Jump to content

Closed

LinkManiac
 • Content count

  611
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

121 likes on posts

About Closed

 • Rank
  Inca mai pot, ca-s potent; dusmaniti-ma toti!
 • Age 33

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single
 • Country
 • Location
  London
 • Internet from
  Lita
 • Age 33

Recent Profile Visitors

5,481 profile views

Mood

 • stealthy.
 • Currently Feeling stealthy.
 • Age 33
 1. Era, da. Cred c-a expirat sau urmeaza luna asta.
 2. Cred ca te inseli. IE: MU/ calculator mai bun. Suntem, inca, o gramada care jucam MU. Din pacate nu mai jucam pe link, ca nu avem ce juca :). Succes
 3. Pot sa adaug ceva, te rog frumos? Fara a fi sanctionat. IE: si chiar o propozitie daca o iei cu copy/ paste asigura-te ca este corecta. Nu litere lipsa sau puse alandala. Mi-am scris oful, ca merau eram suparat cand vedeam acest copy/ paste in masa. Macar daca faci greseala sa fie din neatentie, tastatura nu copiat prost :D. Spor
 4. Imi place sa fiu pedepsit, deci nu ma pot abtine :P. Nu vreau biciut. Dar warn-ul, hmmmm, pliz. Ca si comunitate sunt mult mai uniti decat hailalalti de unde vin yo. Sa nu mai zic ca acolo ajungeam deja la stramosi si moase cu injuraturile. De apreciat ce fac ei aici. De-ar fi asa oameni si-n partea cealalta, n-as mai sta ca "curca-n" lemne sa ma uit pe SA-MP linkmania. Jos palaria. Succes cu server-ul.
 5. Ce sa ai in Romania asa ceva? Tu te uiti la stiri? Intreaba-te de ce au votat?!
 6. Mancati mai calculat, asta-i solutia. Nu cu ce produse. Doamne, mare ti-este gradina.
 7. @Kitte "deasemenea, inteleg si punctul tau de vedere si cum nu-ti convine ca cineva sa-l vorbeasca de rau pe unul dintre oamenii care ti-au fost mai...cum s-o spunem... "apropiati"; obiectiv uitandu-ne la lucruri discutia noastra nu te privea, doar ai decis sa te bagi in seama. n-ai idee in ce relatii am fost/sunt cu cei mentionati in postul meu si prin urmare ma indoiesc ca poti trage concluzia pe care ai decis s-o tragi. sunt alte sectiuni ale forumului care au mai multa nevoie de managementul tau, spre exemplu, stirile unde o pustoaica de 18 ani nu reuseste sa apese nici copy paste." Nu c-ar fi prima sesizare. Fara rautate, decat sincertate!
 8. @Kitteaici: Imhotep este considerat primul arhitect din lume, inaugand aceasta stiinta si arta o data cu proiectarea Piramidei in trepte de la Saqqara. Pana la Imhotep, monumentele regale egiptene erau construite pe un singur etaj. Acestea imitau palatele regilor si erau numite mastaba. Constructia lui Imhotep a necesitat peste 200.000 de tone de piatra. Piramida are 6 niveluri si o inaltime de 60 de metri. O alta inovatie este acoperirea constructiei cu calcar. A ramas in istorie ca un om cultivat, poet, judector, inginer, magician, scrip, astrono, astrolog si fizician. Egiptologii considera ca designul Piramidei lui Djoser, construita intre 2630-2611 BC, ii apartine lui Imhotep. Acesta mai este mentionat ca primul care a folosit coloane de piatra pentru sustinerea cladirilor. A ramas in istorie ca zeul si fondatorul medicinii, dar acest lucru este controversat de anumiti istorici care considera ca nu exista nici o dovada care sa sustina ca Imhotep ar fi fost de fapt medic. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Abu Mūsā Jābir ibn Hayyān a fost cunoscut si sub numele latin Geber, fiind de origine araba sau persana. A fost un chimist, astrono, astrolog, inghiner, geograf, filosof, fiziian, medic si farmacist. Este considerat parintele chimiei. In total, aproximativ 3000 de tratate si articole sunt considerate ca apartinand lui Jabir. Numarul exact este disputat de scpecialisti. Temel abordate de catre acestea sunt cosmologia, muzica, medicina, magia, biologia, chimia, geometria, gramatica, logica si altele. Datorita stilului de scris care se crede ca avea ca scop ca doar cei initiati in alchimie sa il poata intelege, se crede ca cuvantul "gibberish" (bolboroseala, nonsens) este legat de numele acestuia. Interesul lui Jabir in alchimie a fost inspirat de profesorul acestuia Ja'far as-Sadiq. Jabir consdiera foarte importante experiementele sistematice si a avut o foarte importanta contributie in a transforma alchimia din superstitie in stiinta. I se crediteaza inventarea multi tipuri de experimente de laborator si cu descoperirea si descrierea a numeroase substante si procese chimice. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Autor a peste 200 de manustrise, este mentionat in princiopal datorita descoperirilor in domeniul medicinii. Un pionie al medicinei experimentale, a fost cel mai senior doctor si director in spitale din Baghdad si Rey. A scris o lucrare de referinta despre pojar si rujeola, a descoperit diverse substante incluzand kerosenul si alcoolul. A fost primul care a recunoscut reactia pupilelor fata de lumina. Unele dintre lucrarile sale au fost traduse in in latina si au devenit parte din curricula universitatilor vestice de medicina. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Facand si-o gluma, @Arkymisses you, not to mention the love. Succes.
 9. Chiar foarte frumos. Felicitari pentru efort. Dar, nota zero pentru copy/paste fara a fi macar verificat....
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×

Important Information

This site uses cookies. Continue browsing is your agreement to the rules available here: Privacy Policy