Winston Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick: PauYonutZ Rank: 1 Motivul demisiei: As vrea sa ma reintornc inapoi in NG.Dar multumesc junyorule pt o sansa acordata. Bafta in continuare, numa bine scz imi retrag demisia mam hotarat sa ramam nu mai ies
Winston Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick: PaulYonutZ Rank: 2 Motivul demisiei: Mam gandit mai bine si as vrea sa ma reintorc inapoi in NG, dar iti multumesc foarte mult Junyoru pt o sansa acordata. Bafta in continuare.
Guest JunyorU Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nick: PaulYonutZ Rank: 2 Motivul demisiei: Mam gandit mai bine si as vrea sa ma reintorc inapoi in NG, dar iti multumesc foarte mult Junyoru pt o sansa acordata. Bafta in continuare. Demis, multumesc pentru activitatea care ai avut-o, bafta in continuare.
Dragos Voda Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Nick: Rujuc_Dragos Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa mai incerc o data la Hitman ^_^
Guest JunyorU Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Nick: Rujuc_Dragos Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa mai incerc o data la Hitman ^_^ Demis, mersi pentru activitatea pe care ai avut-o, bafta in continuare.
freezeR Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nick:SwEeT.gIrL Rank:1 Motivul demisiei: As vrea sa ma alatur celor de la The Mafia , mia facut mare placere sa fiu membru in aceasta factiune ,si am avut si un lider de nota 10 .
Guest JunyorU Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nick:SwEeT.gIrL Rank:1 Motivul demisiei: As vrea sa ma alatur celor de la The Mafia , mia facut mare placere sa fiu membru in aceasta factiune ,si am avut si un lider de nota 10 . Demis, mersi pentru activitate, bafta in continuare.
LapTEEE Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nick:found_cluj Rank:2 Motivul demisiei: Pai as dori sa ma-ntorc in hitman :) sau daca nu n-am idee... :D mi-a parut bine si sper sa ne revedem .. pastram legatura prin joc. bafta tuturor. :D 1
Guest JunyorU Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nick:found_cluj Rank:2 Motivul demisiei: Pai as dori sa ma-ntorc in hitman :) sau daca nu n-am idee... :D mi-a parut bine si sper sa ne revedem .. pastram legatura prin joc. bafta tuturor. :D Demis, mersi pentru activitate,bafta in continuare.
fizeeN Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nick: fizeeN Rank: 5 Motivul demisiei: Vreau sa incerc PD. Ms juni pt sansa acordata,BFT in coninuare RESPECT SFR :tiphat:
Guest JunyorU Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nick: fizeeN Rank: 5 Motivul demisiei: Vreau sa incerc PD. Ms juni pt sansa acordata,BFT in coninuare RESPECT SFR :tiphat: Demis, multumesc pentru activitate, bafta in continuare.
Dony Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick: Dedrick_Writh Rank: 1 Motivul demisiei: Locul meu nu e aici.Si multe altele....
taylorrrr Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick:TayLorrrr Rank:2 Motivul demisiei:Vreau sa incerc altceva.RESPECT!!!
Guest JunyorU Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick:TayLorrrr Rank:2 Motivul demisiei:Vreau sa incerc altceva.RESPECT!!! Demis, mersi pentru activitate, bafta in continuare. Nick: Dedrick_Writh Rank: 1 Motivul demisiei: Locul meu nu e aici.Si multe altele.... Demis, mersi pentru ziua petrecuta in SFR. Premiu: Black-list SFR.
Guest Cl2udiu Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick: ZealL Rank: 1 Motivul demisiei: Toti grovii au joypad, m-am saturat. 1
Guest JunyorU Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick: ZealL Rank: 1 Motivul demisiei: Toti grovii au joypad, m-am saturat. Demis, mersi pentru ziua petrecuta in SFR, bafta in continuare.
Bay3TasuL Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nick: MrSR Rank: 1 Motivul demisiei: m-am plict , juny nai gresit cu nimik dar colegi... ;)
Guest JunyorU Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nick: MrSR Rank: 1 Motivul demisiei: m-am plict , juny nai gresit cu nimik dar colegi... ;) Oricum ai fost demis pentru nesimtire fata de membri. Bafta in continuare.
Guest LastKiss Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Nick: Skynnnet Rank: 4 Motivul demisiei: Membrii inactivi,si cei activi numai asculta de nimeni.Profita toti de tine ca esti inactiv si toti fac ce vor,succes junyorule :crybaby: vorbim la sedinta.
Lolecs06 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick: LoLeCs Rank: 2 Motivul demisiei: Multa necooperare , certuri zilnice . sfr nu mai este ce-a fost .. imi cer scuze pt demisie
Bytza Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick: Bytza Rank: 3 Motivul demisiei: vreau sa incerc PD . Iti multumesc pentru sansa acordata , am invatat multe lucruri noi . Sa ne auzim de bine !
Guest JunyorU Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Parca se anuntau mai multi ca iasa din factiune.( lolecs ai putea zice motivul, macar sa stiu si eu ) Mersi pentru activitatea care ati avut-o.
Guest LastKiss Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick: Skynnnet Rank: 4 Motivul demisiei: Membrii inactivi,si cei activi numai asculta de nimeni.Profita toti de tine ca esti inactiv si toti fac ce vor,succes junyorule :crybaby:
Guest JunyorU Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ati fost demisi toti, mersi pentru activitate.