Guest _sPx_ Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: sPx • Level: 8 • Sex: M • Factiuni precedente: SFR si NG • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 2 in aman2 • Nickname-uri precedente: - - - • Poza cu /stats: http://postimage.org/image/rn8w4wko1/ Informatii din viata reala: • Nume: T. Valentin • Varsta: 13 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4h + • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Doresc sa intru deoarece vreau sa ridic cat de mult posibil factiunea. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: - - -
iPhonu Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: iPhone • Level: 11 • Sex: M • Factiuni precedente: Grove , NG , Consilieri , Smurd , Triads ; • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Rank 4 , Triads , Smurd. • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: K. Cosmin • Varsta: 13 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Hunedoara • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5ore + • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : Este o factiune organizata si pusa la punct , se vede asta. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu.
Guest wolfy21 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 • Nickname:w0lfy. • Level:6 • Sex:m • Factiuni precedente:politicieni • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:politicieni rank 5 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: http://postimage.org/image/5nmhyqovt/ Informatii din viata reala: • Nume:v.ciprian • Varsta:15 • Sexul:m • Orasul in care locuiti:piatra neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?cam 4-5 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : as dori sa fac parte din acest gang pt a deveni ceva! • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:- P.S:am link catre demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=415159&pid=6490865&st=525&#entry6490865
oneil Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: ScarFaCe • Level: 10 • Sex: M • Factiuni precedente: Triads, LSV, Ballas • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Triads, Rank 4 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: /stats Informatii din viata reala: • Nume: Alex • Varsta: 20 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Brasov • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 8-9 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti lider-ul): Este un gang destul de organizat si complet la kill/mats si alte lucruri. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Sunt un om de echipa.
benTo_Junior Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 (edited) b wtf,vorbesti codat? nu se accepta. warn up Edited August 29, 2012 by DRG
benTo_Junior Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Sebby98 • Level: 7 • Sex: m • Factiuni precedente: Politicians Ballas • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 1 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Sebi • Varsta: 14 • Sexul: m • Orasul in care locuiti: Tg Neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5-6 ore pe zi • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Imi pac foarte mult motoarele si stilul Bikers • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nimik intereseant
stook Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:stook • Level:9 • Sex:masculin • Factiuni precedente:Medic , Consilier , Sfr si mecanic • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: rank 1 la toate • Nickname-uri precedente:stook atat • Poza cu /stats:View post on imgur.com Informatii din viata reala: • Nume:Florin • Varsta:12 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Mioveni • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?aproape non stop • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : nu mai imi place in UST • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:nimic
Jax Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Doc. • Level: 8 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: FBI - rank 2 Smurd - rank 2 PD - rank 1 • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Smurd & FBI - rank2 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Vlad Andrei • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Mangalia • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: Nu am ore stabilite joc cand apuc si joc minim 2 h • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Deoarece vreau sa ajut factiunea cum pot eu mai bine, adica prin aducerea de materiale, poate chiar si de droguri, castigarea de eventuri si war-uri (impreuna cu colegii din factiune si/sau din alianta) iar impreuna cu colegi din factiune sa devina un gang respectat poate chiar cel mai bun, cine poate sti?, sa-mi fac prieteni si respect si sa vad cum e sa fi intr-un gang, plus multe alte lucruri bune care am sa le fac mai incolo. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu.
rebeca123 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: r3b3k • Level: 11 am ore pentru level 12 • Sex: M • Factiuni precedente: ballas.ng.sfr.pd.dnb • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Rank 3 sfr • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: http://****.us.../samp156es.png/ Informatii din viata reala: • Nume:Mitran Valentin • Varsta: 15 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: alexandria • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 08:00-12:00,, 18:00-24:00 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : Este o factiune organizata. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu.
Gicisan Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 r3b3k - respins # Bikers recruteaza playeri activi si seriosi ! Back in business.
rebeca123 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 scuze acum am vazut ca nu merge poza cu sts.
BlackAngel Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Mitza • Level: 23 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: ballas.ng.sfr.dnb,triads,fbi,scoala,ust • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Rank 5 NG • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume:Mihai • Varsta: 17 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Timisoara • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? : nu am un interva 7-10 ore pe zi • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : Imi place factiunea este organizata am cativa prieteni prin factiune .. liderul e de treaba • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Iuonak_Diaz Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: IuonaK • Level: 7 • Sex: M • Factiuni precedente:Inainte de wipe: Ballas,The Mafia, dupa : SFR,Ballas,The Mafia,Grove,Triads,Sfr • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:5-SFR • Nickname-uri precedente:Iuonak_Diaz • Poza cu /stats: Click! Informatii din viata reala: • Nume:Darius • Varsta:19 • Sexul:M • Orasul in care locuiti:TM • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?Cand am timp • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :Sa ajut factiunea,sa o ridic cat mai sus. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: ---------
xUser Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: EvidenT. • Level: 6 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Consilieri, Medici, Instructors • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Rank 2 la medici ! • Nickname-uri precedente: playON ( inainte de wipe ) • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Mihai • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Tulcea • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4 - 5 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Imi place factiunea este organizata am cativa prieteni prin factiune , liderul e de treaba , am auzit ca e foarte misto si vreau sa ma alatur ! • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Roxor Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:Roxor • Level: 7 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Da Nang Boys, The Triads, Politicieni,San Fiero Rifa • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Rank:2 Consilieri • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: http://postimage.org/image/f0ri6epn3/ Informatii din viata reala: • Nume: Flavius • Varsta: 13 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Grumazesti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? : nu am un interva 7-10 ore pe zi • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : Imi place factiunea este organizata am cativa prieteni prin factiune .. liderul e de treaba • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: sunt glumet si cand intru intro factiune acolo raman
Eduard Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Boond • Level: 8 • Sex: M • Factiuni precedente:DNB • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank : Rank 2 DNB • Nickname-uri precedente: • Poza cu /stats: Click Informatii din viata reala: • Nume:Edward • Varsta:18 • Sexul:M • Orasul in care locuiti:NT • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5-10 ore/zi altadata deloc, depinde de zile , mai am si eu treaba • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :Sa fim cei mai buni, si cei mai multi , fiindca am vazut ca suntem cam putini • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: ---------