Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest DirigX
Posted

hmm mi-a luat cam 5-10 minute,poate mai putin :).

Guest Entei
Posted

Am si eu un caracter de vanzare------

la publicitate, nu aici

Posted

faci ticket la gm, imediat iti da charu inapoi, iar dupa aia te duci repede pe site si iti pui o parola gen fjds3ds3g7fs7g3sd3 si cam atat...

P.S: mi-a spus un coleg(x) cum odata i-a sters charu unui coleg(y), si i-a facut ticket la gm si i-a dat charu in cateva minute, deci nu asta e problema :)

Posted

daca a intrat cineva pe contu` meu si mi'a sters un character ce trebuie sa fac ? am printscreen cu charu` meu si acum numai e ... ce trebuie sa aplic ?

deschizi ticket la gm, si el se uita in loguri, daca ai avut charu el ti-l da inapoi.

Posted

o intrebare mai stupida, itemele ce se cumpara pe honor points , seturile ".... gladiator's .. " etc si restul, s-au schimbat fata de cele care apareau in perioada ianuarie-martie ?

Posted

daca a intrat cineva pe contu` meu si mi'a sters un character ce trebuie sa fac ? am printscreen cu charu` meu si acum numai e ... ce trebuie sa aplic ?

da primesti dar ai grija ce zici ! cel mai bine spui ca ai fost beat si ai sters din greseala sau ca a fost sparta parola , nu zice ca ai dat parola la un prieten sau ceva , ca e cam bye bye char..

Posted

o intrebare mai stupida, itemele ce se cumpara pe honor points , seturile ".... gladiator's .. " etc si restul, s-au schimbat fata de cele care apareau in perioada ianuarie-martie ?

Pai, a inceput sezonul 6. Items care inainte costau arena points ( deadly gladiator ), acum costa honor points, si s-a introdus un set nou ( furious gladiator ).

Posted

Pai, a inceput sezonul 6. Items care inainte costau arena points ( deadly gladiator ), acum costa honor points, si s-a introdus un set nou ( furious gladiator ).

aa , am inteles , mersi !

Guest RENEk
Posted

da primesti dar ai grija ce zici ! cel mai bine spui ca ai fost beat si ai sters din greseala sau ca a fost sparta parola , nu zice ca ai dat parola la un prieten sau ceva , ca e cam bye bye char..

nu trebuie sa le zici nimic de parola cum a aflat-o.zici ca ti-a sters charu , si il primesti inapoi in ~1-2 zile .

Posted

cel mai bine spune cva de genu ca ti-a fost spart contu si ti-a fost sters caracteru,nu uita in ticket sa mentionezi, numele,rasa,clasa lvl spec al caracterului cat mai multe informatii despre el is bine venite,in maxim 1 zii il ai inapoi,un prieten la primit in 4 ore inapoi odata

Guest booogdan
Posted

Vreau si eu sa cumpar un cont WoW Warth of the lich King pe servaru SOLID WOW,da fara caracter,doar sa mearga,platesc! am cautat o gramada si nu stiu de ce nu merge sami fac cont,incercati si voi daca merge si macar sami spuneti cum ati facut pe ,,www.solidhangout.com". Ma puteti contacta pe 0747198993,sau pe ,,bogdan_lcombat"!

Posted

astazi mi-am bagat inca 1 luna, mi-asi face un pally druid sau shammy,

ps: stie cnv care era siteu unde pot vedea populatia unui realm, cat H cat A etc.?

Posted

Vreau si eu sa cumpar un cont WoW Warth of the lich King pe servaru SOLID WOW,da fara caracter,doar sa mearga,platesc! am cautat o gramada si nu stiu de ce nu merge sami fac cont,incercati si voi daca merge si macar sami spuneti cum ati facut pe ,,www.solidhangout.com". Ma puteti contacta pe 0747198993,sau pe ,,bogdan_lcombat"!

Eu pot sa-ti fac numai pe wow-europe.com. :(

Si jas, "evit" nu exista in engleza, e "avoid". Schimba please ca parca imi da cineva cu o tigaie in cap cand vad aia. ^_^

Posted

lol, pro!

setupul pe care il jucati nu e deloc rau

gogo 2k! si go for boomkin next time, tocmai in prot war v-ati gasit si voi sa dati :))

Guest RENEk
Posted

yea . stiu ca e combo bun . dar paladinu are cateva epice , thade craftate ...

Posted

da in acest timp in care primesc charu nu ma mai pot loga pe cont ?

daca le'am zis ca m'am logat de la un prieten care avea trojans si mi'a spart contu` si l'a deletat si am reinstalat si eu si el windowsu`. .. acum nu merge sa ma loghez pe cont nici pe wow-europe.com nici in joc :| (subscriptia imi expira chiar azi )

edit: au zis ca o sa ma contacteze ei in cateva zile

Guest RENEk
Posted

probabil ai contul suspendat pana se rezolva , cred.

Posted

probabil ai contul suspendat pana se rezolva , cred.

am auzit ca tie ti se spune "Vicleanu`"!

@logikal: de ce sa le spui ca te-ai logat de la un prieten si sa nu spui ca de la tine sau de ce sa spui chestia asta? that was dumb, daca ai facut webform te vor contacta ei in 3~ zile si sincer nu stiu eu ce ar face un trojan horse unui cont de WoW..

Posted

am auzit ca tie ti se spune "Vicleanu`"!

@logikal: de ce sa le spui ca te-ai logat de la un prieten si sa nu spui ca de la tine sau de ce sa spui chestia asta? that was dumb, daca ai facut webform te vor contacta ei in 3~ zile si sincer nu stiu eu ce ar face un trojan horse unui cont de WoW..

daaa... da stiu a fost penala faza cu m'am logat pe pcu` unu prieten ...nu mi`a venit in cap altceva ... :-?? si culmea ca mai tarziu am zis ca mi'am reformatat si eu pcu` din cauza asta :D

daca nu ma contacteaza ei ... eu nu am cum sa contactez inca o_O am incr"edere in blizzar ;o totusi cand vreau sa ma loghez pe wow-europe.com account manager imi zice ceva de genu The username or password is incorrect. Please try again.". daca e contu suspendat nu trebuia sa primesc alt mesaj ?

Posted

nu stiu, dar iti poti recupera parola si singur din cate stiu.. daca nu asteapta sa vezi ce-ti raspund aia de la blizzard, mie mi s-a intamplat sa le dau webform ca nu pot plati cu o carte de credit din state si mi-au inchis contul pentru c-au crezut c-am furat eu cc-ul or smth si a durat vreo 3 saptamani pana a mers iar dupa vreo 4-5 webformuri