Mihnea Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 (edited) Dupa analiza Staff-ului LinkMania SA:MP Lands , am decis ca urmatorii candidati sa mearga mai departe : TeilsSpartaN16OgLocGronkhLolecs Reguli : 1. Nu aveti voie sa transferati bani , daca faceti eventuri , dati la un admin / GM si el da mai departe banii. 2. Nu dati /w cu referire la primarie Modelul de vot : Nick-ul (in joc) : Factiunea din care faceti parte : Level (minim lvl 3) : Primarul pe care il votati : Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : # Votati de pe un singur cont Edited October 26, 2012 by Mihnea 1
Danutzu Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) :Danutzu Factiunea din care faceti parte :F.B.I Level (minim lvl 3) :28 Primarul pe care il votati :Gronkh Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Este activ,capabil si un om de incredere. 1
Darklar Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : Gladiator9 Factiunea din care faceti parte : civil Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : SpartaN16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il stiu de mult timp, este un player activ, serios, capabil care chiar isi doreste sa se implice pe server si sa ajute playerii si comunitatea. 1
Monica Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 (edited) Nick-ul (in joc) : Konica Factiunea din care faceti parte : DNB Level (minim lvl 3) : 31 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E un player activ, capabil si ii place sa se implice. Merita aceasta functie; sigur va face o treaba buna. Edited October 26, 2012 by Monica23
filtzeR Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : filtzeR Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level (minim lvl 3) : 30 Primarul pe care il votati : SpartaN16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un om foarte de treaba, glumet, serios cand este cazul. Te ajuta la orice ai nevoie, stie sa organizeze si te poti baza mereu pe el. 1
HerrBlackMaN Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Modelul de vot : Nick-ul (in joc) : BlackMan Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Merita lider si asteapta de prea mult timp trebuie sa ia odata ceilalti candidati nici unul nu merita in totalitate, teils e pe la a-4 a aplicatie. Votati Telis !!!!!
AzyMan Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : AndreySan Factiunea din care faceti parte :Bikers Level (minim lvl 3) :6 Primarul pe care il votati :Ogloc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este activ, de treaba, glumet si te ajuta cand ai nevoie
Paul15 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : Paul14 Factiunea din care faceti parte : The Mafia Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Un player vechi,capabil,si cu bun simt.Merita sa castige
Guest Bortos Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) :Bortos Factiunea din care faceti parte :The Triads Level (minim lvl 3) :10 Primarul pe care il votati :Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) :Este un player vechi un jucator minunat un om amabil si merita sa stea pe scaunul primarului sa conduca Primaria cu mainile lui si sa dea salarii mai mari decat s-au dat pana acum :> 1
Guest Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : sMokeR Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : SpartaN16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : E singurul care imi inspira siguranta si incredere dintre candidati, joaca de mult timp pe acest server si e activ.
Billo Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) :Billo Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) :16 Primarul pe care il votati : teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : O persoana glumeata, activa, se implica in multe eventuri . Cred ca va face o treaba buna ca primar.
Kaimacu Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : Kaimacu Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : Teils Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este activ, se implica, si-a facut treaba in fiecare factiune in care a fost.
#Mircea Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : The_Game Factiunea din care faceti parte : Los Santos Vagos Level (minim lvl 3) : 27 Primarul pe care il votati : OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Un jucator cu o vechime impresionanta, linistit, matur si cu capul pe umeri. Este cel mai potrivit de pe lista candidatilor.
Guest ozoN. Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : ozoN. Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 37 Primarul pe care il votati : Lolecs Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Mi-a fost coleg,l-am invatat tot ce stie si stiu ce ii poate pielea,el este cel mai potrivit !
SmartAss Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : SmartAss Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 22 Primarul pe care il votati : Ogloc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il votez pe OgLoc deoarce este o persoana capabila , competenta pentru aceasta functie si un lider bun.
NoLuckRequired Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : NoLuck Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 6 Primarul pe care il votati : OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este cea mai potrivita persoana pentru aceasta functie si sunt de parere ca poate sa faca o treaba foarte buna.
JustinPA Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 (edited) Nick-ul (in joc): JustinPA Factiunea din care faceti parte: Bikers Level (minim lvl 3): 22 Primarul pe care il votati: OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): Cel mai vechi, foarte capabil, foarte activ, sunt sigur ca o sa faca o treaba foarte buna. Edited October 26, 2012 by JustinPA
lolflamE Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : Semos Factiunea din care faceti parte :FBI Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : pe el il cunosc cel mai bine, stiu ca e demn de aceasta functie. E mereu acolo sa te ajute, se implica si nu are arfe. 1
DFR Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : Stalker Factiunea din care faceti parte : NG Level (minim lvl 3) : 31 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Deoarece este unul dintre cei 5 candidati, el mi se pare cel mai potrivit pentru aceasta functie, motivele fiind:e descurcaret, stie sa conduca si sa se faca remarcat si asta s-a vazut in factiunea curenta, si banuiesc ca isi ia in serios indatoririle. 1
HateLord Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : HateLord Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este cel mai capabil de aceasta functie, dintre cei enumerati mai sus, este unul dintre playerii vechi ai serverului si sunt convins ca isi va da interesul. 1
ssmmqq Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : dannnutz Factiunea din care faceti parte : Grove St. Level (minim lvl 3) : 30 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Vechi in comunitate, activ si cred ca se va descurca. 1
Calibru 9mm Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : Calibru Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : OgLoc Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Am avut placerea sa in cunosc personal si tot ce pot spune este ca merita aceasta functie.
Fonz Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : Fonz. Factiunea din care faceti parte : Grove St. Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Un jucator foarte vechi,dar si un prieten apropiat.Intotdeauna ajuta playerii la nevoie si pune suflet in ceea ce face.Din aceea lista el este singurul care merita cu adevarat. 1
freezeR Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : FrN Factiunea din care faceti parte : Police Departament Level (minim lvl 3) : 21 Primarul pe care il votati : SpartaN16 ( This is Spartaaa) Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este activ , se tine de treaba acolo unde este nevoie si cred ca o sa faca o treaba buna ca primar .
Crowley Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick-ul (in joc) : Madalyn Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 28 Primarul pe care il votati : Spartan16 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Un player activ , vechi in comunitate si cu capul pe umeri . Il cunosc de ceva vreme si mi se pare cel mai potrivit . E serios in ceea ce face si se implica mult . Un Mastermind adevarat , :* spartule :*