beamer Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 in wsg era un prot pala cu scut de la illidan,cred ca avea o caruta de hp ,lol eram toti pe el si nu puteam sa il facem:) dupa 10 min in "p4" a cedat:) unu tipa sa dam mai repede pana nu isi da enrage :P si in next wsg hop si la noi intra un warr , frate avea 20k hp fara buffs ,cu buffs a facut 22k ,sa vezi un rogue ce il intepa cu un dagger si ala isi vedea de drumul lui :) Quote
Stef Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 in wsg era un prot pala cu scut de la illidan,cred ca avea o caruta de hp ,lol eram toti pe el si nu puteam sa il facem:) dupa 10 min in "p4" a cedat:) ,unu cica era nemultumit de loot :P si in next wsg hop si la noi intra un warr , frate avea 20k hp fara buffs ,cu buffs a facut 22k ,sa vezi un rogue ce il intepa cu un dagger si ala isi vedea de drumul lui :)bbine spus il intepa..dar 20k normal...huh nu am mai vazut de mult un asemenea tank :yum: Quote
spa®ky Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 spec bun pt lvling cu hunter? :)pana acu am mers pe BM. voi ce ziceti? Quote
Phyxyon Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 eu o sa fac un raid format din 3 tanks, 8 healers si 14 dps. Grup 1: Holy Pala, Holy Pala, Resto Drood, Resto Shaman, Shadow Priest Grup 2: Holy Priest, Holy Priest, Resto Drood, Resto Shaman, Shadow Priest Grup 3: Mag, Mag, Warlock, Warlock, Elemental Shaman Grup 4: Rogue, Rogue, Ench Shaman, Dps Warr, Feral Drood Grup 5: Hunter, Hunter, Prot Warr, Prot Warr, whatevah! back ! dupa o saptm fara net . Bulane? Oo sincer daca nu ai nevoie de polimorf lasa magu )) food poti sa-ti iei si de la ventor . Nu acuma fara nici o gluma insa din cite am vazut de Rogue / Warlock / Hunter e greu sa te apropii in termeni de dps . La noi raidurile erau de genu 4 warlocks sau 5 , 1 SP , 2 Mage , 1 sau 2 hunteri , 3 rogues , 1 dps warr si 1 enh shamy , si ele shamy . Quote
mmc Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 E greu de facut un setup standard, conteaza ce encounter ai in fata si cum se prezinta: farm sau progres. Quote
BogdaNzZ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Imi explica si mie cineva de ce hunterii sunt de obicei pusi in leftovers' group desi sunt unii dintre cei mai buni dps'eri??Chiar daca se descurca bine singuri, este o prostie sa ii lasi asa in loc sa le faci grup bun...eu pana acum in bossii din bt si mh (fara trash) sunt primu' la dps si in cel mai rau caz al doilea sau al treilea fiind in grup cu 2prot warr un prot pally si deobicei un lock cu imp si degeaba le zic sa-mi dea macar un feral druid sau un shammy sau un sp sau ceva, ca nu inteleg..sa caut alta guilda sau sunt toate asa:?? Quote
Adrian_Mihaix Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 faza e ca bufful care il iei tu de la un shaman cu agi totem e mai mic decat buffu care il ia 4 casters de la wrath of air sau 4 meele de la windfury. feral druidu e tank--->tank grpasa numai in swp daca se face party pt hunter cu 3 hunter+sp+shaman(agi totem) dar asta doar fiindca acolo folosesti shamani la prostie.p.s personal dps e irelevant ce conteaza e sa moara bossu.Help a bit la erder twins reverse apropo. Problema e una singura: shadowfury. Deci noi stam poti pe marginea aia, daca iei conflagrate fugi la intrare, daca ia tanku, fuge restu, injuram daca unu ia confonding blow si altu ia conflagrate. Faza e ca vine shadowfury(raid stun 2sec) si cineva moare. Sau shadownova+shadowfury+shadow adds...vreo idea mai buna la cum sa ne pozitionam? Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Luati in raid cati resto shamans aveti in guild. Noi daca vrem sa nu stam mult acolo mergem cu 5 resto shamans. In rest nu e mare lucru de zis, trebuie sa stati pe margine aia, impartiti in 2 grupuri eventual si cat mai aproape de perete ca sa fie line of sight la imagini, sa luati cat mai putine stuns.Dps sa foloseasca trinket ca sa scape de clonflagrate si sa mai ajute putin healerii. Quote
Flake Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 hmm.. am o intrebare !.Cineva care joaca pe oficial pe realmul Burning Blade ? PM me please sau sa dea mesaj in continuare aici Quote
Shade Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 akama downpacat ca am avut un grup nasol (ne-a plecat unul din main tanks) si n-am reusit sa incercam gorefiend Quote
Flake Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 deci akama si down joaca acolo sau .. ? :D akama era un mob in bt Quote
virus_ro Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 akama este, intradevar, un "mob" [ de fapt e boss .. dar mob e mai bine zis , la cat de usor e ] in BT. @Shade - ai site`ul pentru ghosts la gorefiend? Quote
zetulescu Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Cam cat heal tre sa am ca sa pot da heal in ramparts(normal)? ms Quote
virus_ro Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Depinde si de clasa ... in general la lvl 59-60 ai aproximativ 400-500 healing din gear`ul pre-outland si cateva quests. Asta nu e o limita , ci mai mult o informatie dupa care sa te ghidezi , pentru ca nu sunt si alte variabile care fac grupul sa mearga .. nu doar +healing :) Quote
beamer Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 am 40k honor pe rogue :) sper sa coste s2 la fel ca s1:) ,vreau sa iau armele pentru inceput. Quote
Flake Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 hmm.. am o intrebare !.Cineva care joaca pe oficial pe realmul Burning Blade ? PM me please sau sa dea mesaj in continuare aicieste cineva ? .beamer tu pe ce server joci ? Quote
mmc Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Imi iau si eu pe hunter umeri cu 20k honor cat parca am.Rofl :D Quote
virus_ro Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Go go S4 :P Am si eu de`abia 30k honor ca deh ... bac`ul sapt astea ... Quote
Legacy Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 incepand de ieri am un hunter pe skullcrusher , lvl 13 Quote
Guest Fallenangell_BurningBlade Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 @Flake: Burning Blade mergea azi dimineata pe la 2. Inca nu merge nici un server, deci degeaba incerci. Quote
Dele7e Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 dai ba dreq cu blizzardu lor de nesimtiti,iar fac extended maitanance astia,stam pana deseara sa dea drumu la realmuri !!!!!!!!!!!!! Quote
BogdaNzZ Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Du-te bea o bere si mai racoreste-te si cand te intorci ai sa vezi ca merge... Quote