Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Guest Adivd893
Posted

Nick: Adivd893

Rank: 2

Motivul demisiei: Vreau sa incerc la PD ,va multumesc ca m-ati acceptat ,mult succes in continuare Grove . Sper sa intelegeti .:)

Posted

Cum poti spune asa ceva?Zi-mi tu mie,cum poti spune asa ceva?Spune-mi direct ca esti excursionist si te inteleg.Nu ai cum sa spui asta.Esti absurd si demis,sa nu te mai prind pe aici cat voi fi eu lider.

• Upvote 2
Posted

Nick: Down

Rank: 3

Motivul demisiei: Imi pare rau ca am ajuns in acest moment dar chiar nu voi mai avea timp de sa:mp.. poate dupa ce incepe scoala, cine stie. Game, multumesc pentru sansa, pentru o perioada frumoasa si sa te ti te treaba ca o faci bine. Daca revin, revin in Grove (desigur, daca voi mai fi primit). Succes in joc si numai bine.

• Upvote 1
Posted

Nick: Calypso

Motivul demisiei: Mi-a palcut foarte mult sa fiu alaturi de aceasta factiune insa pur si simplu m-am saturat sa fiu vanat de toti+ PM trimis lui The_Game. Va multumesc tuturor membrilor ca m-ati primit cu caldura si multumesc The_Game pentru ca ai fost un bun prieten si in acelasi timp un bun lider. :bye2:

Posted

Nick: ShaKaLoo

Motiv: Vreau sa ma intorc in FBI .. bafta in continuare

Posted

Nick: Deceneu

Motiv: Nu mai am timp deloc, nici macar pentru mine. Incep scoala de soferi + muzica + programul aglomerat din timpul liceului deoarece sunt pe a 12-a. Nu voi proceda ca ceilalti player, tradand. Mi-a parut bine si m-am simtit pe masura alaturi de voi. Toata stima si respectul pentru cei care au ramas si vor ramane in Grove. Mult succes si aveti grija de voi.

Posted

Nick: kiszeN

Rank: 1

Motiv(e): # Mats scumpe , nu se merita sa dau 10k pe 1000 mats cand n-am nici macar 150k avere .

## Al 2'lea motiv ar fi acel skill la arme care mi-e antipatic pana la cer si de cat sa ma chinui sa trag de pe C mai bine nu mai joc .

Guest SenzoRi
Posted

Nick: Senzo

Motiv: Imi pare rau pentru plecarea mea , dar nu mai pot suporta VANATORII din gang-urile adverse , va urez mult noroc in continoare fara mine . Salut

• Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...