Sayid Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 vaiii :X ce sa zicem esti capabil , bine bravo esti capabil dar tot o sa te duci in jos , bafta cum spuneam ne vedem in another life .Apropo si analfabet in acelasi timp xD Sunt prea capabil pentru aceasta funcite .Pentru funcite esti capabil ,dar pentru FUNCTIE nu...daca te-as prinde ti-as rupe franele :-<
Guest Ionut Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 vaiii :X ce sa zicem esti capabil , bine bravo esti capabil dar tot o sa te duci in jos , bafta cum spuneam ne vedem in another life .Apropo si analfabet in acelasi timp xD Sunt prea capabil pentru aceasta funcite .Pentru funcite esti capabil ,dar pentru FUNCTIE nu...daca te-as prinde ti-as rupe franele :-< Toti sunt smecheri in fata la compiuter,te astept la scoala la mine,iti dau pe pm unde stau,si vezi ca am gresit o litera cu alta,ca ma grabeam si stai linistit tu ca stiu sa scriu nu sunt ca tine.Daca mai postezi aici cer warn up pentru tine.
Guest Ionut Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 General 1. Ionut 2. ---- Lieutenant 3. bl@ck Captain 4. Comy Mayor 5. Rockstar 6. dannnutz 7. zUrl0 8. Balo 9. Raggad Sergeant 10. Defragus 11. Alexus Private 12. Razvan 13. Emilian 14. Vanessa 15. Embra 16. CrazyWinn 17. .Dancer. 18. Se7en 19. Hawx 20. k0sty 21. slm 22. Bl4ck_f@lc0n 23. Bento 24. Jones 25. Cosmin 26. Jumper 27. YaHuu Daca am uitat pe cineva imi dati pm.
Jumper. Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 cum fac sa imi apara si mie Wanted Listul pe monitor ?:)
Guest Ionut Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Ce faceti colegi ?:> Intrebarile astea in joc va rog.
Guest Ionut Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 nu e prea multa lume pe aici! :naughty: Tu esti in armata sau ai treaba cu noi si nu stiu eu?Sau ce postezi aiurea?Sunt discuti armata nu discuti civil sau ce esti tu.
Guest CrazyWinn Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 nu e prea multa lume pe aici! :naughty: Tu esti in armata sau ai treaba cu noi si nu stiu eu?Sau ce postezi aiurea?Sunt discuti armata nu discuti civil sau ce esti tu. Admira si el forumul Armatei , ca e visul lui sa devina 'Cops' probabil :)) .
RaggaD Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 (edited) Nu stiti nici unul ce s-a inamplat? Cei cu seveverul... # Da am vazut si eu ce cearta ii pe acolo dar nah... Daca se lucreaza dc nu a postat iceman/nightwishmaster la status server macar sa stim si noi... ... Edited October 12, 2011 by RaggaD
Guest CrazyWinn Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Nu stiti nici unul ce s-a inamplat? Cei cu seveverul... Lucreaza la el probabil,upgrade,bugu'uri ceva ori a picat :-w. # Ce cearta e pe la Raporteaza un membru Armata:>.
HOKAGE Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Nu o sa pot sa ajung la sedinta ca deoarece am ban pana duminici + sunt plecat pana sambata in Iasi. O sa postez astazi ce am facut pana acum ...
Emma Johnson Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ionut , am probleme cu netul , nu merge deci voi lipsi de la sedinta , iar activitatea o postez cand s\a rezolvat problema
Guest CrazyWinn Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Nu stiu sigur daca vin la sedinta, e vineri , sfarsit de saptamana , poate o ard pe la un gratar,party...
RaggaD Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ionut, o sa intarzii putin la sedinta (max 30 min), sunt la lucru astazi si ajung numa pe la vreo 8:30... aproximativ.... o sa incerc sa vin mai repede dar nu stiu sigur daca pot.
Zurl0 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 :( Vreau sa imi anunt retragerea din joc .........Problem:SCOALA :|.As vrea sa raman in armata of cum o sa fiu (inactiv) cu acelasi grad.P.S. :Ma voi intoarce .....starurile por.no nu mor niciodata :)) ......RETINETI :Voi ramane o legenda pentru voi :)) :P .Va urez bafta si distractie placuta in continuare.Ionut bafta tata sa ramai lider pana ma voi intoarce iti doresc :* .Ma voi intoarce..... :*
lolflamE Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Salut.S-ar putea sa nu pot intra azi la sedinta deoarece sunt plecat nu sunt sigur daca ajung.Fac tot posibilu.
Emma Johnson Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Nici de data asta nu pot ajunge la sedinta ,, inca nu mi\am rezolvat problema cu netul # Felicitari pentru lider Enzio
Balocco Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Nici de data asta nu pot ajunge la sedinta ,, inca nu mi\am rezolvat problema cu netul # Felicitari pentru lider Enzio A fost demis : CrazyWinn Vanessa (nu are activitate) Emilian (idem vanes) Razvan (idem) .Dancer. (idem) Jones (idem) Cei care nu au postat activitatea au fost demisi din cate inteleg si observ ca si tu. :|
Guest Ionut Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Probabil nu stia,a primit uninvite cand a intrat in game.
sLm Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 S-ar putea sa intarzii/sa nu pot ajunge la sedinta. Plec sa ma uit de localuri pentru majorat.