Auschwitz Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 PEntru tipurile acestea de semnaturi , ii dati pm lui lipslikesugar si vi le face , numai cereti la altii ca alea sunt copiate
Persanu Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 In decursul a doar doua zile am avut cca 22 de playeri anuntati demisi in log; Something you wanna think about ^_^ Have a nice day!
JustinPA Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 In decursul a doar doua zile am avut cca 22 de playeri anuntati demisi in log; Something you wanna think about ^_^ Have a nice day! Bine v-am gasit, ca n-am apucat sa postez si o sa ne intelegem de minune. Legat de ce a spus Persanu, au fost demisi 22 de playeri care nu mai figurau nicaieri ca facand parte din Bikers, foarte bine, nu se vrea cantitate, ci calitate. Perioada de inactivitate a membrilor demisi a fost de la o luna pana aproape de trei luni, majoritatea nu mai joaca deci s-a intamplat ce trebuia sa se intample de mult. Un gang nu se face din 17 inactivi si 3 activi, decat daca face figuratie, nu are nici o pretentie sa iasa in evidenta, ramane in mediocritate. Comentariile aiurea nu-si au locul, atata timp cat avem pretentia sa fim un grup unit. O seara buna va doresc! 2
Guest Al1n.. Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 In decursul a doar doua zile am avut cca 22 de playeri anuntati demisi in log; Something you wanna think about ^_^ Have a nice day! Bine v-am gasit, ca n-am apucat sa postez si o sa ne intelegem de minune. Legat de ce a spus Persanu, au fost demisi 22 de playeri care nu mai figurau nicaieri ca facand parte din Bikers, foarte bine, nu se vrea cantitate, ci calitate. Perioada de inactivitate a membrilor demisi a fost de la o luna pana aproape de trei luni, majoritatea nu mai joaca deci s-a intamplat ce trebuia sa se intample de mult. Un gang nu se face din 17 inactivi si 3 activi, decat daca face figuratie, nu are nici o pretentie sa iasa in evidenta, ramane in mediocritate. Comentariile aiurea nu-si au locul, atata timp cat avem pretentia sa fim un grup unit. O seara buna va doresc! Are dreptate justin,si rezultatele se vad,dintr-un gang relativ slabut bikers a ajuns cel mai tare acum.Teci lucrurile au decurs cum trebuie. Bafta la kill baieti si stiu ca o sa ne intelegenm :clap:
Auschwitz Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 A 4 editie a campionatului incepe pe 14.10.2012 la ora 12:30 ( DUMINICA) Puteti sa va inscrieti factiunile. Duminica , 14.10.2012 , ora 11.30 , va avea loc o sedinta urmata de Faction Championship . Va astept in numar cat mai mare , cine nu poate sa ajunga este rugat sa posteze la Discutii A fost anuntata sedinta ! Si inca o etapa la Faction Championship , vas astept in numar cat mai mare pentru a putea forma echipa ideala .
AndreiAJM Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Nu am gasit alt loc sa postez;Hitler vezi ca am aplicat si eu astazi deasupra aplicatiei lui Paulinho.
Gicisan Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 O sa fac tot posibilul sa ma trezesc si sa intru la sedinta. Nu promit nimic, la supremacy o sa intru sigur.
kagawa Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Salut ,de astazi sunt noul vostru coleg sper sa facem o treaba foarte buna impreuna.
Kanye Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 +1 la ce a zis gicisan ....greu cu trezitul duminica 1
GriGoRaS Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Sa vad la ce ora ajung de la servici nu promit nimic
Guest Al1n.. Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 nu stiu daca pot ajunge,weekendul asta sunt plecat din tara,dar sa vad poate ajung sau rezolv cumva :bye:
Mario Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Fac tot posibilul sa ajung la campionat cat si la sedinta. 1
SNAPPi Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Nu cred ca o sa fiu acasa,dar daca sunt intru !
Fonz Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Nu sunt sigur ca ajung la supremacy si FC.Probleme cu internetul.
JustinPA Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Nu sunt sigur ca voi ajunge la sedinta si Faction Championship, s-ar putea sa fiu plecat. Daca sunt acasa, intru sa castigam.
VILLAIN Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Nu cred ca voi fi prezent la sedinta, s-ar putea sa fiu plecat de acasa...
GriGoRaS Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Salut, daca nu joc o zi sau doua inseamna ca sunt inactiv ? Este doar o intrebare.
Persanu Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Eu sunt treaz la ora asta... am baut ceva alcohol deci imaginati-va daca ajung sa ma trezesc la ora care trebuie. In caz contrar rugati-va sa ma trezeasca ceva, trimis de Dumnezeu pe pamant, la ora potrivita. Va salut anticipat! Have a nice day! 1
snowie Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Nu sunt singur ca ajung la Sedinta si Faction Standing din cauza ca , am stat pana tarziu Dovada + Martori :)) : http://imgur.com/a/fLe4O# Heavy nice a day !
Guest Al1n.. Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Gata baieti am revenit si eu.Va pupa Simple_ :*
SmartAss Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 (edited) Ce tristi sunt baietii :(. Cauta dovezi, pentru ca nici nu au miscat,tre sa mai puna si ei un userbar acolo. Ca na doar au iesit din ballas,sa castige tot ce se poate cu bikers nu ? A da,pacat ca sunteti la fel de slabi. Astept minus la reputatie, va pup :*. Saracii baieti ... au cautat dovezi ? Nu , nu a cautat nimeni din cauza ca au fost prea evidente .Atat de evidente incat si-au dat seama pana si adminii.Sincer Sensei am crezut ca esti baiat cand ai iesit din Grove si ai intrat in Ballas si ai zis ca te-ai saturat de toti figurantii si codatii din grove . Se pare ca acolo te-ai intors si acolo iti e locul . Daca voi , care ati fost odata buni la deagle ati inceput sa va laudati cu skilul aimbotului ... Nimic de spus , ati scazut in ochii mei .. veteranii din grove care acum si-au dat arama pe fata . La urma urmei sper sa nu faci flama de la atat skill . O seara buna in continuare , si spor la joc ":*" Edited October 14, 2012 by SmartAss 4