Jump to content
lego_kid

Discutii Yakuza

Recommended Posts

Posted

Postati aici cand aveti timp de o sedinta saptamana viitoare, ziua, ora ( seara dupa ora 22)

[sedinta va avea loc numai daca se deschide server-ul.]

Posted

As spune ca cel mai bine ar fi sambata la ora 22 dar multi sunt plecati la ora aia , deci duminica la ora 22:00 e cel mai bine , cel putin pentru mine

Posted

Salut,pentru mine e bine oricand,saptamana viitoare is liber,nu am nimic planificat,as recomanda ziua de sambata la ora 22,atunci cred ca sunt cei mai multi acasa,oricum sa posteze ei ziua si ora pentru ca v-am zis ca e bine oricand la mine.

Posted

Eu zic miercuri 12 fix ( noaptea)

... nu stiu daca sunteti de acord

Casio ,incepe scoala .Multi isi reintra in programul normal .Se culca pe la 10-11 . Faci sedinta la 12 , o sa tina pana pe la 1 ..1:20 .Cum a zis kvl ,pe la ora 11 seara ,sambata sau duminica ar fi excelent.

Posted

The_star tu nu mai esti membru triads nu cred ca ai ce posta aici , scoala incepe pe 12 septembrie...

Daca e vorba cel tarziu pana miercuri , cu o zi mai tarziu de la deschiderea serverului sa fie pe la 22-23.

Edited : Felicitari Razor_Lucy sper sa facem o echipa buna!

Posted

Salut.Dupa cum ati vazut la anunturi sunt noul lider alaturi de Casio.Sper sa ne intelegem bine si sa ridicam Triadele cat mai mult.Ne auzim in game..sper sa revina maine.Bafta.

Posted

As zice sa facem sedinta marti la 23:00(11 noaptea),cum sa mai zis,incepe scoala,eu de ex in timpu scolii ma culc maxim la 24:00

Posted

pe 15 septembrie

Pe langa faptul ca dezinformezi ,te bagi pentru +1 .

The_star tu nu mai esti membru triads nu cred ca ai ce posta aici , scoala incepe pe 12 septembrie...

Daca e vorba cel tarziu pana miercuri , cu o zi mai tarziu de la deschiderea serverului sa fie pe la 22-23.

Ai dreptate ,in felul acesta membrii o sa fie "entuziasmati" sa joace dupa aceasta pauza si o sa activeze putin mai mult .

# Salut lucy ,felicitari.

Posted

Eu zic miercuri 12 fix ( noaptea)

... nu stiu daca sunteti de acord

Iar ne bagi in ceata,o faci iar marti incepand cu ora 12:01 pentru ca nu stii sa anunti corect,mai bine o faci marti/miercuri seara ora 23:00.

Posted

O s-o facem, marti-miercuri-joi, ora 23:00 ( depinde de ziua in care se va deschide serverul )

PS: Mai sunt 2 saptamani pana la deschiderea scolilor, deci nu vorbiti de acum ca va culcati la 22.

Subiect inchis.

Posted

O s-o facem, marti-miercuri-joi, ora 23:00 ( depinde de ziua in care se va deschide serverul )

PS: Mai sunt 2 saptamani pana la deschiderea scolilor, deci nu vorbiti de acum ca va culcati la 22.

Subiect inchis.

Asa si ?ce daca mai sunt 2 saptamani ?Multi parinti pun deja interdictii sa o lase mai moale (am experienta din trecut) .Nu zic ca toti ,dar totusi .La 22 sedinta ar fi foarte ok .

#Cauta-ma pe messanger pentru a reface invitatiile in triade ,cum am spus si la sedinta .

Edit : Membrul lunilor Iulie ,August ?Pauza .Iunie hai ,fie treaca .

Posted

Odata ce a spus subiect inchis de ce mai postati dupa el accent si kentz0r?,sedinta a fost fixata deja la ora 23:00 marti-miercuri sau joi dupa cum a spus si el depinde cand se deschide serverul ,chiar ii dau dreptate nu cred ca va culcati voi de acum la ora 22

E: Nu ma dau bine pe langa nimeni.. doar nu vreau sa intervina vreun moderator tot pentru binele vostru ,dar cum vreti acum.

Posted

Odata ce a spus subiect inchis de ce mai postati dupa el accent si kentz0r?,sedinta a fost fixata deja la ora 23:00 marti-miercuri sau joi dupa cum a spus si el depinde cand se deschide serverul ,chiar ii dau dreptate nu cred ca va culcati voi de acum la ora 22

E: Nu ma dau bine pe langa nimeni.. doar nu vreau sa intervina vreun moderator tot pentru binele vostru ,dar cum vreti acum.

Sa intervina pentru ce ?Sunt discutii legate de factiune ,nu o ardem in off .(Decat putin acum )

Un nume la semnatura sa stie lumea cine esti ar folositor .

Am postat dupa el pentru ca sa nu fie iar 4 membrii la sedinta . Nu te gandi doar la tine ,ca tu poti ajunge .Gandestete si la majoritatea care probabil au problema care am specificat-o ceva mai sus .

Am realizat lista cu Casio ,sper ca aceasta lista sa fie acceptata si in acelasi timp playerii care sunt pe acea lista sa accepte invitatiile . Ar fi o mare bucurie ca sa fie factiunea ca si pe vremuri . Dupa decaderile ce au fost ,inca sper ca factiunea va fi un succes .

Legat de sedinta ,ar fi foarte bine ca marea majoritate sa fie prezenta .Avem un nou lider ,poate are sa impuna ceva noi reguli care vrea sa le desavarsim pe viitor .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...