host pentru rezolvarea unei probleme.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...