Jump to content
lego_kid

Discutii Ballas

Recommended Posts

Posted

Dupa cum stiti Grove este plin de membrii care incalca regulamentul , nu stiu daca exista 1 care sa nu o faca , cum vedeti ceva ce considerati ca nu e voie faceti SS si pe forum...indiferent ca pierdeti 1k cand va omoara..ei pot pierde zile bune din joc si pot primi warnuri . SI CEVA FOARTE IMPORTANT: NU INCALCATI REGUAMENTUL CA SA NU AIBE CE SA POSTEZE!

Posted

Propun sa fie adaugat la regulamentul intern urmatoarea :

Cine lasa masina factiunii de izbeliste fara a o respawna v-a primi un avertisment

Posted

Propun sa fie adaugat la regulamentul intern urmatoarea :

Cine lasa masina factiunii de izbeliste fara a o respawna v-a primi un avertisment

Daca cineva ia crash de ce sa ia advertisment?

Sau daca x lasa masina acolo,de unde se va afla ca el a lasato daca nu recunoaste?..

Posted

' date='20 May 2011 - 00:01' timestamp='1305838913' post='5779678']

Sedinta va avea loc maine la ora 21:00 !!! Am schimbat ora deoarece multi dintre voi sunteti la scoala !!

S-au la locul de munca :-w

Posted

Nu cred ca pot ajunge la sedinta ca sunt plecat de acasa de sambata pana duminica.

Apropo, bine v'am gasit. sper sa ne intelegem.

Cu respect, sHiNNNe :tiphat:

Posted

' date='20 May 2011 - 00:01' timestamp='1305838913' post='5779678']

Sedinta va avea loc maine la ora 21:00 !!! Am schimbat ora deoarece multi dintre voi sunteti la scoala !!

Nu pot ajunge, succes cu sedinta.

Posted

salut! am intrat astazi si eu in ballas si am fost acceptat si vreau sa va zic ca diseara nu cred ca voi putea sa fiu prezent la sedinta.Sper ca ma aintelegeti.

PS: plec la bunici.

Guest Ha?!
Posted

Nu scapati voi de mine nici la sedinta:))Ajung

Posted

din nefericire nu pot ajunge la sedinta ,

motiv : concert specii la 21:00 ,

stim cu totii ca RL e mai importanta decat viata IN GAME.

Ne auzim maine ( sambata cand intru ). :tiphat:

@ unragon here.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...