Guest SaltyCandy Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Pe Executus e diversa treaba, e cu /w x, he quits WoW, he gives away free gold..sau "glume" intre "prieteni", cand esti in raid sau in arene, plictisitii din town, spam /1 si /2 sa iti dea /w :)) Quote
mmc Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 haha te-a injurat ca l-ai tzepuit cu invite-ul pun pariu :DNu, nu din cauza asta, n-aveam tupeu sa-i dau report daca initial era vina mea.Chestii din astea cu inviteul sa faceau dupa ce au nerfuit contentul din TBC. Era plin /2 de /w X for BT invite. No gear requirements!! :DDap si noi facem asta de mult timp, chiar inainte de nerf BT si restul. Era lumea mult mai disperata atunci, tin minte ca primeam de la 10 /w in sus Quote
ShadowNight Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Sal all :tiphat: Is nou in ceea ce priveste WOW...as dori si eu un server privat cu rata marisoaraAm downloadat ,,World.of.Warcraft.Wrath.of.the.Lich.King.EU.Version,, si l-am lasat sa-si faca toate updaturileAstept un raspuns Multumesc Quote
Shade Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Sal all :tiphat: Is nou in ceea ce priveste WOW...as dori si eu un server privat cu rata marisoaraAm downloadat ,,World.of.Warcraft.Wrath.of.the.Lich.King.EU.Version,, si l-am lasat sa-si faca toate updaturileAstept un raspuns MultumescToti de-aici jucam pe oficial. Quote
Mamut Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sal all :tiphat: Is nou in ceea ce priveste WOW...as dori si eu un server privat cu rata marisoaraAm downloadat ,,World.of.Warcraft.Wrath.of.the.Lich.King.EU.Version,, si l-am lasat sa-si faca toate updaturileAstept un raspuns Multumescai auzit de gugal?cauti "wow private servers" sau ce iti trece tie prin minte... Quote
zetulescu Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 O intrebare pusa de un naab......rog un raspuns fara zambete :)) ...asa ....si intrebarea este? am lvl 59 cu un dk....vreau doar pvp cu el....voi stiti ca el arata mai un albastru negricios asa.......am itemele pe mine luate din q de la inceput....toate albastre...ce fac...raman cu ele? pana cand? Quote
Shuriken Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ce fac...raman cu ele? pana cand?pana gasesti mai bune. Quote
Mamut Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 pana gasesti mai bune.asta e cel mai bun raspuns :DOT: hmm ce sa zic...in outland pana pe la 62-63 ai toate itemele alea schimbate, deci nu spera sa stai mult cu ele :Dp.s: eu mi-as pastra setu ala pt RP sau cand vreau sa arat "ciumeg/shukar" Quote
WhiteWolf Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 hmm ce sa zic...in outland pana pe la 62-63 ai toate itemele alea schimbate, deci nu spera sa stai mult cu ele :DPoftim? Cu aproape jumate ramai pana la 68 cand intrii in Northrend. Foarte putine schimbi in Outland (asta neluand in considerare chestii pentru tanking). Quote
Lasher_ro Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Nici vorba. Nu cred ca le schimbi pana la 63, dar in nici un caz nu am intrat cu items alea in northrend. Quote
Guest Colubusu Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 pastreaza'ti setul ca arata frumos .... si in rest ce cade la mana mai bun schimba ... Quote
ChoWdeR Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 dinged 80 :) acum 3 zie :))am facut pug un OS 25 si ceva ceva din naxxramasmi-am luat haine de pe AH ... ceva arma,head,back,ring si un shoulder ... restu le i-au din heroice ? la raiduri inca nu tare sper ... guild naspa, serverul e foarte slab .. AH la fel , so heroics ?edit: fury warrior .. de 3 ani :wub:edit2: cele de pe EoV sunt mai bune ca cele din naxx/os/eoe/voa ? Quote
thd Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 nu chowder, alea-s mai mult de umplutura asa, faci 2 naxx 25 iei 3 piese si-ti mai cumperi o piesa pe embleme. Quote
Guest snaky Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Niste intrebari:1) e vreo posibilitate de a juca pe oficial fara a cumpara jocurile originale?2) cat costa cel mai ieftin game card? Quote
zazone- Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 1)CD Key-ul e "jocul" original,jocu propriu zis poti sa-l iei de oriunde2)vreo 130 RON Quote
Guest snaky Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 da dar am inteles ca e un sistem de recruit a friend sau ceva de genu care iti permite sa joci fara jocul original .. sau nu am inteles eu bine :-??LE: Ms zazone pentru raspunsuri :D Quote
zazone- Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Recruit a friend te ajuta sa faci lvl foarte repede si necesita un cont original+ca nu merge in Romania,cred ca te referi la trial...ai gratuit 14 zile sa vezi cum e jocul. Quote
Stef Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 da dar am inteles ca e un sistem de recruit a friend sau ceva de genu care iti permite sa joci fara jocul original .. sau nu am inteles eu bine :-??LE: Ms zazone pentru raspunsuri :Dtot trebuie sa ai jocu,,,si daca te referi la 10 zile trial de la un prieten...tot trebuie sa cumperi jocu. Quote
diVu Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Poti juca cu versiune pirata , dar ai nevoie de CD-KEY ! Care-l gasesti in jocul original .. Quote
Aenon Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Pentru trial nu trebuie sa cumperi nimic....dar o sa-ti vinzi sufletu' blizzard'ului vietii :)) Quote
thd Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ...dar o sa-ti vinzi sufletu' blizzard'ului vietii :))tu cu ce ocazie pe aici? " :)) " Quote
Aenon Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 tu cu ce ocazie pe aici? " :)) ""for spam ofc"Daca nu mai joc WoW in prezent, din cauza bacului vietii, asta insemna ca trebuie sa am abtin sa postez?":))" Quote
M0rtix Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 spuneti-mi si mie daca mai tre sa fac questurile pt specializare la Blacksmithing.(alea de la lvl 40 armorsmith/weaponsmit). ms Quote