meetique Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Am o propunere. Sunt de parere ca ar trebui scos KILLS din top pentru ca zilele astea au intrat codati pe server si imi cresteau kill-urile si acum am vreo 10.700 :D
LoLz0r™ Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Nu inteleg cu ce te deranjeaza ca ai 10.700 kills :)).Eu am 13.423 si nu ma deranjeaza :). #Oricum aveam mai multe ca tine :)).
meetique Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 pai nah ... cred si eu... dar as fi vrut sa fiu eu primu :D .. hai sa fim seriosi... trebuie normal cum e corect. fiecare cu cate kiluri are ...
Stefan Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Pe site ar trebui implementat sistemul de schimbat email + Trimitere parola pe email ! As zice ca ar avea ceva "succes" :D As fi de acord , la fel si data de nastere sa se poata schimba , sau macar la modificare cont sa poata fi schimbata ! :)
filtzeR Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Pe site ar trebui implementat sistemul de schimbat email + Trimitere parola pe email ! As zice ca ar avea ceva "succes" :D As fi de acord , la fel si data de nastere sa se poata schimba , sau macar la modificare cont sa poata fi schimbata ! :) Ce v-a oprit sa treceti adevarata data de nastere ? Sau nu sunteti mandrii de anii vostrii ?
Radu. Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Pe site ar trebui implementat sistemul de schimbat email + Trimitere parola pe email ! As zice ca ar avea ceva "succes" :D As fi de acord , la fel si data de nastere sa se poata schimba , sau macar la modificare cont sa poata fi schimbata ! :) am propus eu pentru noul gm, iceman a spuc ca lucreaza la asta.
Stefan Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Pe site ar trebui implementat sistemul de schimbat email + Trimitere parola pe email ! As zice ca ar avea ceva "succes" :D As fi de acord , la fel si data de nastere sa se poata schimba , sau macar la modificare cont sa poata fi schimbata ! :) Ce v-a oprit sa treceti adevarata data de nastere ? Sau nu sunteti mandrii de anii vostrii ? In cazul meu de exp , contul a fost luat de la un prieten la lv 3 , asa ca.... Vezi , asa se intampla si cu altii poate !