Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Panther

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: AlcooL
Rank: 1
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 4zile
Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Plictiseala + The Mafia
Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: da

Posted

Nick:Al3x97.
Rank:1
Vechime (cat timp ai stat in factiune):2 saptamani
Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Am fost inactiv pe acest cont...
Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:
Da

Posted

Nick:Al3x97.

Vechime (cat timp ai stat in factiune):2 saptamani

Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Am fost inactiv pe acest cont...

Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:Da

Demis.

Posted

Nick:crYminal.
Vechime (cat timp ai stat in factiune):2 zile
Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:din cauza lui D3v1il care se crede smecher si da el toate licentele
Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:Nu ca nu ies de aici ca vreau ci sunt foarte nervos.

Posted

Nick: keeNzo
Vechime (cat timp ai stat in factiune): De cateva zile
Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Deci nu mai rezist acest individ D3v1l se crede "cel mai tare din parcare" isi bate joc de toti deparca e "boss-u",licentele numai el le da,la alti nu le da,de ex: cryminal a vrut sa dea si el pt  prima data un test si acest D3v1l nu i-a dat oportunitatea.Eu nu mai rezist cu el in factiune.Bafta heineken.
Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da,vroiam sa stau mai mult dar nu rezist cu D3v1l,bft.

Posted

Vechime (cat timp ai stat in factiune):2 zile

Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:din cauza lui D3v1il care se crede smecher si da el toate licentele

Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:Nu ca nu ies de aici ca vreau ci sunt foarte nervos.

Nick: keeNzo

Vechime (cat timp ai stat in factiune): De cateva zile

Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Deci nu mai rezist acest individ D3v1l se crede "cel mai tare din parcare" isi bate joc de toti deparca e "boss-u",licentele numai el le da,la alti nu le da,de ex: cryminal a vrut sa dea si el pt  prima data un test si acest D3v1l nu i-a dat oportunitatea.Eu nu mai rezist cu el in factiune.Bafta heineken.

Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da,vroiam sa stau mai mult dar nu rezist cu D3v1l,bft.

Vorbim in joc toti 4.

Posted

Nick:.Dr.Dre
Rank:2
Vechime (cat timp ai stat in factiune):aproximativ 2 luni
Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:pai vreau sa aplic National Guard, desi multi dintre membrii acestei factiuni sunt membrii de nota 10, consider ca trebuie sa am parte de putin mai multa actiune.
Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:Da, dar in cazul meu nu se pune problema ca nu am stat o saptamana

Posted

Vechime (cat timp ai stat in factiune):1 sapt
Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Vreau sa intru in mafie Sczz heineken ca nu am stat mai mult
Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:Da.

Posted

Nick: StefanZTK
Rank: 2 
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3 saptamani.
Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Merg in alta factiune.
Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: da 

Posted

Nick: Paquito
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2-3 zile.
Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Vreau sa ma duc in factiunea Ballas, fiindca acoo am fost.
Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da.

Posted

Nick: Paquito

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2-3 zile.

Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Vreau sa ma duc in factiunea Ballas, fiindca acoo am fost.

Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da.

Demis + Blacklist.

Posted

Nick: School_Teacher
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 ani
Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: de 2 ani am stat doar in factiunea asta si m-am saturat sa fiu tratat ca un neinitiat si sa nu am dreptul de acordare a licentelor, de a zbura cu elicopterul etc
Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: m-am opus eu cu ceva vre-o data in 5 ani ?

Posted

Nick: School_Teacher

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 ani

Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: de 2 ani am stat doar in factiunea asta si m-am saturat sa fiu tratat ca un neinitiat si sa nu am dreptul de acordare a licentelor, de a zbura cu elicopterul etc

Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: m-am opus eu cu ceva vre-o data in 5 ani ?

Demis.  Nu activezi deloc, de ce pretinzi ?

Posted

Nick: Hooliganul
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3 sapt
Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Am primit invitatie in Hitman Agency,multumesc heineken pentru sansa acordata.

Posted

Nick: Hooliganul

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3 sapt

Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Am primit invitatie in Hitman Agency,multumesc heineken pentru sansa acordata.

Demis

Posted

Nick: Paul15
Rank: 4
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 luni cred
Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Vreau sa incerc altceva...Multumesc pentru sansa acordata... Mult bafta Bere,Nitoi,D3v1l si la restul, a-ti fost niste colegi minunati !

Posted

Nick: Paul15

Rank: 4

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 luni cred

Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Vreau sa incerc altceva...Multumesc pentru sansa acordata... Mult bafta Bere,Nitoi,D3v1l si la restul, a-ti fost niste colegi minunati !

Imi pare rau, demisie acceptata.

Posted

Nick:dLwBoss
Vechime (cat timp ai stat in factiune): cam o saptamana
Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: numai am timp de sa-mp
Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:

Posted

Nick:dLwBoss

Vechime (cat timp ai stat in factiune): cam o saptamana

Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: numai am timp de sa-mp

Am discutat in joc, nu va iesi.

Posted

Nick:Gragas
Vechime (cat timp ai stat in factiune):3 zile
Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Vreau sa fiu din nou gangster
Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:-

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...