Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: H3r01na

Rank: 1

Motivul demisiei: Am decis sa ma las, nu mai am timp de joc.

Multam' pentru sansa. Spor cu factiunea.

#Mda, am postat de pe contul fratelui meu, my bad! :-<

Posted

Nick: Alin97

Rank: 2

Motivul demisiei:Nu prea o sa mai am timp de joc vin tezele sunt a 8 si as vr sa ajung la un liceu cat de cat multumesc pt sansa acordata spor in continuare

Posted

Nick: Alin97

Motivul demisiei:Nu prea o sa mai am timp de joc vin tezele sunt a 8 si as vr sa ajung la un liceu cat de cat multumesc pt sansa acordata spor in continuare

M-am gandit mai bn si daca se poate o retrag dar am sa postez la inactivitate 4,5 zile cat o sa imi tb de examenele alea

Posted

Nick: Kearse

Motivul demisiei: Nu prea este activitate si nu prea ma prea te poti remarca. Atunci cand apare un wanted 6+, PD si FBI sar imediat pe el si noua nu ne ramane mai nimic. Pe langa asta am o luna incarcata cu teze, proiecte, alte teste, antrenamente si trebuie sa ma odihnesc cum trebuie, iar din iunie o sa incep scoala de soferi. Imi cer scuze, bafta tuturor.

Guest Al1n..
Posted

Nick:al1n..

Rank:3

Motivul demisiei: unul dintre lideri nu mai e cum era.bafta in continuare

Posted

Nick:al1n..

Rank:3

Motivul demisiei: unul dintre lideri nu mai e cum era.bafta in continuare

Zi mai bine ca ti sa urcat la cap faptul ca m-am purtat frumos cu voi

Demis

PS: aveai rank 2, nu 3 ca in postul tau

Posted

Nick: G3aN

Motivul demisiei: Mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi, dar vreau sa incerc si altceva, bafta

Le multumesc tuturor care au fost alaturi de mine si m-au sustinut ! Succes la factiune :)

Posted

Nick: Ombladon

Rank: 4

Motivul demisiei: De cand nu mai e TheOne s-au schimbat foarte multe si unii membri sunt pupati in fund ca nu stiu ce au fost odata

Posted

Nick: Frank

Motivul demisiei: Scuze ca v'am stat pe cap . Doresc sa merg intr'un gang pentru ca intru cu chef de joc si cand vad ca nu este wanted/activitate... Scuze inca o data.

#Succes in continuare si multumesc pentru sansa acordata

Posted

Nick: Orange

Motivul demisiei: Ma las de SA:MP o perioada sau o sa intru putin in joc fiind si vacanta. Nu vreau sa tin locul ocupat in factiune. Multumesc pentru sansa acordata si sper sa ne revedem curand :D

Posted

Nick: Azman

Motivul demisiei: A fost frumos cat a durat. Mi-a placut foarte mult sa fiu intr-o factiune atat de bine organizata dar in viata vin momente cand trebuie sa incerci altceva.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...