Mamut Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Intr-adevar, tipul care a primit SC2 betakey, a fost o mare personalitate pe Emeriss, mi se pare ca a fost primul cu sabia de brutal (s4) de pe realm. Quote
Worer Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Meh , anyone practicing item dupping? Also , cine-i de pe stormscale eu? Quote
Stef Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Meh , anyone practicing item dupping? Also , cine-i de pe stormscale eu? nop insa am cumparat acum cateva sapt 5 stackuri de queen's garnet cu 3k/stack. Quote
mmc Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Extras din mailul care contine invitatie pentru MoP beta: GETTING STARTED 1. Get the Installer: Log in to your Battle.net® account. Click the "Account" tab, then click on the "World of Warcraft: Mists of Pandaria" tab under "Your Game Accounts". Download your client by selecting "Windows" or "Mac". 2. Install the World of Warcraft: Mists of Pandaria client: Run the installer. Wait for the "Checking for Updates" and "Updating Setup Files" windows to complete, and click "Install".* Scroll down to the end of the Beta Test Agreement, and click "Agree". *If you would like to install additional languages, click the "Change" button next to "Selected Languages" and check all applicable boxes. 3. Run the Game: Wait for the install process to complete and the "Play" button to light up. Press "Play" to enter the game. Nu-ti zice sa te duci pe site-ul X sa iei clientul, ci-l gasesti in contul de bnet. De asemenea se poate verifica daca exista MoP beta adaugat in cont. Quote
mmc Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Uite si unul fake, observati linkul ce apare cand se pune mousul pe "play now" Quote
Sly Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Eu am ?i luat ?eap?, ca o gâsc?. Am avut bulan c? mi-am schimbat datele/parola/tot. Foarte bun? ideea, mmc. Poate mai sunt ?i al?i c?sca?i. Quote
mortallx Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 "Invitatie" daia cum se poate observa in poza postata de mmc am primit si eu,doar ca n-am dat click pe ea deoarece am vazut link-ul jos. Quote
Worer Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 scumbag rl >face pug >anunta ca mountul e rezervat pe gchat Quote
logikal Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 scumbag rl >face pug >anunta ca mountul e rezervat pe gchat ce mount , ce raid ?:D Quote
birdphoenix Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 scumbag rl >face pug >anunta ca mountul e rezervat pe gchat Am incercat sa gasesc logica acestui mesaj...!@#$%^&*()..........nu-mi ramane decat sa intreb: ce fumezi prietene? Quote
Stef Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 scumbag rl >face pug >anunta ca mountul e rezervat pe gchat traducere: Un tip face raid si isi ia mountul (care probabil pica la un anumit boss, cred ca se refera la TK) Quote
logikal Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 scumbag rl >face pug >anunta ca mountul e rezervat pe gchat traducere: Un tip face raid si isi ia mountul (care probabil pica la un anumit boss, cred ca se refera la TK) fiecare cu bafta lui sa inteleg :))) Quote
birdphoenix Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Inca ma uit uluit si acum. E un soi de anunt, e clar! Se face un raid, e clar si asta! Daca e pug, de ce spune pe chatul guildei ca mountul e rezervat?! Asta nu e clar! M-a uluit si steff, cum de a "intuit" ca e vorba de TK? Nu e clar nici asta! 2 la 2. Eu unu' am inteles asta: 1.tipu' e fumator pasionat de buruieni daunatoare atat cutiei craniene cat si interiorului sau, iar noi suntem martorii umili ai acestui fapt. 2. tipu' s-a ratacit pe netu' asta ca o jungla, sa-l cheme careva pe bear grylls c-o busola. 3. tipu' tocmai ne-a spus spus un banc(mai sec decat Sahara) 4. tipu' de fapt e agent mosad/cia/mi5+6/sri si defapt mesajul acela e criptat. 5. tipu' a incurcat "aifonul" cu forumul linkmania si a transmis grozava veste gresit. Astept pareri :)) Quote
