Jump to content
lego_kid

Discutii Departamentul de politie

Recommended Posts

Posted

A intervenit ceva, nu sunt sigur ca voi putea ajunge la sedinta, trebuie sa ma duc cu prietenii la cumparaturi pentru revelion.

La fel si la mine, s-ar putea sa ajung, nu sunt sigur.

Posted (edited)

Imi pare bine si le urez multa bafta tuturor persoanelor cu care m-am inteles bine din factiune. Nu o sa inteleg niciodata de ce nu am fost inteles de catre propriul leader. Am plecat de acasa pe fuga(nici macar nu am stiut) si am ajuns la ora 14:30 si imediat am intrat in joc Am fost demis total aiurea. Inca o data bafta tuturor.

Edited by Sebastian
  • Upvote 1
Posted

Imi pare bine si le urez multa bafta tuturor persoanelor cu care m-am inteles bine din factiune. Nu o sa inteleg niciodata de ce nu am fost inteles de catre propriul leader. Am plecat de acasa pe fuga(nici macar nu am stiut) si am ajuns la ora 14:30 si imediat am intrat in joc Am fost demis total aiurea. Inca o data bafta tuturor.

Nu ai fost demis aiurea , te puteai uita pe forum ca era sedinta vineri 30.12 , puteai posta la discutii ca nu poti ajunge si era totul ok..orice greseala se plateste imi pare rau .

• Upvote 1
Posted (edited)

Nu ai fost demis aiurea , te puteai uita pe forum ca era sedinta vineri 30.12 , puteai posta la discutii ca nu poti ajunge si era totul ok..orice greseala se plateste imi pare rau .

Sayid, intelege ca nu am stiut ca trebuie sa plec. Daca as fi stiut, crezi ca imi era greu sa te anunt in joc sau pe forum? M-am trezit la ora 9:37 si la 9:43 am plecat de acasa si m-am intors la ora 14:30 si la 14:35 am fost in joc. Ce ai fi vrut sa fac in 5 minute? In acel moment nu mi-a trecut deloc prin cap de sedinta deoarece nu stiam pe ce sa pun mana si ce sa fac.

Edited by Sebastian
Posted

Colegi mei , va urez un an nou fericit si sa aveti parte de tot ce va doriti ! Spor la wanted !

Departamentul de Politie = Number :trophy: !

Posted

Dragi colegi,cu ocazia acestei zile va urez un foarte calduros la multi ani alaturi de familiile voastre .

Multumim , si tie la fel.

Posted

UST va ureaza un an nou cu tot ce va doritii !

PS: Sa nu va imbatati prea tare

21amipu.png

Nici nu ne imbatam prea tare :))) , Multumim tuturor pentru urari :beer:

Guest CristiaNNNN
Posted

La Multi Ani Tuturor >:D<

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...