Guest Ionut Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Lista membrilor The Triads : The Godfather - rank 6 1. Extrem 2. Ionut Consigliere - rank 5 3. Chuck Capo - rank 4 4. Jones Solider - rank ---------- Associate - rank 2 5. Stalker 6. Noninn 7. Extazy 8. Thierry 9. Hack3r 10. SLM "-" 11. deLetE 12. Easy 13. Snap 14. mikydutza Outsider - rank 1 15. Choco. 16. Man "-" 17. Nikolas "-" 18. Uzzi 19. Damian. 20. n0thing 21. SeNnNzaTioN 22. Tiger 23. Paulinho 24. ZapaceL 25. Azman 26. deMoga 27. potco 28. Flippy 29. rGk Toti care aveti "-" aveti pentru ianctivitate,vreau sa stiu dc ati fost inactivi si daca va apucati de treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeNnNZaTioN Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Imi cer scuze ca nu m-am putut prezenta la sedinta dar nu a fost curent .. tocmai acum a venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEm Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Maine voi fii plecat la ziuca cuiva din familie . Sper ca de luni sa reusesc sa am timp mai mult de factiune ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmyn20001 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Salut tuturor! Am o veste destul de urata si pentru mine si pentru voi.. Nu o sa mai pot sa intru pe Samp deoarece incep liceul Militar si de azi trebuie sa incep sa ma pregatesc si nu voi mai putea sa intru asa des. Va doresc tot binele din lume si sa mentineti ce am facut in aceste trei saptamani ! Imi pare sincer rau Ionut Extrem daca o sa pot sa mai intru voi intra iar in cea mai buna factiune avand cei mai buni membri si deasemnea cei mai buni lideri! Succes pe mai departe!! Noninn Triads rulzzzz!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rith Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Salut tuturor! Am o veste destul de urata si pentru mine si pentru voi.. Nu o sa mai pot sa intru pe Samp deoarece incep liceul Militar si de azi trebuie sa incep sa ma pregatesc si nu voi mai putea sa intru asa des. Va doresc tot binele din lume si sa mentineti ce am facut in aceste trei saptamani ! Imi pare sincer rau Ionut Extrem daca o sa pot sa mai intru voi intra iar in cea mai buna factiune avand cei mai buni membri si deasemnea cei mai buni lideri! Succes pe mai departe!! Noninn Triads rulzzzz!!!!!!!! Succes mane :* !! Serveste-ti patria cu mandrie :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ionut Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Salut tuturor! Am o veste destul de urata si pentru mine si pentru voi.. Nu o sa mai pot sa intru pe Samp deoarece incep liceul Militar si de azi trebuie sa incep sa ma pregatesc si nu voi mai putea sa intru asa des. Va doresc tot binele din lume si sa mentineti ce am facut in aceste trei saptamani ! Imi pare sincer rau Ionut Extrem daca o sa pot sa mai intru voi intra iar in cea mai buna factiune avand cei mai buni membri si deasemnea cei mai buni lideri! Succes pe mai departe!! Noninn Triads rulzzzz!!!!!!!! Cosmin daca vrei sa ramai te putem tine pensionar..daca nu treaba ta,succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmyn20001 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Da as dori sa raman ,,pensionar,, ca o sa mai intru sa va salut!!! sau chiar sa mai joc , da vreau sa vad cum e treaba la liceu ca e primul an :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stephan Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Baieti / fete de astazi sunt noul vostru lider , sper sa ne inteleg bine si sa facem o treaba buna.Ne auzim in game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmyn20001 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Ce sa intamplat cu Ionut? de ce a fost demis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonz Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Bun venit Stefan,sper sa faci o treaba buna.Cat despre ionut..imi pare rau de tine,erai liderul perfect.Bafta in toat ceea ce faci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ionut Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Salut,de astazi dupa cum ati vazut si voi nu mai sunt lider la The Triads,nu conteaza de ce,doar ca vreau de la voi sa ramaneti uniti,activi si sa ascultati de noul lider ca sigur va face treaba buna,poate nu luati titlul de cea mai buna mafie ca va sparg:)),succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rith Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Ionut..imi pare rau..nu prea stiu ce si cum..dar factiunea va avea iar de pierdut..nu mai este inlocuitor pt tine ..sincer..bine te-am gasit stefan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DFR Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Salut,de astazi dupa cum ati vazut si voi nu mai sunt lider la The Triads,nu conteaza de ce,doar ca vreau de la voi sa ramaneti uniti,activi si sa ascultati de noul lider ca sigur va face treaba buna,poate nu luati titlul de cea mai buna mafie ca va sparg:)),succes. Cum au zis si ceilalti, inlocuitor mai bun ca tine nu se va gasii, stim cu totii cat de bine era cu tine ca lider si cum o duceam de bine toti, asta e s-a intamplat acum...Speram ca vom avea o soarta asemanatoare si cu Stefan in functie...Vom vedea... Pana atunci succes in continuare Ioane ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3aN Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Salut,de astazi dupa cum ati vazut si voi nu mai sunt lider la The Triads,nu conteaza de ce,doar ca vreau de la voi sa ramaneti uniti,activi si sa ascultati de noul lider ca sigur va face treaba buna,poate nu luati titlul de cea mai buna mafie ca va sparg:)),succes. Lasa-o naibi de treaba .. sa fim seriosi cand sa ridicat si Triadsu pe picioare esti demis, nu este corect pentru ca ai depus atata munca si ai ajutat mult la ridicarea Triadsul-ui, sa fim seriosi acum o sa scada drastic , depinde de noul lider daca va mentine la fel factiunea sau .., credema ca am foarte mult respect pentru tine, si ca ai ridicat factiunea .. chiar te felicit !! Esti un baiat si ai fost un lider de nota 10. Chiar imi pare rau .. credema .. #Stefane succes, sper sa nu ne dezamagesti si sa faci o treaba buna alaturi de ExTreM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmyn20001 Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Bafta baieti ne mai auzim :) Triads rulzz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xUser Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Nustiu daca voi asista la sedinta de (joi) , am niste examene joi si vineri Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonz Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Nu sunt sigur ca voi ajunge la sedinta.Posibil sa fiu pe afara la acea ora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kGr Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Imi pare rau dar maine sunt plecat din localitate si nu o sa pot ajunge la sedinta.Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stephan Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Legat de "Misiuni Familii" Daca vad ca nu mai mergeti la kill toti din cauza misiuniilor am sa anulez competitia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miky Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Nu pot ajunge la sedinta..Am probleme cu pc'ul.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valentin™ Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Imi cer scuze ca nu am putut ajunge la sedinta,dar am fost plecat la prins peste :D ( s1Nk. here ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stephan Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Lista membrilor The Triads : The Godfather - rank 6 Extrem Stefan27 Consigliere - rank 5 1. Chuck Capo - rank 4 2. Jones Solider - rank 3 ---------- Associate - rank 2 5. Snap 6. Extazy 7. Noninn 8. Hack3r 9. Thierry 10. Mikydutza 11. Man Outsider - rank 1 12. Negru 13. s1nk. 14. Zapacel 15. Azman 16. Tiger 17. BeaNseN 18. Refl3xx 19. CHOCOO. 20. Flippy 21.Reddogs 22. Lolecs 23. rGk 24. Evident. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refl3x Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Vreau sa va anut ca daca nu prea mai intru sau intru mai rar, e din cauza ca vreau sa ma tin de scoala ca anul asta care vine tb. sa dau bakul :P si de aia imi cer scz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonz Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Nu sunt sigur ca ajung la sedinta,posibil sa nu ajung acasa la aceea ora.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamyng Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Salutare,eu sunt noul vostru coleg de pe data de 19.09.2012,sper sa ne intelegem bine Link to comment Share on other sites More sharing options...