Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

kidzoR

LinkManiac
 • Content count

  595
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

kidzoR last won the day on December 22 2016

kidzoR had the most liked content!

Community Reputation

156 likes on posts

About kidzoR

 • Rank
  Come to the dark side

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Relationship
  Single
 • Country
 • Location
  Iasi
 • Internet from
  UPC

Recent Profile Visitors

3,992 profile views
 1. Când am văzut asta m-am simţit de parcă sunt pe şina de tren, şi mai are trenul 2 metri până dă peste mine.
 2. Se pare că iar coborâm sub 50, muncă în echipă..
 3. Salut, de ceva timp când un poliţist foloseşte /undercover nu îi mai apare numele, apare doar skin-ul din undercover, ne încurcă la wanted..
 4. @Alezander Nu sunt sigur ca pot ajunge la sedinta..
 5. Nickname:Kidzor Rank-ul detinut:1 (7 days) Motivul demisiei:Acctivitate 0, interes 0.
 6. Nickname:Frank Level:47 Varsta:19 Vechime pe server(se verifica):3 ani (de prin 2014 am inceput sa joc) Numar de ore petrecute pe server in fiecare zi: 5-6 depinde de zi Titluri importante castigate pe sever (se verifica): Cel mai competent helper / Cel mai acctiv helper / si diferite victorii in cadrul factiunilor in care am fost Rank actual in factiune(se verifica):2 Sanctiuni in ultima luna: - Poza cu /stats: De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Pentru ca este putin mai frumos si deosebit fata de celelalte clanuri Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, de ce ai iesit?: Am fost LK, am fost scos cand s-a dat restart, si nu am mai luat legatura cu lider-ul sa intru inapoi.. O mica descriere a ta:Sunt un om ambitios, imi place sa fiu mereu pe locul 1, sunt o fire dinamica..
 7. » Cel mai competent Team Leader:Zergyu » Cel mai competent Moderator:Kidzeen » Cel mai competent Admin:Axwell » Cel mai competent Lider:Alezander » Cel mai competent Helper: Otz3laur » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Team Leaderi):Ovidiu700 » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Admini):Axwell » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Lideri):Alezander » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre Helperi):Otz3laur » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri):Andreilolica » Cel mai activ Team Leader:Ovidiu700 » Cel mai activ Admin:Axwell » Cel mai activ Lider:Styler » Cel mai activ Helper:Otz3laur » Cel mai activ player:Yobogdan » Cel mai cuminte player:MaryuSs » Cel mai competent angajat (Taxi/Instructori/Reporteri/Medici/Primar):Ioanna » Cea mai puternica organizatie individuala (Hitman/U.S.T.): U.S.T » Cel mai competent mafiot:KaskoBombardierul » Cel mai competent politai:Aaron » Cel mai apreciat baiat:Axwell » Cea mai apreciata fata:Ioanna » Cel mai stresant player:IuL » Cel mai banat player:Finetze(aka king) » Cel mai glumet player:Pioneer » Cel mai bun stunter:ovidiu700 » Cel mai "de gasca" Team Leader:Ovidiu700 » Cel mai "de gasca" Admin:Axwell » Cel mai "de gasca" Lider:Alezander » Cel mai "de gasca" Helper:Styler » Cel mai "de gasca" player:Otz3laur » Cea mai puternica mafie:Ballas » Cea mai organizata factiune:Los Santos Police Deparment
 8. @Menoetius47 Pe viitor nu ma mai scoate din lista aiurea, ok?
 9. Totuşi un moment de reculegere şi pentru medicul Luke
 10. Bun: Am luat concediu Rau: Maine imi vin facturi
 11. Decat sa ne omoram mai bine facem alt ceva..
 12. pastila A
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.