Old_Man Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Candidatii sunt : Semos keez Debbi Mugur kWai Rujuc_Dragos Ares ShaKaLoo Fie ca cel mai bun sa castige. Veti vota dupa urmatorul model Nick-ul (in joc) : Factiunea din care faceti parte : Level (minim lvl 3) : Primarul pe care il votati : Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Aveti timp de votare pana pe 01.09.2011 Semos - descalificat link ATENTIE !!! Frauda se pedepseste cu excluderea candidatului din tur. Voi verifica log-urile zilnic, deci va sfatuiesc sa nu incercati sa va cumparati voturile. 1
Sami Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul: Sami Factiunea din care faceti parte: Armata. Level: 9. Primarul pe care il votati: Rujuc_Dragos Motivul pentru care il votati: Votez Rujuc_Dragos pentru ca eu consider ca este apt pentru aceasta functie si este destul de activ, si cred ca o sa se descurce bine daca va primi aceasta functie.
cnawp Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : Cnawp Factiunea din care faceti parte : Hitman Agency Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : kWai Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un om capabil , de treaba , serios, este activ si are experienta pe server , pare cel mai competent din lista candidatilor expusa mai sus. 1
iTv.dRey Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) :itv.dRey Factiunea din care faceti parte :Armata Level (minim lvl 3) :14 Primarul pe care il votati :kWai Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player competent, prietenos cu oamenii care stie sa explice o problema si este foarte intelegator cu cei din jur ! 1
Mihai Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : T.Michael Factiunea din care faceti parte : License Faction Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Ares Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : In primul si in primul rand vreau sa mentionez ca Ares este un om serios si intelegator , oricand dispus sa ajute un jucator. Ori de cate ori vei avea nevoie de el va fi la dispozitia ta.
CioCio Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : CioCio Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : kWai Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : kWai este un om capabil,care a mai avut leader in trecut si stie cum sa se ocupe de o factiune sau un oras.Este responsabil si cred ca ar face o treaba foarte buna pentru orasul Los Santos. :tiphat: Votez kWai !! 1
RazoR Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : Razor_Lucy Factiunea din care faceti parte : The Triads Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : ShaKaLoo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : O fie el putin nub dar sunt foarte sigur ca o sa se descurce de minune.Il cunosc de mult si mereu cand i'am cerut ajutorul ma ajuta si sunt sigur ca asa o sa faca si cu playerii mai mici care invata acum sa joace.
awesometron Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) :rGk Factiunea din care faceti parte :Consilieri(rank5) Level (minim lvl 3) :4 Primarul pe care il votati :Debbi Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Il votez pe Debbi pentru ca este un player vechi,cu experienta si cu bun simt.Am avut ocazia sa lucrez cu el in trecut si i-am observat calitatile de lider.Din punctul meu de vedere Mugur ar fi un primar care s-ar tine de promisiuni.
Guest Mihai Razvan Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick`ul ( in joc ) : Teddy. Factiunea din care faceti parte : Politicieni. Level ( minim Level 3) : 7. Primarul pe care il votati : Rujuc_Dragos. Motivul pentru care il votati ( minim 20 de cuvinte ) : Doresc sa`l votez pe Rujuc_Dragos pentru ca a dovedit ca este un Player capabil, Fair Player si de incredere. Consider ca merita aceasta functie si isi va face bine treaba.
lolflamE Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul: HawX Factiunea din care faceti parte: Ballas Level: 11 Primarul pe care il votati: Semos Motivul pentru care il votati: Votez Semos pentru ca consider ca este apt pentru aceasta functie si este destul de activ, si eu cred ca o sa se descurce bine daca va primi aceasta functie.
filtzeR Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : filtzeR Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : kWai Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Mi-a fost foarte greu sa aleg dintre el si Debbi, dar l-am ales pe el fiindca m-a ajutat mereu cand am avut nevoie, este un om matur, cu picioarele pe pamant, mereu cand i-am cerut sfaturi m-a ajutat si eu apreciez asta. Cred ca v-a face fata cu brio acestei provocari. 1
HEdy Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : HEdy Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : Rujuc_Dragos Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player de treaba, FP si glumet in acelasi timp. Consider ca poate face fata acestei functii.
BoBiTza Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) :BoBiTza Factiunea din care faceti parte : Paramedic Level (minim lvl 3) : 5/6 Primarul pe care il votati :ShaKaLoo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Cai jmecher de jmecher mafiot si merita sa fie votat nea ajutat pe toti tot deauna.El ne va ajuta de va fi primar si totodata ne va sluji si ne va da banii pt cei cu lvl 5-
SlowLy` Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : SlowLy. Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Rujuc_Dragos Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe Rujuc_Dragos deoarece a dovedit ca este un player model , capabil si de mare incredere. Daca va castiga aceste alegeri cred ca va face o treaba foarte buna.
Sayid Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : Sayid Factiunea din care faceti parte : San Fierro Riffa Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : Rujuc_Dragos Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe Rujuc_Dragos deoarece este un om capabil in ceea ce face si este foarte intelegator si ascultator.Fie ca cel mai bun sa castige !
wHere Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : wHere Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : kWai Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : il votez pe kWai deoarece este capabil, responsabil ptr functia de primar
Meleagru Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : Meleagru Factiunea din care faceti parte : DNB Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : ShaKaLoo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Am ales sa il votez pe ShaKaLoo pentru ca este un player vechi si consider ca este capabil pentru aceasta functie.
Bogdan Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : Calypso Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : kWai Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este demn de functia aceasta si stiu ca se va tine de toate promisiunile. In plus este un player vechi si serios.
BorneoJr Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : BorneoJr Factiunea din care faceti parte : Sunt civil Level (minim lvl 3) : 3 Primarul pe care il votati : kWai Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe kWai pentru ca este activ, are maturitatea necesara, are experienta ca jucator foarte vechi si merita functia de Primar.
naruto11 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) :Th3Master Factiunea din care faceti parte :Ballas Level (minim lvl 3) :12 Primarul pe care il votati :SEMOS Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Cai Jmecher pt ca e de mult activ nu face abuz e respectabil si se va descurca cu toate problemele....... RESPECT
f1re Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : f1re Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 6 Primarul pe care il votati : kWai :wub: Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Merita, e vechi, capabil, fost mare DM-ist, i s-ar potrivii o factiune de genu'. Sunt 100% ca daca va fi primar nu va dezamagii deloc + ca poate sa fie printre cei mai activi primari de pana acum .
_Hidra_ Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : Lee Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 14 :> Primarul pe care il votati : ShaKaloo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este vechii pe LinkMANIA stie sa joace foarte bine samp , este un baiat de treaba , stie sa se controleze si cred ca este capabil pt aceasta functie.
Vicentzo Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : VicenTzo Factiunea din care faceti parte : Mafia Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : ShaKaLoo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte):E activ, de treaba ajuta playeri in orce situatie , este capabil de acceasta functie . Merita votul meu!
smithionut Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : gL_Smithionut Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : Rujuc_Dragos Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Baiat , educat si cu bun simt . Consider ca a jucat destul de mult pe server si merita si el o functie . Si in plus e cel mai capabil din lista de mai sus .
FullSpeed Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nick-ul (in joc) : FullSpeed Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 21 Primarul pe care il votati : Debbi Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este vechi in comunitate , activeaza zi de zi si este cel mai competent pentru a detine functia de primar din acea lista .