Maryus Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc): Maryus Factiunea din care faceti parte: F.B.I Level (minim lvl 3): 11 Primarul pe care il votati: Extrem Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi , activ si competent . Ii place sa ajute playerii de level mic si cred ca va face o treaba buna . Mi se pare cel mai capabil din toata lista .
Guest CrazyWinn Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc): CrazyWinn Factiunea din care faceti parte: Grove Street Level (minim lvl 3): 3 Primarul pe care il votati: Erick Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi , activ si competent . Sa descurcat bine ca lider Triads ..
florin Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc): Florin Factiunea din care faceti parte: Hitman Level (minim lvl 3): 7 Primarul pe care il votati: Billo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este cel mai vechi in comunitate din cei care candideaza si consider ca este capabil pt. aceasta functie si ca mai merita o sansa.
Jack Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc): Jack Factiunea din care faceti parte: Police Departament Level (minim lvl 3): 8 Primarul pe care il votati: Extrem Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Singurul capabil,ceilalti candideaza doar pentru a deveni vedete peste noapte,are experienta si tot ce-i trebuie pentru a deveni primar
infiniti Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc): cocaina Factiunea din care faceti parte: Police Departament Level (minim lvl 3): 3 Primarul pe care il votati: Billo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E singurul dintre toti care mi s-a parut capabil pentru a deveni primar, are vechime, stie joaca, e activ si competent, s-a descurcat ok peste tot pe unde a fost .
Legionnaire Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc): Dominic Factiunea din care faceti parte: The Mafia Level (minim lvl 3): 4 Primarul pe care il votati: Billo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi,capabil, serios si dintre toti candidatii, el cred ca o sa se descurce cel mai bine.
Joint_Pit Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc) : Joint_Pit Factiunea din care faceti parte : Grove ST Level (minim lvl 3) : 6 Primarul pe care il votati : EricK Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Consider ca este cel mai potrivit pentru aceasta functie, il cunosc de mult timp. Este activ, serios, intotdeauna gata sa te ajute.
nyankuN Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc): Skybrax Factiunea din care faceti parte : SMURD Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati: billo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un jucator foarte experimentat, cu cea mai mare vechime pe server dintre candidati. A mai fost lider LCN, The Mafia, PD, Primar si cred ca este omul potrivit pentru aceasta functie pentru ca si-a respectat promisiunile (in mandatul anterior).
Smiley Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc) : Smiley Factiunea din care faceti parte : Police Departament Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati : EricK Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un baiat serios , capabil , intotdeauna gata sa te ajute. Il cunosc de mult timp si consider ca merit aceasta functie. 2
Perpripiu Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc):Perpripiu Factiunea din care faceti parte: Ballas Level (minim lvl 3): 7 Primarul pe care il votati: Billo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un membru vechi al comunitati, are activitate destul de mare. Si ar fi o sansa in plus sa demonstreze de ce este instare, sa ne arate ce are experienta...
PeTRo1993 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc) : PeTRo Factiunea din care faceti parte : Da Nang Boys Level (minim lvl 3) : 8 Primarul pe care il votati : Erick Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Mi se pare ca este cel mai capabil dintre toti candidatii. Nu-l cunosc personal dar am dat o licenta sau doua cu el si mi s-a parut un tip de treaba si serios. Cred ca va face o treaba foarte buna.
jie Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc) : Jie Factiunea din care faceti parte : Triade Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati : Billo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un membru vechi, are o activitare ridicata pe server, are experienta in a conduce si mi se pare a fi cel mai competent player de pe lista de candidati.
MrLexNo1 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc) : MrLexNo1 Factiunea din care faceti parte : SMURD. Level (minim lvl 3) : 6 Primarul pe care il votati : Billo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Cred ca este unul dintre candidatii perfecti pentru functia de primar. Este un membru vechi al comunitatii care a aratat de-a lungul timpului ce poate si sunt de parere ca ar mai merita o sansa.Este activ,serios si merita functia de primar.
Lunatick Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc) : Lunatick Factiunea din care faceti parte : Grove Street. Level (minim lvl 3) : 8 Primarul pe care il votati : Billo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player foarte activ al servarului, are capacitatea de a conduce o factiune si are o stare financiara buna in joc.
geoth3 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc) : geoth3 Factiunea din care faceti parte : civil Level (minim lvl 3) : 8 Primarul pe care il votati : Erick Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Pentru ca este un player capabil, a demonstrat asta si in trecut. De asemenea si billo s-ar descurca, dar el a mai fost si ar fi indicat sa mai aiba si altii o sansa. Erick nu va dezamagi
StefanScb Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc) : Stefan Factiunea din care faceti parte : Scoala Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : Erick Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Merita sa detina aceasta functie deoarece este un player activ,de treaba,stie sa se descurce in orice situatie si cred ca o sa se descurce ca primar.
AleXoNNNe Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc) : 73rM1n470r Factiunea din care faceti parte : SFR Level (minim lvl 3) : 8 Primarul pe care il votati : Billo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Pe Billo mi l-au recomandat multi prieteni , este foarte activ si de treaba . Se va descurca ca primar daca este ales .
Don Antoniooo Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc) : Don_Antonio Factiunea din care faceti parte :Scoala -Level (minim lvl 3) : 8 Primarul pe care il votati : Erick Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Votez Erick pentru ca e un player de treaba si activ pe server. Ajuta toti playeri care au probleme!!! Deci eu cred ca Erick e cel mai in masura sa devina primar!!!
J0sh Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc) : BlackDemo Factiunea din care faceti parte :Civil -Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : Erick Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte: Cosnider ca Erick este cel mai in stare sa devina un primar. Il cunosc de mult timp si stiu ca va face o treaba buna.
Alfredo Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc) : Alfredo Factiunea din care faceti parte :- Level (minim lvl 3) : 4 Primarul pe care il votati : EricK Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : EricK este un player cu experienta pe acest mod (GF) deoarece a jucat si pe vechiul mod si cred ca ar putea face fata acestei provocari.
Hazard Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc) : InkAndreI Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : EricK Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Merita sa fie primar, si eu cred ca va face o treaba buna. Este cel mai capabil din lista si este si activ.
Kanye Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc) : kWai Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : EricK Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Singurul din lista de mai sus caruia i s-ar potrivi jobul acesta , singurul care il merita ... si singurul de acolo care nu o sa dezamageasca daca o sa fie pus acolo ..
Insomnia7 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc) : Insomnia7 Factiunea din care faceti parte : Agentia Hitman Level (minim lvl 3) : 5 Primarul pe care il votati : Billo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un jucator vechi,responsabil,dupa parerea mea ar fi cel mai bun pentru acest post de primar,MERITA.Cum a facut treaba buna pe unde a fost,va face si aici. VOT BILLO. Billlaaaa :wub:
FashionVictim Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc): FashionVictim Factiunea din care faceti parte: PD Level (minim lvl 3): 3 Primarul pe care il votati: EricK Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un om capabil pentru aceasta functie , merita sa fie primar , nu face diferente va trata toti playrii la fel , este un om responsabil stie ce face si mereu ia o decizie buna
SuperPasarica Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nick-ul (in joc) : GrEaTBiRD Factiunea din care faceti parte : Civilian. Level (minim lvl 3) : 5 Primarul pe care il votati : billo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Player care se tine de treaba, ambition, isi cunoaste rostu in jocu asta. Legat de ambitie, mi-a demonstrat in diferite ocazii ca poate. :right: