Jump to content

Frisan

LinkManiac
 • Posts

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Frisan last won the day on November 6 2020

Frisan had the most liked content!

Reputation

68 likes on posts

5 Followers

About Frisan

 • Rank
  Un începător printre noi
  Un începător printre noi

Contact Methods

 • Steam
  frisanfcsb

Recent Profile Visitors

1,361 profile views
 1. Salut! Da... si eu m-am gandit la un sistem de quest-uri... insa l-am observat pe destul de multe servere. Dar.... sunt convins ca @freezeR si @Dennis12 vin cu o idee unica
 2. Salut! Crezi ca poti sa vii cu ideea mai elaborata putin? Ulterior, Denis o sa vina cu decizia finala.
 3. Frisan

  Server SAMP

  Iti multumesc pentru apreciere, cu siguranta se vor alatura multi jucatori vechi. Nu stiu discutiile cu banii... si nici nu ma intereseaza, ma bucur ca nu le-am prins... nu pentru asta am venit aici. Ca sa concretizez, am intrat in discutii deja cu 2 prestatori de servicii de tip scripting, iar dupa un acord al comunitatii, as putea intra in discutii mai amanuntite, si chiar la un posibil contract cu acestia.
 4. Frisan

  Server SAMP

  Buna seara, Numele meu este Cosmin, si vin cu o propunere catre dvs. (Voi face un scurt intro despre mine, si despre ce ma facut sa ajung la aceasta decizie) Sunt in comunitatea asta din anul 2009, am jucat jocul asta de cand eram in clasa a 5-a... si acum, am deja 5 ani de cand am terminat liceul, unul de facultate si vreo 3 de cand mi-am ridicat o mica afacere...., da ...sunt antreprenor. Din hobby, am ales sa incerc redeschiderea serverului. Ideile care vor sta la baza unui start de succes. - Vom incepe printr-un topic special, la sectiunea potrivita, prin care vom cauta un scripter, care sa fie scripter-ul oficial al serverului, care bineinteles...va fi platit personal de catre mine, si se va face un contract de prestari servicii intre mine si respectivul, ca totul sa fie transparent si treaba sa mearga bine. - Voi lua un host, incercam sa ne orientam catre cele mai bune la nivel national. (Costul va fi suportat absolut de catre mine) - Vom deschide server de tip BETA (timp de o luna MAXIM), iar serverul va fi construit EXCLUSIV pe baza tutoror ideilor jucatoriilor. Vom incepe cu un GM original, care se va adapta in functie de nevoile si cerintele jucatorilor. - Staff-ul va fi creat pe baza IMPLICARII/CREATIVITATII/DEZVOLTARII, pe tot parcursul BETA. - Va urma o perioada de promovare PLATITA, (de catre mine) pe retelele de socializare. Iar spre final... ne pregatim pentru deschidere. Nu am ajutoare, nu am venit aici cu ajutoare in spate...sunt singur:D ...totul se va face impreuna, aici pe comunitate, intr-o sectiune potrivita. Eu sunt dornic sa investesc intr-o placere de-a mea... Vreau sa dezolv ideea asta, fiindca aici mi-am petrecut foarte mult timp din copilarie si am observat ca, comunitatea are lipsa de un server... de perioada luunga de timp. Scuzati greselile gramaticale. O seara faina, pe curand!
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...