filtzeR Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : filtzeR Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il cunosc de ceva timp, este activ, a avut multe functii pe server, deci are experienta. Este inventiv, amuzant, prietenos si cred ca va aduce mult + primariei. 1
Senzo Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Senzo Factiunea din care faceti parte : Nu mai stiu Level (minim lvl 3) : 23 (cred) Primarul pe care il votati : An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : An00by a dovedit in nenumarate randuri ca merita o functie , amabil , caterincos uneori.
Berky Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Berky Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 34 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il cunosc mai bine ca oricine , imi dau seama ce poate face , nu cred ca s-ar descurca nimeni mai bine cal el din toti candidatii , iti urez succes si sper sa ajungi unde vrei . 2
Ezekiel Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : KENN Factiunea din care faceti parte : SMURD Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati: An00bY Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Modul in care An00bY s-a afirmat pana acuma pe server este unul care trebuie luat in considerare, este un player vechi, stie exact ce trebuie sa faca in momentul in care primeste o functie, iar creativitatea sa il va ajuta foarte mult in indeplinirea cu succes a acestei functii ..
Zachary Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Strict Factiunea din care faceti parte : Politicieni . Level (minim lvl 3) : 5 Primarul pe care il votati : heineken. Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): heineken(bere) e un player vechi, stie de gluma si cred ca este cel mai bun dintre candidati ! Succes !
CristyTheKnight Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : CristyTheKNight Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 14 Primarul pe care il votati : heineken. Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : este un jucator activ si face tot posibilul sa ajute comunitatea San Andreas.
flakyn1 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Flaky Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : heineken. Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Jucator vechi, experimentat care cred ca este capabil sa isi duca mandatul pana la final cu bine.
nyankuN Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc): Skybrax Factiunea din care faceti parte: Police Department Level (minim lvl 3): 12 Primarul pe care il votati: An00bY Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un jucator vechi, experimentat care a dovedit ca este capabil pentru functii mari pe server. Chiar daca e mai glumet, asta nu inseamna ca nu isi va lua functia in serios.
FALLEN Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc): The_StaR Factiunea din care faceti parte: DNB Level (minim lvl 3): 32 Primarul pe care il votati: An00bY Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Mi se pare cel mai potrivit pentru functia de primar din cei enumerati mai sus, + ca este foarte vechi in comunitate, activ si glumet
Mariusk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc): RadyX Factiunea din care faceti parte: Scoala Level (minim lvl 3): 11 Primarul pe care il votati: Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Uite Daia.Este un palyert activ capabil de treaba stie sa se descurce.si cred ca este cel mai potrivit sa ocupe aceasta functie Va multumesc PS:Daca vrei sati mearga bine voteaza Alyyn7 primar si ai un covrig de la mine 1
Guest Ionut Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc): Ionut Factiunea din care faceti parte: DNB Level (minim lvl 3): 36 Primarul pe care il votati: Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un player vechi care activeaza destul de mult,si-a facut treaba in toate factiunile in care a fost si cred ca este cel mai potrivit .
Madalin Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc): Madal1n Factiunea din care faceti parte: UST Level (minim lvl 3): 8 Primarul pe care il votati: An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un player vechi , capabil , a fost si admin si cred ca s-ar descurca cel mai bine dintre toti cei inscrisi
Vicentzo Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul: Vicentzo Factiunea din care faceti parte: The Mafia Level: 34 Primarul pe care il votati: Alyyn7 Motivul pentru care il votati: este un jucator foarte activ, ajuta jucatorii noi si sunt sigur ca are experienta necesara pentru a fi primar 1
RandOm Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : RandOm Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : heineken. (berea) Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : 1. Are nume de bere :)) 2.Incearca si el de mult,candideaza mereu asta imi place 3. ?
Don Antoniooo Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul: Don_Antonio Factiunea din care faceti parte: The Mafia Level: 25 Primarul pe care il votati: Alyyn7 Motivul pentru care il votati: Il cunosc de ceva timp, e un player foarte de treaba si ajuta pe toata lumea daca ii cere ajutor. Asa ca eu zic ca Alyyn7 ca experienta necesara pentru a deveni primar.
Hazard Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul: InkAndrei Factiunea din care faceti parte: The Mafia Level: 25 Primarul pe care il votati: Alyyn7 Motivul pentru care il votati: Este activ ,capabil ,cu capu pe umeri , cei 7 ani de acasa ,si consider ca ii se potriveste foarte bine acest post.
JayZ . Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : JayZz Factiunea din care faceti parte : Scoala Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player vechi, de gasca, a mai avut functii si stie cum sa mananca treaba. Este cel mai potrivit pentru aceasta functie. Nu zic ca ceilalti nu ar merita, dar eu pe el il vad primar.
Jack Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Jack Factiunea din care faceti parte : Triads Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvnite) : Un bun prieten capabil, ceilalti au avut ocazii de a se realiza, acum e momentul lui
Mihnea Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : HkR Factiunea din care faceti parte : Grove Level (minim lvl 3) : 32 Primarul pe care il votati : An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player vechi in comunitate , stie sa lucreze in echipa , a mai fost in staff. Are toate calitatiile unui bun primar
KataGreen Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : KataGreen Factiunea din care faceti parte : Smurd Level (minim lvl 3) : 4 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il stiu de mult si se descurca in toate consider ca e mult peste capabil pentru functia de primar si e vechi pe server
Emma Johnson Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Vanessa Factiunea din care faceti parte : - Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player serios , capabil , de treaba , cu capul pe umeri stie mereu ce face si cred ca se va descurca cel mai bine cu aceasta functie 1
Dragos Voda Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc): Rujuc_Dragos Factiunea din care faceti parte: San Fierro Rifa Level (minim lvl 3): 20 Primarul pe care il votati: An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un membru vechi, capabil, care merita aceasta functie.
StPierre Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : StPierre Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level (minim lvl 3) : 22 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este cel mai activ din tot candidati si cel mai capabil.
Gotec Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : GoTeK Factiunea din care faceti parte : - Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este activ si el este singurul dintre candidati care m-au ajutat.Succes
DFR Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : El3mEnT Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : An00bY Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il cunosc dinainte de wipe , stiu de ce este capabil, a fost lider si admin, stie sa isi ia rolul in serios si e cu capul pe umeri.