Frank Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 (edited) Salut, avem noi posturi disponibile pentru LinkMaster un grup de moderatori LinkMania care se ocupă de: Aducerea de noutăți interesante pe forum (cu focus pe una sau mai multe dintre subsecțiuni). Editarea blocurilor dinamice de "Featured Content" pe care le vedeți în partea de sus a forumului. După cum urmează: Events Master - Persoană dornică să se ocupe de secțiunea: Concursuri si evenimente Grafician - Persoană dornică să se ocupe de secțiunea: Design Zone LinkMaster - Persoană dornică să se ocupe de sectiunea: Jocuri LinkMaster - Persoană dornică să se ocupe de sectiunea: Techmania LinkMaster / Profu' de sport - Persoană dornică să se ocupe de sectiunea: Sport LinkMaster - Persoană dornică să se ocupe de sectiunea: Discutii diverse Așadar dacă: Ai cel putin 6 ore de timp liber pe saptamană pentru LinkMania Ai cel puțin 16 ani, răbdare și respect pentru ceilalți membri ai comunității indiferent de poziția lor Stăpânești bine limba română și limba engleză Ai cunoștiințe bune despre cel putin una dintre sectiunile Comunitatii Linkmania N-ai avut nici un warn în ultimele 6 luni. Ești binevenit să-ți manifești interesul cu răspuns la anunțul acesta în forma: Prenume: Vârsta: Aria / Ariile de interes : Cele mai interesante topicuri inițiate de tine pe forum (link): Alte informații relevante care ar putea ajuta la luarea deciziei: In cazul in care veti fi selectați, un coleg LinkMaster cu senioritate vă va indruma in primele etape ale colaborării pentru a ne asigura ca veti invața toate aspectele necesare poziției (moderare, redactare de articole etc). Mulțumesc! Edited November 23, 2022 by Frank 1 1 Quote
Strom Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 Prenume: Paul Vârsta: 23 Aria / Ariile de interes : Design Zone Cele mai interesante topicuri inițiate de tine pe forum (link): Alte informații relevante care ar putea ajuta la luarea deciziei: Am mai facut parte din acest grup acum ceva vreme si consider ca mi-am facut datoria. Chiar daca in momentul de fata sectiunea este mai mult decat inactiva, cu sanse minime poate reusim sa ii mai dam 10% viata !? 1 Quote
Frank Posted November 9, 2022 Author Posted November 9, 2022 16 hours ago, fislaN said: Prenume: Paul Vârsta: 23 Aria / Ariile de interes : Design Zone Cele mai interesante topicuri inițiate de tine pe forum (link): Alte informații relevante care ar putea ajuta la luarea deciziei: Am mai facut parte din acest grup acum ceva vreme si consider ca mi-am facut datoria. Chiar daca in momentul de fata sectiunea este mai mult decat inactiva, cu sanse minime poate reusim sa ii mai dam 10% viata !? Cerere acceptată. Activitatea ta în următoarele zile va fi monitorizată. tot odată vei fi în probe pe o perioadă de 30 de zile. 1 Quote
Fury Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Salut , Prenume: Paul Vârsta: 32 Aria / Ariile de interes : Sport Cele mai interesante topicuri inițiate de tine pe forum (link): Alte informații relevante care ar putea ajuta la luarea deciziei: In trecut am mai facut parte din staful linkmania , in diverse sectiuni : cs , mu , medicina-nutritie . Activitatea mea in ultimele 6 luni este 0 , dar cu ocazia CM 2022 , o sa fiu la curent cu stirile , iar un mic boost la sectiunea sport ,pot face . Tnx Quote
Frank Posted November 17, 2022 Author Posted November 17, 2022 (edited) Acum 24 minute, Fury a spus: Salut , Prenume: Paul Vârsta: 32 Aria / Ariile de interes : Sport Cele mai interesante topicuri inițiate de tine pe forum (link): Alte informații relevante care ar putea ajuta la luarea deciziei: In trecut am mai facut parte din staful linkmania , in diverse sectiuni : cs , mu , medicina-nutritie . Activitatea mea in ultimele 6 luni este 0 , dar cu ocazia CM 2022 , o sa fiu la curent cu stirile , iar un mic boost la sectiunea sport ,pot face . Tnx Cerere acceptată. Vei fi in probe pe o perioadă de 30 de zile. Edited November 17, 2022 by Frank Quote
