Dragos Voda Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Nick: Rujuc_Dragos Rank: 1 Motivul demisiei: Nu prea mai am timp de joc, nu am cand sa fac activitate. Nu vreau sa incurc pe aici.
Mihnea Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Nick: Rujuc_Dragos Rank: 1 Motivul demisiei: Nu prea mai am timp de joc, nu am cand sa fac activitate. Nu vreau sa incurc pe aici. Demisie acceptata
Casio Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Nick: Casio Rank: 1 Motivul demisiei: /clear la admini si gm, /clear pe pile, /giverank pe schimb de neveste.. + multi arfisti, aroganti cu nasu` pe sus. (ruller, notram etc) 2
Mihnea Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Nick: Casio Rank: 1 Motivul demisiei: /clear la admini si gm, /clear pe pile, /giverank pe schimb de neveste.. + multi arfisti, aroganti cu nasu` pe sus. (ruller, notram etc) Demis
Lazyb0y Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Nick: Notram Rank: 3 Motivul demisiei: Ma alatur celor din hitman , mult noroc :tiphat:
Mihnea Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Nick: Notram Rank: 3 Motivul demisiei: Ma alatur celor din hitman , mult noroc :tiphat: Demis
Guest Seven Souls Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Nick: LoVeLess Rank: 1 Motivul demisiei: Doresc sa intru in hitman..va multumesc pentru sansa acordata si vad ca factiunea merge foarte bine si vreau sa va felicit Hkr si Undefined pentru treaba facuta.
Mihnea Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Nick: LoVeLess Rank: 1 Motivul demisiei: Doresc sa intru in hitman..va multumesc pentru sansa acordata si vad ca factiunea merge foarte bine si vreau sa va felicit Hkr si Undefined pentru treaba facuta. Demis
Zozo Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Nick: Zozo Rank: 3 Motivul demisiei: Ma duc hitman . HkR , UndefineD merci pentru sansa acordatat si va rog sa ma scuzati ca ies asa , chiar imi place aici dar hitman am vrut de cand joc SAMP :) Sigur dupa perioada in hitman voi reveni pentru ca sunteti niste leaderi extraordinari care vad ca ati trecut cu vederea unele greseli ale mele in aplicarea regulamentul si a limbajului folosit si ati avut incredere in mine cand mi-ati acordat rank 3 si va multumesc mult , prima oara cand ajung rank 3 in PD sper ca nu va ultima , corect ? Multumesc inca odata pentru sansa acordata chiar as mai fi stat dar am asteptat o perioada lunga sa se deschida aplicatiile si nu vreau sa ratez ocazia , multumesc !
Mihnea Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Nick: Zozo Rank: 3 Motivul demisiei: Ma duc hitman . HkR , UndefineD merci pentru sansa acordatat si va rog sa ma scuzati ca ies asa , chiar imi place aici dar hitman am vrut de cand joc SAMP :) Sigur dupa perioada in hitman voi reveni pentru ca sunteti niste leaderi extraordinari care vad ca ati trecut cu vederea unele greseli ale mele in aplicarea regulamentul si a limbajului folosit si ati avut incredere in mine cand mi-ati acordat rank 3 si va multumesc mult , prima oara cand ajung rank 3 in PD sper ca nu va ultima , corect ? Multumesc inca odata pentru sansa acordata chiar as mai fi stat dar am asteptat o perioada lunga sa se deschida aplicatiile si nu vreau sa ratez ocazia , multumesc ! Demis
K1ddo Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Nick: Kiddo Rank: 1 Motivul demisiei: Viata de om al legii nu ma caracterizeaza,ma voi reintoarce in grove pentru ca acolo e casa mea.Multumesc HkR si UndefineD pentru sansa accordata, ati fost niste lideri de nota 11 ^^.Mi-a placut sa lucrez cu voi in special cu colegii.Multumesc inca o data si bafta in continuare.Cat despre PD - tot respectuuu
Mihnea Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Nick: Kiddo Rank: 1 Motivul demisiei: Viata de om al legii nu ma caracterizeaza,ma voi reintoarce in grove pentru ca acolo e casa mea.Multumesc HkR si UndefineD pentru sansa accordata, ati fost niste lideri de nota 11 ^^.Mi-a placut sa lucrez cu voi in special cu colegii.Multumesc inca o data si bafta in continuare.Cat despre PD - tot respectuuu Demis
Guest Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Nick: sMokeR Rank: 1 Motivul demisiei: Nu am timp sa joc, am incercat dar degeaba, multumesc pentru sansa acordata. :tiphat:
krystu Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nick: krystu Rank: 1 Motivul demisiei: m-am plictisit
Mihnea Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nick: krystu Rank: 1 Motivul demisiei: m-am plictisit Te astept in joc
florin Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nick: Florin Rank: 5 Motivul demisiei: am nevoie de o schimbare :D 1
Mihnea Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nick: Florin Rank: 5 Motivul demisiei: am nevoie de o schimbare :D Demis
Hamsik Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick: Hamsik Rank: 1 Motivul demisiei: Imi place mai mult in gang/mafie decat aici, nu e de mine PD-ul Bafta..
LloydBankss Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick: Lloyd Rank: 2 Motivul demisiei: simt nevoia de ceva nou
arrowkid Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick: Lloyd Rank: 2 Motivul demisiei: simt nevoia de ceva nou Demisie acceptata.
Mihnea Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick: Hamsik Rank: 1 Motivul demisiei: Imi place mai mult in gang/mafie decat aici, nu e de mine PD-ul Bafta.. Demisie acceptata
Alyyn7 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick: Alyyn7 Rank: 1.. Motivul demisiei: Invitatie in ballas, Bafta voua!
arrowkid Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick: Alyyn7 Rank: 1.. Motivul demisiei: Invitatie in ballas, Bafta voua! Demisie acceptata.
heineken Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Nick: heineken. Rank: 1 Motivul demisiei: Nu are rost sa stau cu un asemenea leader. Incerc sa ii explic ca e war, toti politisti care erau acolo confirma el spune ca nu a fost war(pe langa ca se vede si in screenshot-uri). Multumesc lui Hkr pentru sansa acordata si pentru ca e un baiat de nota 10!