Jump to content
Adi

Votati Primarul

Recommended Posts

Posted

Nick-ul (in joc) : Paul_Pop

Factiunea din care faceti parte : National Guard.

Level (minim lvl 3) : 9

Primarul pe care il votati : Billo

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Eu il votez pe billo deoarece dintre toti candidatii,el este cel mai vechi in comunitate,este competent si foarte de treaba.Merita sa detina aceasta functie. :tiphat:

Posted

Nick-ul (in joc) :Extaz

Factiunea din care faceti parte : PD

Level (minim lvl 3) : 6

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Vechi , matur , sigur pe el a facut treaba foarte buna si ca lider , si sunt sigur ca se va descurca si ca primar.

Posted

Nick-ul (in joc) :matejakezmaN

Factiunea din care faceti parte :Civil

Level (minim lvl 3) :3

Primarul pe care il votati :Andreidef

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Pentru ca este un tip care pune suflet in tot ceea ce face si ii ajuta pe toti cei din jur

Guest Popik
Posted

Nick-ul (in joc) : Kazonde

Factiunea din care faceti parte : Ballas

Level (minim lvl 3) : 6

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe Billo deoare ce este matur , capabil si serios , face eventuri si este activ . Nu vad pe cineva mai serios si activ dintre candidati .

Posted

Nick-ul (in joc) :Alexinho

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Level (minim lvl 3) : 8

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il stiu de 2 ani jumatate, a demonstrat de atatea ori ca stie cu ce se mananca functiile pe linkmania. A facut treaba buna oriunde a fost pus, o persoana serioasa, demna si capabila pentru aceasta functie :)

Guest WhiteSword
Posted

Nick-ul (in joc) : phantastic

Factiunea din care faceti parte : Civil

Level (minim lvl 3) : 7

Primarul pe care il votati : Andreidef

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe Andreidef pentru ca este un player nou in comunitate ( cel putin asa cred ) si ar fi ok sa vedem ce sa faca,sa ii lasam si pe cei noi sa primeasca o functie pe server sa demonstreze ca sunt capabili.Din punctul meu de vedere Andreidef este capabil pentru aceasta functie.Mult succes!

Posted

Nick-ul (in joc): Mitasik

Factiunea din care faceti parte: Hitman

Level (minim lvl 3): 7

Primarul pe care il votati: Billo

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il cunosc de mult timp, am lucrat mult cu el si stiu ca este capabil pentru aceasta functie + mi s-a parut unul dintre cei mai buni sefi (lideri) pe care i-am avut :)

Posted

Nick-ul (in joc): [Coco]

Factiunea din care faceti parte: Armata

Level (minim lvl 3): 4

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un membru al comunitatii care a ajutat si sa presupunem ca ar merita o sansa.

Guest MoNdEo007
Posted

Nick-ul (in joc) : fLuEnCE

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Primarul pe care il votati : EricK

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un jucator activ , de increde si un bun organizator al unui grups. Merita votat

Posted

Nick-ul (in joc) : Granea27

Factiunea din care faceti parte : Scoala

Level (minim lvl 3) : 5

Primarul pe care il votati : Erick

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe Erick deoarece mi-a lasat o impresie buna si mi-a parut un player capabil. Pe langa faptul ca are experienta, mai este si activ.

Posted

Nick-ul (in joc) : Ryan

Factiunea din care faceti parte : Scoala

Level (minim lvl 3) : 4

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : L-am ales pe Erick pentru ca mi se pare un player competent si sunt sigur ca va face o treaba buna daca va fi ales ca primar

Posted

Nick-ul (in joc) : wHere

Factiunea din care faceti parte : Civilian

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : l-am votat pe erick ptr ca este un player model ,respectos ,competent si s-ar potrivi pt aceasta functie

Posted

Nick-ul (in joc) : GuessWho

Factiunea din care faceti parte :Dang Nang Boy' s

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Pentru ca e un pleyer cu vechime pe sv , asi fate treaba cum sti-e el ami bine, si cred ca sa fie un primar super tare .

Posted

Nick-ul (in joc) : neeeee

Factiunea din care faceti parte : Grove Street

Primarul pe care il votati : EricK

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe EricK pentru ca e un jucator capabil, se intelege bine cu toti, te ajuta cand ai nevoie, si pentru ca merita din plin.

Posted

Nick-ul (in joc) : bL4cK_f@Lc0n

Factiunea din care faceti parte : SFR

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este foarte vechi in comunitate si cred ca se pricepe in ceea ce face ,dar mai este si foarte activ.

Posted

Nick-ul (in joc) : cristy71sf

Level (minim lvl 3) : Am,dar n`am de buy

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player foarte vechi,cu bun simt, ajuta playerii si cred ca merita aceasta functie de Primar pe deplin.

Guest bento_boy
Posted

Nick-ul (in joc) : benTo

Factiunea din care faceti parte : The Triads

Level (minim lvl 3): 8

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este vechi in comunitate, Ajuta playerii, Este foarte Activ si cred ca merita aceasta Functie !

Posted

Nick-ul (in joc) : bL@cK

Primarul pe care il votati : billo

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Dupa parerea mea, Billo este un player vechi, activ si intelegator. Dintre toti cei care candideaza, consider ca billo este cel mai potrivit pentru functia de primar.

Posted

Nick-ul (in joc) : Notram

Level (minim lvl 3) : 3

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Erick este un player vechi,capabil si foarte activ,dupa parerea mea el este singurul de pe lista care merita aceasta functie !

Posted

Nick-ul (in joc): BAdu

Factiunea din care faceti parte: Armata

Level (minim lvl 3): 4

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este in primul rand activ, este in acelasi rand atent cu ceilalti, capabil sa detina o functie cu responsabilitati, are experienta, si are bani destui, nu mai tre sa fure cum fac astia de la putere.

Posted

Nick-ul (in joc): CioCio

Factiunea din care faceti parte: PD

Level (minim lvl 3): 9

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : A fost un lider foarte bun in PD si il cunosc si stiu ca s-ar putea descurca.

Posted

Nick-ul (in joc): Diablo

Factiunea din care faceti parte: Grove Street

Level (minim lvl 3): 5

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un om,pur cu o voiinta de fier, respectos...mereu capabil, Matur..inteligent.Pe scurt ,omul potrivit pentru,acest post!.

Posted

Nick-ul (in joc) :Gabriel.lch

Factiunea din care faceti parte :none

Level (minim lvl 3) :3

Primarul pe care il votati :billo

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este cel mai capabil din acea lista doarece a mai fost si inainte de wipe primar si sa descurcat de minune

Posted

Nick-ul (in joc) : Radu05

Factiunea din care faceti parte : civil

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Sper intr-un viitor mai bun al LS-ului in care coruptia si cersatoria va fi diminuata sau chiar stopata de acest viitor primar, Billo.

Posted

Nick-ul (in joc) : umek

Factiunea din care faceti parte : civil

Level (minim lvl 3) : 4

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : este un jucator foarte activ,foarte vechi si eu cred ca merita din plin sa castige alegerile pentru primar.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...