zeNN0. Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 Prenume: Andrei Vârsta: 18 Aria / Ariile de interes : Discutii Diverse | Mai mul Cele mai interesante topicuri inițiate de tine pe forum (link): Alte informații relevante care ar putea ajuta la luarea deciziei: Am fost mai mult pe stiri deci nu prea am avut topicuri extrem de interesante dar am incercat sa atrag cat mai multa atentie ca sa spun asa. Facand parte si in trecut din staff-ul Linkmania consider ca am facut o treaba mai mult decat ok si chiar sper sa fie readusa activitatea pe forum. Quote
Frank Posted November 23, 2022 Author Posted November 23, 2022 Acum 9 ore, Notorius a spus: Prenume: Andrei Vârsta: 18 Aria / Ariile de interes : Discutii Diverse | Mai mul Cele mai interesante topicuri inițiate de tine pe forum (link): Alte informații relevante care ar putea ajuta la luarea deciziei: Am fost mai mult pe stiri deci nu prea am avut topicuri extrem de interesante dar am incercat sa atrag cat mai multa atentie ca sa spun asa. Facand parte si in trecut din staff-ul Linkmania consider ca am facut o treaba mai mult decat ok si chiar sper sa fie readusa activitatea pe forum. Cerere acceptată. Vei fi în probe pe o perioadă de 30 de zile. Quote
Goad Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 (edited) CONTUL MEU ESTE SPART VA ROG SA SCUZATI POSTARILE! Edited January 17, 2023 by Goad Quote
morf Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 7 hours ago, Goad said: CONTUL MEU ESTE SPART VA ROG SA SCUZATI POSTARILE! Presupun ca ti-ai schimbat deja parola. Quote
MrPsych0 Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 Prenume: Norbi Vârsta: 30 Aria / Ariile de interes : Tehmania / Discutii diverse Cele mai interesante topicuri inițiate de tine pe forum (link): Momentan nu am, nu am intrat de foarte mult pe forum, as dori s-a ajut in ariile de Techmania si Discutii diverse. Alte informații relevante care ar putea ajuta la luarea deciziei: Din fericire, as vea mai mult decat 6 ore pe saptamana sa ajut communitatea LinkMania. Am 30 de ani, si sunt un utilazator vechi aici, dar din pacate nu am avut timp de forum-uri in ultimele ani de zile, mi-am facut existenta financiara, si doresc sa fac parte de o communitate ca LinkMania, din nou ca in anii 2000. Multumesc daca mi-ati citit applicatia. O zii buna va doresc, si success celor deasupra mea. -MrPsych0 Quote
Frank Posted February 18, 2023 Author Posted February 18, 2023 Acum 4 ore, MrPsych0 a spus: Prenume: Norbi Vârsta: 30 Aria / Ariile de interes : Tehmania / Discutii diverse Cele mai interesante topicuri inițiate de tine pe forum (link): Momentan nu am, nu am intrat de foarte mult pe forum, as dori s-a ajut in ariile de Techmania si Discutii diverse. Alte informații relevante care ar putea ajuta la luarea deciziei: Din fericire, as vea mai mult decat 6 ore pe saptamana sa ajut communitatea LinkMania. Am 30 de ani, si sunt un utilazator vechi aici, dar din pacate nu am avut timp de forum-uri in ultimele ani de zile, mi-am facut existenta financiara, si doresc sa fac parte de o communitate ca LinkMania, din nou ca in anii 2000. Multumesc daca mi-ati citit applicatia. O zii buna va doresc, si success celor deasupra mea. -MrPsych0 Cerere acceptata. Activitatea ta va fi monitorizata in ultimile zile. Quote
Frank Posted April 20, 2024 Author Posted April 20, 2024 Salut, În continuare suntem în căutare de noi colegi moderatori numiți "LinkMasteri" pentru moderarea și aducerea de noutăți în partea de sus a forumului. Așadar dacă îndeplinești cerințele din primul post, ești bine-venit să îți manifești interesul pentru următoarele secțiuni libere: Events Master - Persoană dornică să se ocupe de secțiunea: Concursuri si evenimente Grafician - Persoană dornică să se ocupe de secțiunea: Design Zone LinkMaster - Persoană dornică să se ocupe de sectiunea: Jocuri LinkMaster - Persoană dornică să se ocupe de sectiunea: Techmania LinkMaster - Persoană dornică să se ocupe de sectiunea: Discutii diverse LinkMaster - Persoana dornică să se ocupe de secțiunea: sport 2 1 1 Quote