Jump to content
Roxor

Renașterea LinkMania

Recommended Posts

Posted

Bună seara. Fac acest topic cu scopul de a vă aduce o mică propunere. Uitându-mă la ceea ce s-a discutat în ultimul timp despre o posibilă revenire a server-ului de SA:MP. Eu împreună cu jucătorii vechi ne dorim să avem parte de aceleași amintiri petrecute în toți acești ani, datorita acestui fapt propun implicarea mea în acest proiect de renaștere a server-ului de GTA. Alături de voi vreau să construim adevăratul LinkMania, cel pe care îl știm cu toții. Vin cu propunerea de a readuce gamemode-ul vechi cu câteva îmbunătățiri pe unele alocuri și câteva update-uri surpriză pentru perioada de Crăciun. În funcție de feedback-ul vostru, eu împreună cu câțiva oameni din comunitate ne vom da toată silința pentru a reconstitui ceea ce a fost odată acest server de SAMP. În urma comentariilor voastre și a confirmării lui @41nd vom da startul la ceea ce ne-am propus.

Seară faină! 

• Upvote 1
Posted

Sunt de acord cu aceasta propunere , trebuia sa faca cineva acest pas de multa vreme , sper sa fie de succes si sa ne distram cum ne-am mai distrat si in trecut pe acest server.Multa bafta si ai sustinerea mea!

Posted

Salut,

Din câte știu pe GM-ul vechi nu prea poate scripta oricine. Deci ai nevoie de o persoana foarte priceputa,cât despre tine personal, mie mi-ai dat multe bătăi de cap când eram admin. Cred că avem nevoie de mai multe detalii. Precum: Lista de persoane, scripterul, gradul de disponibilitate din partea tuturor, GM-ul avea ceva probleme, le puteți rezolva? altfel totul ar fi un fail. N-ar strica mai multe detalii

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
On 11/23/2022 at 12:23 AM, Roxor said:

În urma comentariilor voastre și a confirmării lui @41nd vom da startul la ceea ce ne-am propus

Salut, absolut. Reveniți cu mai multe detalii și când aveți ceva funcțional dăm click-uri pe unde trebuie 😎

P.S. Răspunsurile celor frustrați care doresc doar să polueze inițiativa.. nu au loc aici..

• Like 1
  • Haha 1