logs Posted May 23 Posted May 23 (edited) La 01.10.2021 la 3:05, Sly a spus: HHunterZ: @Lancelot aka Soldat, Soldat sau PlutonierMajorMG @Redemption Bacovia-n mizerie @mirabilis mira sau profa lu' Bacovia. Scuze, nu-i mai știu contul. @Just aka Just4Fun @CIPO același CAPS LOCK sau Turul Franței @cipolina torturi, party, nebunieeee și "săru' mâna pentru masă!" @Tusken băjetu' cu neamuri la Fălciu, zis și Prutus Karaoke @Xploid Dylo, WoW Addicted @uLise Sandokanul, șeful panacotarilor din HH și eternul dușman al polonezilor @cRs sau @-Cristi- via "Barca pe valuri plutește..." @Alexandru aka Petraru de la Sibiu sau "cum să-i faci server lui GUNIT" @fade aka bogz (știu, e în listă, nu și contul activ) @dev partea maghiară a HH-ului @gunit nu mai știu contul real. Apropo de coade: aici da coade, Koi-San! @Closed Alex Vin Acu' sau cicorit @Hyadum iar a uitat apa deschisă @HaHa Paho @Carp Angler "uite atâta coadă avea..." @Raul Football Manager, alea-alea @Brotherhod Disneyland, oriunde @Spike gaming pe telefon @redbull™ "am zis că mor de ficat de la atâta MU" @oxi mapetz sau "Uzina Tractorul Brașov" @Fury @Papi @LeviS @kenvelo-retired @luthor @iTi și Frații Petreuș: @Arky știe el ce știe @ratseloP și el știe Aș mai putea trece pe: @TyreXel ulterior HONEY @Alexey la fel ca TyreXel @Lexa problema lui bogz, nu mă bag... @Narcisa spoturi free for HH @Rudy Tsu ăl mare, plecat în Heaven la @thora @str o fi mai trăind? @BATOSAI el și redbull @kiki(elf) mnah... @ivlonely old school 97D La Admins îi poți trece pe cei doi amici: @IceMan aka Mișu' și @Forbidden Mădălin O să mai revin și cu alte nume, dar mustul mi-a jucat feste. Mirabilis, aici. Tenchiu, Sly, for remembering! (Ion Iliescu asta de Lance are memorie selectiva...) Those were the times! Am o intrebare: (nu-mi mai amintesc) de la ce era abrevierea UCPist? Edited May 23 by logs 1 Quote
CIPO Posted May 23 Posted May 23 Acum 14 ore, logs a spus: Mirabilis, aici. Tenchiu, Sly, for remembering! (Ion Iliescu asta de Lance are memorie selectiva...) Those were the times! Am o intrebare: (nu-mi mai amintesc) de la ce era abrevierea UCPist? U NIUNEA C ERSETORILOR DE P ARTY >>> A FOST GUILDA CELUI MAI MARE PORC DE PE SERVER =P=DDD >>> @Guppy 1 Quote
Sly Posted Tuesday at 10:28 PM Posted Tuesday at 10:28 PM La 23.05.2025 la 10:24, logs a spus: Mirabilis, aici. Tenchiu, Sly, for remembering! (Ion Iliescu asta de Lance are memorie selectiva...) Those were the times! Am o intrebare: (nu-mi mai amintesc) de la ce era abrevierea UCPist? Săr'na! Quote
sty Posted Thursday at 05:08 PM Posted Thursday at 05:08 PM Salutare, nu stiu daca isi mai aduce careva aminte de mine. Au trecut totusi 21 ani. Poate tu @Lancelot Poate ma ajuti sa-mi activez contul @styng Quote