Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Guest CristiaNNNN
Posted

Nick: pErRy

Rank:1

Motivul demisiei: As vrea s aincerc si altceva , + ca e multa plictiseala . Mi-a parut bine sa lucrez alatur de voi.

Multumesc

Posted

Nick: sLm

Rank: 2

Motivul demisiei: Vreau sa incerc si altceva, e cam plictiseala aici. Oricum membri ca la noi nu gasesti in toata Romania asta:)). Mi.a parut bine, poate o sa ma reintorc candva.

Posted

Nick: Senzo

Rank: 1

Motivul demisiei:A inceput scoala nu pot fi atat de activ pe forum cat si in joc , vreau sa intru intr-o factiune cu activitate scazuta daca e cazul . Imi pare bine ca v-am avut colegi , ca m-ati primit in colectivul vostru . Multumesc!

Posted

Nick: Ares

Rank: 4

Motivul demisiei: Sunt de vreo doua luni in factiune, as vrea sa incerc si altceva. M-am simtit foarte bine aici, mi-a placut totul, sunteti niste baieti / fete de nota 10. Roby, Oane, va multumesc pt sansa acordata si sper ca in perioada in care am fost rank 5 v-am ajutat mult sau cel putin am facut tot posibilul

Posted

Nick: Madalyn

Rank: 1

Motivul demisiei: Vreau sa incerc si altceva.M`am simtit super in aceste 3-4 zile :X sunteti foarte tari mai ales la bancuri :)) .

Posted

Nick:Nutzu

Rank:1

Motivul demisiei: Vreau sa raman in alta factiune cand am intrat in scoala am crezut ca a asta e factiunea potrivita mie dar nu a fost asa, nu prea mai sunt clienti..Daca vrei Theone ma poti baga pe bl Daca nu uitam tot

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...