FALLEN Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 E foarte bun v0.2, e mult mai bun decat celalalt, mai ales generatorul de userbar Ai toate felicitarile din partea mea, faci o treaba super :)
Mihnea Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Felicitari pentru generatorul de userbaruri . Vorbeste cu cei care au facut userbarurile de aici si poate le adaugi la o versiune viitoare :)
Fabian Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Noul generator de userbaruri este foarte reusit,poti face userbaruri frumoase.Felicitari
bunny Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Am facut update. Am scos modificarile ce am considerat ca sunt in plus (sectiune downloads, ...). Da-i mai omului un moderator/asistent ceva. Ce-l tii asa la Linkmaniaci? :)) Nu, serios, felicitari. Chiar arata bine. :)
RaresW Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Destul de fainl;x DP 1 zi sa citesti regulamentul sectiunii cat si al forum-ului.
heineken Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Sergiu,un update ceva mai faci? Am vazut ca este un mic bug la generator deoarece cand dau sa imi fac o semnatura, imi scrie in text si "Generator userbar 0.2" daca scriu in partea dreapta sau jos.
KEViN Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Sergiu, nu merge pagina. Dau click pe imagine si imi da eroare.
CSergiu Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Salut, eroarea e de la Linkmania (am inteles ca sunt probleme la Bucuresti => si lagul de pe server). Versiunea 0.3 e gata de vreo 2 saptamani doar ca am erori mari in harta (Google Maps API v3) care ma deranjeaza si ma "lupt" cu ele deocamdata. P.S. O sa rezolv si bugul de care ai zis si o sa ma concentrez pe o pozitionare mai ok a textului pe imagini (unele dimensiun, fonturi fac figuri) in versiunile care urmeaza.
nyankuN Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Salut, eroarea e de la Linkmania (am inteles ca sunt probleme la Bucuresti => si lagul de pe server). Versiunea 0.3 e gata de vreo 2 saptamani doar ca am erori mari in harta (Google Maps API v3) care ma deranjeaza si ma "lupt" cu ele deocamdata. P.S. O sa rezolv si bugul de care ai zis si o sa ma concentrez pe o pozitionare mai ok a textului pe imagini (unele dimensiun, fonturi fac figuri) in versiunile care urmeaza. De ce nu iei harta San Andreas si pui simboluri la fiecare locatie in Photoshop? Apoi scrii legenda o scrii sub harta. Mai simplu.
CSergiu Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 Linkmania Lounge v0.3 (27.06.2012) Changelog: - adaugat harta interactiva cu locatiile importante de pe server (Google Maps API v3) ? o sa adaug o legenda cu link-uri catre fiecare locatie de pe harta cat si informatii si poze despre locatie in versiunea ce urmeaza (v0.4) - modificat link-uri meniu - modificat chat complet (TinyChat - Flash) ? nu mai e nevoie de creare de cont dar recomand crearea unuia pentru a nu intra altcineva cu numele tau - mici modificari in script-ul pentru userbar - sters categorie Download P.S. Script-ul va fi actualizat in acest weekend. Astept propuneri cu ce ati mai vrea realizat in versiunea 0.4 ! :) (orice propunere e binevenita) Preview harta:
CSergiu Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Doar harta (fara celelalte functii ale Lounge-ului) poate fi gasita la link-ul urmator: http://www.scrbe.us/lmlounge. Am lucrat mult la ea si nu e decat un mic ajutor pentru jucatori si pentru incepatori sa se descurce mai usor pe server... nu stiu de ce nu a fost adaugata inca la Lounge.
Mr Alexx Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Nu'mi merge linkul , cred ca o fi de la site sau poate n-ai pus linkul bun . :tiphat:
CSergiu Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Deoarece link-ul anterior nu merge iar Lounge-ul tot nu a fost actualizat, puteti accesa harta cu urmatorul link: http://lmlounge.hi2.ro/harta/. Se incarca mai greu deoarece folosesc un serviciu gratuit de gazduire web.