Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Guest fight123
Posted

Nick:FighT

Rank:1

Motivul demisiei: Vreau sa incerc alta factiune

Posted

Nick:RuLLzZs

Rank: 1

Motivul demisiei: nu mai suport ce e in factiune :| in fiecare zi ma enervez ca nu e organizate si multe altele. pare rau erick,esti un baiat de nota 10 tu :*! bafta in continuare si ai grija de factiune

Posted

Nick:RuLLzZs

Motivul demisiei: nu mai suport ce e in factiune :| in fiecare zi ma enervez ca nu e organizate si multe altele. pare rau erick,esti un baiat de nota 10 tu :*! bafta in continuare si ai grija de factiune

Demis

Posted

Nick:Olteanu

Motivul demisiei: M`am saturat ca le fiecare colt de strada sa fiu omorat , ceilalti lucreaza in echipa , apai la noi...toti au treaba.Imi pare rau , Erick , succes in continuare.

Posted

Nick:Olteanu

Motivul demisiei: M`am saturat ca le fiecare colt de strada sa fiu omorat , ceilalti lucreaza in echipa , apai la noi...toti au treaba.Imi pare rau , Erick , succes in continuare.

Apai la noi, numa sa injuri cand mori stii tu. Noroc. Demis.

Posted

Nick: minu_csn

Motivul demisiei: M-am saturat la fiecare colt de strada sa fiu atacat, gangurile nu sunt de mine..

Vei primi uninvite.

Posted

Nick:[blackAnGeeLL]

Rank: 2

Motivul demisiei: vreau sa incerc cv nou,Respect Erick si bafta in continuare tuturor

Ai primit uninvite.

Posted

Nick: Madalyn

Rank: 2

Motivul demisiei: As dori sa incerc si altceva :D.M-am simtit bine in SFR si ma voi intoarce ;) promit.

Vei primi uninvite.

Posted

Nick: Iuonak_Diaz

Rank: 5

Motivul demisiei: Mi`a spart cineva parola de la cont si forum la fel.Bafta in continuare! Cine a spart`o nu merita sa fie in sfr de accea pun demisia si sa nu incurc.

Posted

Nick: Iuonak_Diaz

Rank: 5

Motivul demisiei: Mi`a spart cineva parola de la cont si forum la fel.Bafta in continuare! Cine a spart`o nu merita sa fie in sfr de accea pun demisia si sa nu incurc.

Ok, imi pare rau. Vei primi uninvite.

Guest Spyk3
Posted

Nick:Embra

Rank:2

Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva bye

Posted

Nick:Robyca

Rank:3

Motivul demisiei: Pana ma rezolva astia cu contu,cred ca ma demiti tu;). ASa ca am luat eu aceasta decizie.Poate voi reveni:((.

Mult noroc..erick.dan33:*

Posted

Nick:Robyca

Rank:3

Motivul demisiei: Pana ma rezolva astia cu contu,cred ca ma demiti tu;). ASa ca am luat eu aceasta decizie.Poate voi reveni:((.

Mult noroc..erick.dan33:*

Vei primi uninvite.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...