Jump to content
Perpripiu

Votati primarul Sesiunea Noiembrie

Recommended Posts

Posted

Nick-ul (in joc) : Paul_Pop

Factiunea din care faceti parte : Grove

Level (minim lvl 3) : 23

Primarul pe care il votati : Lloyd

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player destul de vechi,il cunosc de cand joc pe acest server,si dintre toti candidatii,el este cel mai potrivit pentru aceasta functie.

• Upvote 1
Posted

Nick-ul (in joc) : Derrek

Factiunea din care faceti parte : Fbi

Level (minim lvl 3) : 17

Primarul pe care il votati : Fantoma

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi in comunitate si cred ca s-ar descurca foarte bine cu aceasta functie,mai ales ca este capabil si dovedeste asta in fiecare zi,bafta!

Posted

Nick-ul (in joc) : RuLLzZS

Factiunea din care faceti parte :F.B.I

Level (minim lvl 3) :11

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player foarte activ ,constiincios si cred ca va ajuta multi playeri

Posted

Nick-ul (in joc) : Mitasik

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player foarte bun, activ, vechi si stie sa vorbeasca cu playerii noi. Cred ca o sa se descurce foarte bine

• Upvote 1
Posted

Nick-ul (in joc) : Pitesteanu

Factiunea din care faceti parte : F.B.I.

Level (minim lvl 3) : 12

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Fantoma e un baiat de treaba,si ar fi un bun lider.Se intelege bine cu toti din FBI si sigur se va intelege bine si cu tot serverul dupa ce va fi ales primar :D

Posted

Nick-ul (in joc) : Florin

Factiunea din care faceti parte : PD

Level (minim lvl 3) : 16

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E fratele meu , glumesc :)) . Este un player capabil pt. aceasta functie si cred se va descurca bine deoarece dedica mult timp jocului.

• Upvote 1
Posted

Nick-ul (in joc) :Alex911

Factiunea din care faceti parte :Mafia

Level (minim lvl 3) : 20

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi in comunitate si cred ca s-ar descurca foarte bine cu aceasta functie,mai ales ca este capabil si dovedeste asta in fiecare zi,bafta!

Posted

Nick-ul (in joc) : lady_d

Factiunea din care faceti parte : Civil

Level (minim lvl 3) : 3

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :E un jucator vechi, il cunosc de mult timp, si sunt convinsa ca va face treaba buna :D

Posted

Nick-ul (in joc) : Semos

Factiunea din care faceti parte : SFR

Level (minim lvl 3) : 11

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : e activ, cu capul pe umeri, o sa se descurce.

Posted

Nick-ul (in joc) : lady_d

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :E un jucator vechi, il cunosc de mult timp, si sunt convinsa ca va face treaba buna :D

Vot anulat, nu ai lvl 3

Posted

Nick-ul (in joc) :FlaviusCR7

Factiunea din care faceti parte :Grove Street

Level (minim lvl 3) :16

Primarul pe care il votati :Lloyd

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Consider ca dintre cei enumerati mai sus, Lloyd ar fi cel mai competent datorita activitatii sale pe server,a vechimii si cred ca i s-ar potrivi aceasta functie mai bine decat celorlalti.

Posted

Nick-ul (in joc) : RoBerTzIcHa

Factiunea din care faceti parte : FBI

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E un player vechi in comunitate si sunt sigur ca dintre cei enumerati mai sus el este cel mai capabil pentru aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) : Florin

Factiunea din care faceti parte : Police Departament

Primarul pe care il votati : fantoma

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player care nu intoarce spatele nimanui, este vechi in comunitate si stiu ca daca va ajunge primar isi va face treaba foarte bine si va aplica cu singuranta lista cu promisiuni.

Posted

Nick-ul (in joc) : Jumper

Factiunea din care faceti parte : Groove

Level (minim lvl 3) : 13

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este vechi , are capul pe umeri si cred ca merita din plin sa fie primar , mereu a luat decizii bune , si face treaba buna , succes.

Posted

Nick-ul (in joc) : bL@cK

Factiunea din care faceti parte : National Guard

Level (minim lvl 3) : 22

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi in comunitate, este activ, ascultator (:))) si are calitatile necesare pentru aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) : Banks

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : El este cel mai capabil de pe lista de acum, este foarte activ, cu bun simt si este un player foarte vechi. Eu zic ca merita aceasta functie

Posted

Nick-ul (in joc) : JaLoL

Factiunea din care faceti parte : LF

Level (minim lvl 3) : 14

Primarul pe care il votati : Raknet

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :il votez pe raknet deoarece mi se pare cel mai capabil concurent pentru aceasta functie, este activ, stie ce trebuie sa faca si am incredere in succesul sau .

Posted

Nick-ul (in joc) : XanderZzZz

Factiunea din care faceti parte :Smurd

Level (minim lvl 3) :4

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un player de treaba si mie prieten.

Posted

Nick-ul (in joc) : Nae

Factiunea din care faceti parte:

Level (minim lvl 3) :10

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un player serios, de treaba, simtul umorului, vechi, stie sa conduca ATF-ul si banuiesc ca se va ocupa bine si de Primarie si nu va abuza de functia de primar

Posted

Nick-ul (in joc) : Star_kidd

Factiunea din care faceti parte : DNB

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe fantoma deoarece este un player vechi in comunitate si cred ca s-ar descurca foarte bine in functie de primar si nu ne-ar dezamagi.

Posted

Nick-ul (in joc) : EleMeNt

Factiunea din care faceti parte : Mafia

Level (minim lvl 3) : 15

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player vechi in comunitate, foarte activ , care cred eu ca este cel mai potrivit sa preia aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) : Stefan

Factiunea din care faceti parte : Ballas

Level (minim lvl 3) : 13

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player vechi in comunitate, foarte activ , care cred eu ca este cel mai potrivit sa preia aceasta functie, o functie mai importanta pe server.Speram ca se va descurca cat mai bine(daca va iesi primar.)

Posted

Nick-ul (in joc) :itv.dRey

Factiunea din care faceti parte :The Mafia ( cea mai puternica mafie)

Level (minim lvl 3) :17

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un jucator competent, cu simtul umorului si este capabil pentru aceasta functie deoarece are calitatea de a intelege playerul. :whistle:

Guest Mihai Razvan
Posted

Nick`ul ( in joc ) : Teddy.

Factiunea din care faceti parte : UST.

Level ( minim Level 3) : 12.

Primarul pe care il votati : Lloyd.

Motivul pentru care il votati : Doresc sa`l votez pe Lloyd ca primar deoarece consider ca este un Player capabil si care se poate descurca fara probleme cu aceasta functie. :)

• Upvote 1
Posted

Nick`ul ( in joc ) : Colinzink

Factiunea din care faceti parte : PD

Level ( minim Level 3) : 14

Primarul pe care il votati : Lloyd.

Motivul pentru care il votati :Merita

• Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...