Potco Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Nick: Potco Rank: 1 Motivul demisiei: Nu este activitate deloc, aveti membrii buni dar inactivi, imi pare rau ca trebuie sa ies, dar asta e..
TwIIIsT Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Nick:Raicu Rank:3 Motivul demisiei: doresc sa incerc si altceva! si acum cu incepera scolii multi sunti inactivi nu este un lider stabil si a scazut mult gangul Grove!! Respectele mele celorlalti colegi cat si lui turok care a fost demis!
Johannes Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Nick:Yohannes. Rank:3 Motivul demisiei: imi pare rau ca te las bytza sunt de 4-5 luni numai in ganguri si vrea sa incerc la albastrei sau in hitman, imi pare chiar foarte rau, m-am simtit excelent la voi in cele 2 luni care le-am petrecut aici, ii multumesc lui turok pt sansa acordata si poate mai vin pe la voi, bafta la warr!
Fonz Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Nick: Fonz. Rank:2 Motivul demisiei: Doresc sa incerc altceva.
ExTrEm Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Nick: ExTrEm Rank: 3 Motivul demisiei: Caut un loc unde sa pot sa-mi faca treaba de admin in liniste , nu mi se potriveste viata de gangster.Cel mai probabil voi revenii la functia de cop ca si acum ceva timp.Nu ies din cauza membrilor sau alte chestii , sunteti si veti ramane cel mai puternic gang.
Liquid Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nick: qZenNn Rank:1 Motivul demisiei: Mi`a fost scos banul de pe Liquid. :D . Si vreau sa aplic de pe acel cont . :>