Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

2dor

Topicul pentru cei care folosesc limbaj nepotrivit sau fac reclamă

Recommended Posts

Dupa cum ati mentionat si mai sus chiar are voce , videoclipurile sunt chiar OK , DAR ar trebui sa faca si ea ceva melodii de TOP care sa fie difuzate si ele pe toate posturile de radio , ar trebui cam sa caute o casa de discuri care poate face asta.

Scuza-ma te rog. Esti retardat. Nu stiu pe ce lume traiesti DAR, pentru calitatea posturilor pe forum ar fi bine sa nu mai postezi.

1. Nu trebuie sa ai casa de discuri pentru ca un radio sa iti difuzeze melodiile.

2. Nu vad legatura dintre talent si partea de comercializare.

Link to comment

Aici lipiți reply-urile care primesc apoi warn pentru limbaj nepotrivit, pentru obscenități, pentru agresivități verbale pe forum sau via PM și pentru cei care fac reclamă (în semnătura, în post/topic, la avatar, etc.) și nu sunt boți.

Aveți la warn deja predefinit "Limbaj necorespunzator pe forum sau PM!" și "Avatar, semnatură sau status împotriva regulamentului.." care acordă fiecare câte 2 puncte pentru o durată de patruzeci de zile.

Procedura e simplă: pentru reply-urile cu text sancționabil dar pentru avatare, semnaturi grafice, mesaje în PM, etc. - veți da chiar voi reply cu un mic screenshot la partea sancționabilă și veți folosi link-ul reply-ului vostru pentru câmpul de informație din warn destinat moderatorilor.

Link to comment

Asta esti tu, nu si noi. Suntem de atatia ani in aceasta comunitate si am muncit cu totii sa iasa un cacat cum trebuie, sa facem o comunitate in care sa ne simtim bine atunci cand intram, sa putem citi ceva interesant, si acum sa descoperim ca ceea ce am facut a fost sters cu un singur click. Spune-mi tu acum ce parere ai avea daca ti-ar spune lumea ca acest skin si noua oraganizare a forumului e de toata jena, ca mai mult incurca omul decat sa il ajute, cum te-ai simti daca ar veni cineva si ti-ar sterge munca de 6-7 ani cu un burete dintr-o singura miscare? Credeam ca ai venit cu o mentalitate noua, deschisa sugestiilor, dar se pare ca m-am inselat. Deja imi e jena de ce se intampla pe aici.

Link to comment

Numele meu în joc: Legendd

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Danut

Screenshot-uri: http://postimage.org...mage/hs26hkfo7/

Descriere a situatiei : L-am chemat pe Vicentzo ca era Danut afk la cai dupa aceea el incepe sa ma injure

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Vicentzo

Martori: -

Ce dumnezaii mati vrei ma muie ?

In loc sa-ti fac post,tot tu faci pula mare?

Ma ataci la cai si ti-am zis ca-ti fac post,si nu ti-am facut,si ma vanezi ?

Arhangheli mami tale.

Lasa-te de samp.

Sugaciule

Link to comment

Asa si ?
 

Imi sugi pula mai pe romaneste, v-ati apucat voi desteptii de SA:MP sa futeti jocul celor vechi ?

Dati-mi ban permanent, mi se rupe.

 

Te-am intrebat frumos, n-ai vrut sa zici, asa ca... SUGI !

Fan de-al meu, pacat ca te-o botezat ma-ta cu numele "Dan" ca-l faci de ras.

Apropo, esti un mare lingau !

 

 toata ziua asta faci...laba trista.

Esti un cacat afumat cu bube`n cap.

Link to comment

Eu am ales Samsung Galaxy S3. Totodata, tot pe acesta ti l-as recomanda. Este perfect ptr mne, claritatea, design-ul ( care este peste cel al Iphone-ului), tot! Si ca pret este mai accesibil! ( De ex., eu l-am achizitionat la un pret fte bun de pe xphones4all ). Acum..ramane la aprecierea ta :)

Link to comment

Iphone-ul 5 este un telefon foarte bun, recunosc ca am fost in dubii cand a trebuit sa aleg ce sa-mi cumpar. Fiecare isi cumpara telefonul dupa gusturi, dupa ceea ce vrea sa faca cu el ( la ce il foloseste ).. poate si dupa pret. Eu am ales Samsung Galaxy 3, l-am achizitionat de pe xphones4all ( pretul a fost mai mic) si sunt foarte multumita in totalitate de el!!

Link to comment

din cate stiu, pe rds & dolce, ddtv nu exista ;P, este scos.

 

si atat mai bine, un cacat in minus la tv, care are fata de tigan borat.

ii e cam ciuda la tigan, dar asta e tiganu'

Link to comment

Armaghedonul ?

Da nu ai cum...in wanderland-ul tampeniei unui forum plin de Hitler loveri si baietei cu p**a fara fl**i, mieluseii generatiei din spatele calculatorului care se c**a pe ei in scutec, si care au impresia ca pot mierli un om la fel de usor ca datul din degete pe tastatura. Slobozit de idiotenie, iesi in creierii mortilor si mortisorilor masii de treaba, iesi in fata si spargei gura strainului care iti mananca din ca**, ca de ca** piz**** nu sunt niciodata satule. Tara arde si baba isi rupe p*** pe internet de frecangeala dupa site-uri porno.

Armaghedonul aici ? Cu cine morti mei cand in al doilea post din "Romanii "Vs" alte natii care traiesc in Romania" in prima fraza vine un roman care face de ca**t romanii.

Dar nu o sa isi ridice curul niciodata de pe scaun sa iasa in fata, sa faca scandal. Unu, il sparge masa cu bataia pentru ca e prea tarziu in noapte si nu are voie pe strazi, doi- e un fu*** cu ca*** pe m*** si ii e frica sa pise vorbe pe cur in fata strainului care ii mananca din ca***.

Da, romanii or sa ajunga o minoritate dupa mine. Dupa moartea generatiei 82-90, romanii or sa ajunga o minoritate. Vor ramane futu*** aia care rad in masina cand fac rromi misto, pisaciosii aia care rad in metrou cand fac rromi misto de o baba, sunt mui*** aia care nu au tupeu sa scoata o vorba in fata minoritatilor din Romania.

Eu stiu de ce sunt in stare si o stiu pentru mine. Imi pare rau de postul asta, sper ca cititorii acestui topic sunt destul de maturi si pot face fata si idioteniei mele.

Nu sunt ei de vina, minoritarile. Noi suntem de vina. Pentru ca suntem lenesi.

 

 
Link to comment

Am achizitionat de curand un iPhone5 ( de pe xphones4all ) si ma declar foarte multumita de el! Nu am intampinat absolut nicio problema cu el, mi se pare cel mai bun telefon pe care l-am detinut pana acum si totodata, cel mai bun telefon de pe piata la momentul actual, sincer! Cine nici macar nu a avut i4, nu ar trebui sa spuna ca nu sunt diferente intre i4 si i5, ptr ca sunt! Concluzia: iPhone 5 - best phone ever! :X

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...