HighVoltage Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Asa se scrie pe 4chan de exemplu, nu a fumat el nimic, voi n-aveti habar :) . A intuit ca e TK pt ca e printre singurele raiduri in care pica mount, si e destul de popular raid-ul ? Brain, how does it work :-? Quote
birdphoenix Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Probabil ai dreptate. Eu fac singur cu blood dk-ul meu TK-u' si de aceea probabil nu m-am gandit. Insa tot nu vad rostul postarii. Cata infatuare..."Brain, how does it work"...ce sa spun ...hodoronc tron ete desteptu' lu' peste. Ce inseamna 4chan ? Quote
HighVoltage Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Nu stiu, dar poti afla folosindu-ti creierul si sa cauti pe google . Quote
Lasher_ro Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Ce inseamna 4chan ? Ahahahaha. Nu vrei sa stii :) Quote
birdphoenix Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Initial am crezut ca 4chan e inca un termen din wow, de asta am intrebat. Btw cel mai popular raid pentru mount e OS3D. Waw, imi dau seama ca am pierdut enorm nestiind ce inseamna 4chan, ma declar inculturistul zilei! Sintagme ca "trollface, seal of Epic Failure si tot ce e raportat la ele m-au facut sa evoluez, ramaneam in grota fara ele... Apropo sa nu uiti :Rule 1: You do not talk about /b/ Rule 2: You DO NOT talk about /b/” !!! Bine le mai zicea Cioran... Quote
logikal Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Initial am crezut ca 4chan e inca un termen din wow, de asta am intrebat. Btw cel mai popular raid pentru mount e OS3D. Waw, imi dau seama ca am pierdut enorm nestiind ce inseamna 4chan, ma declar inculturistul zilei! Sintagme ca "trollface, seal of Epic Failure si tot ce e raportat la ele m-au facut sa evoluez, ramaneam in grota fara ele... Apropo sa nu uiti :Rule 1: You do not talk about /b/ Rule 2: You DO NOT talk about /b/” !!! Bine le mai zicea Cioran... mai farmeaza cineva OS 3D ? Quote
Sly Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Bird, tr?im într-o lume a cli?eelor, a stereotipiilor. @logikal, da, cred ca e unul din cele câteva lucruri care mai anim? monotonia în WoW. Mie-mi vine s? ?i plâng: Quote
logikal Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Bird, tr?im într-o lume a cli?eelor, a stereotipiilor. @logikal, da, cred ca e unul din cele câteva lucruri care mai anim? monotonia în WoW. Mie-mi vine s? ?i plâng: de curiozitate , mai poti face rost cumva de mountu ala cu 3 locuri care pica in VoA 10/25 de la vendori pe bani ? da de ce sa plangi ? nu cred ca e monotonie in wow :D e prea animat jocu' ca sa intri in monotonie :D parerea mea Quote
Stef Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Bird, tr?im într-o lume a cli?eelor, a stereotipiilor. @logikal, da, cred ca e unul din cele câteva lucruri care mai anim? monotonia în WoW. Mie-mi vine s? ?i plâng: de curiozitate , mai poti face rost cumva de mountu ala cu 3 locuri care pica in VoA 10/25 de la vendori pe bani ? da de ce sa plangi ? nu cred ca e monotonie in wow :D e prea animat jocu' ca sa intri in monotonie :D parerea mea in momentul de fata sunt ff multe realmuri low pop pe EU, am intrat azi pe vajsh eu, erau 18 ppls on la ora 13:20 (ally) si nu este singurul realm, maggy care cica e medium avea aseara la ora 24 only 170 ppls on. deci nu prea ai ce face. Quote
Sly Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Bird, tr?im într-o lume a cli?eelor, a stereotipiilor. @logikal, da, cred ca e unul din cele câteva lucruri care mai anim? monotonia în WoW. Mie-mi vine s? ?i plâng: de curiozitate , mai poti face rost cumva de mountu ala cu 3 locuri care pica in VoA 10/25 de la vendori pe bani ? da de ce sa plangi ? nu cred ca e monotonie in wow :D e prea animat jocu' ca sa intri in monotonie :D parerea mea Mecanica jocului e animat?, eu m-am referit la popula?ie ?i con?inut nou. Pe Kazzak e jale, sunt foarte pu?ini. Da, uite-l, înc? mai exist?: http://www.wowhead.com/item=43959 Quote